ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-02-20 16:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par cepieniem
Atapakaļ pie ciebas, atpakaļ pie plīts. Pacepsimies.

"nee, nu piedod, bet "vecvecāku" ar laiku buus juusu" teica kāda jaunkundze šeitan runājot par īpašumtiesībām un dzīvojamo platību. Sanāk, ka liela daļa tautiešu apriori pieņem, ka tas kas pieder viņu vecākiem, vai ar vēzi sirgstošajai krustmātei, pienākas arī viņiem? Izriet, ka mazais mēsls, kurš līdz minimusm 18 gadu vecumam ir barots, apbužināts un lolots, laikam paejot mēģina iedzīvināt tradīciju ka vecie kapās, viņš redz studēs augstās skolās, spēlēs tenisu uzdzīvos un galu beigās jau tā pat apmetīsies vecāku sarūpētajā ligzidņā?

Nu tipo stresa nav, tagad mēs padzīsim bohēmiņu, kaut ko dekoratīvi pastrādāsim, a pēc tam, a pēc tam jau būs lielā dzīve, vecāku pūrs, mantojums, dzīvokļi, automašīnas un tēvabrāļa izkārtotā vieta labi apmaksātā amatā?

Ekhhh ka es gribētu, lai pienāk diena, kad visi ōpīši līdz pēdējām, vienā gaišā dienā ņem un novēl visu savu īpašumu sibīrijas tīģeru, kanārijputniņu vai malārijas izpētes fondiem. Vai vienkārši ņem un na starostji ļjet visu nokaifo, tā po čornomu. Tad gan būtu interesanti paskatīties uz ambiciozajām atvasītēm kuras ar pliku pakaļu ledu kausēs.

sūkātāji bļe!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2007-02-20 16:41 (saite)
skaudība piemetās?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2007-02-20 16:41 (saite)
nē, pārākums

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]laukuroze
2007-02-20 16:42 (saite)
un pie viena - vajag izteikt nopēlumu arī visiem tiem, kas pārmetoši māj ar uzacīm un brīnās "kā, jūs nedomājiet par savu bērnu labklājību un neiepērkat nekustamos īpašumus bērniem un mazbērniem???"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]king
2007-02-20 16:52 (saite)
normāla lieta - audzēt ģimenes kapitālu longtermā, it īpaši iegādājoties nekustamo īpašumu. ne tā kā vairums tagad iepērk sadzīves tehniku, pie tam to finansējot no patēriņa kredītiem.

a vot audzināšana un garīgo vērtību nodošana citām paaudzēmir cita lieta. ja skambēki ir izlaisti un prasa visu uz paplātes, tad nu neko. var gaidīt, ka gan jau dzīve izdrāzīs, bet līdz tam būs jāpiecieš viņu izpausmes. tādā nu sabiedrībā dzīvojam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2007-02-20 17:20 (saite)
Man jau liekas, ka ne visos gadījumos tie bērni vainīgi.
Gan jau tie vecāki, labu gribēdami, dod tam bērnam naudu šausmīgi daudz, jo pašiem traumatiski atcerēties kā šiem bija jāplēšas, lai pie mantas tiktu; vot i grib, lai bērnam vieglāk būtu. Domājams, ka daudzi bagātnieku bērni tiek sapisti šādā veidā. Ar vecāku svētību.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]unpy
2007-02-20 17:46 (saite)
Vovo. Gluži vai manas domas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]barbits
2007-02-20 17:49 (saite)
Bet dazhkaart taa gribas raudaat par to, ka mani vecaaki nevar ne man skolu, ne auto, ne dziivokli nodroshinaat:))

(Atbildēt uz šo)


[info]scoux
2007-02-20 18:04 (saite)
Kamēr sabiedrības vairākums uzskatīs materiālās vērtības par dominējošo lielumu cilvēka vērtības skalā, tikmēr mēs varam gan izstiepties, gan sarauties un tik un tā tas būs kaķim pie vienas vietas.

(Atbildēt uz šo)


[info]courty
2007-02-20 18:13 (saite)
ne visi vecvecāki ir klusie, mēmie. viņi, lai arī cenšas visādi izlīdzēt, prasa no mazbērniem ļooti daudz. un vispār, audzināšanā spēks!

(Atbildēt uz šo)


[info]chaj
2007-02-20 19:19 (saite)
nu vispār - jā! es savu dzīvi jaunībā netērēju auto un nekustāmo īpašumu sagādāšanai un saviem bērniem to nenovēlu. dzīvot jau vajag, ne naudai pakaļ dzīties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2007-02-21 01:01 (saite)
Es runāju par to, ka tieši "TO" es esmu visu savu apzināto mūžu darījis -cirties un plēsies. Un tagad, lai cik tas bēdīgi neliktos, ir tikai uvertīra. Pirmais un otrais cēliens vēl tikai sekos. Bet esmu pārliecināts, ka ja būs ko, tad to es točno NOKAIFOŠU pēdējā cēlienā un epilogā paliks tikai sašutušo pēcnācēju lāsti pār manu kapu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mena
2007-02-21 11:20 (saite)
Es tagad sēžu un kasu aiz auss, bet vai tik tādus testamentus, kuros viss novēlēts kaut kādiem tīģeriem, tiesa ātri vien neatzīs par "spēkā neesošiem" par labu "neatraidāmajiem mantiniekiem" vai kaut kā tā??

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?