qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2011-03-21 22:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ech, slikti, vāks

Papriecājos un pietiks
Bet vispār šodiena bija drausmīga. Lai kā arī centos sevi uzmundrināt.

Nespēju sasinhronizēt īstenību ar prāta stāvokli.

Pirmkārt, pēc brīvdienu aktīvajiem izgājieniem vakar nevarēju aizmigt līdz plkst. 2 naktī — līdz ar to šorīt šausmīgi aizgulējos un piecēlos tikai plkst. 8.00, un tāpat jutos sierains — darbā biju plkst. 10.00.

Otrkārt, darbā neko nevarēju padarīt — vienkārši nestrādājās. Atvēru vajadzīgos logus datorā, viss skaidrs, kas jādara, bet ... nestrādājās. Tā bija pirmā tāda diena jaunajā darbā, kur esmu nostrādājis vēl nepilnu mēnesi. Vēl dažas tādas dienas, un varēs skaidroties ar labajiem cilvēkiem, kas notiek, bet pateikt man nebūs ko, jo šis stāvoklis ir absolūti iracionāls un teikt es varu visu, ko vien vēlos, bet nekas no tā nemainīsies :-/

Treškārt, emocionālās šūpoles pēc vakardienas viesošanās pozitīvajā sektorā likumsakarīgi iegriezās negatīvajā, bet es biju naivi aizmirsis par šo likumsakarību — es tam nebiju gatavs. Izšķaidīja visu lupatās. Ēdu pusdienas un bez maz vai raudāju.

Ceturtkārt, tagad ir jau plkst. 22.23, bet man nenāk miegs. Kas automātiski nozīmē, ka arī rītdiena būs neizgulēta un drausmīga. Rūpīgi pa minūtei vien tapinātais dienas režīms — pa kāju. Tam, protams, tā bija jānotiek, jo nevar jau pa dažiem mēnešiem salabot to, kas gadiem ilgi lauzts un bojāts.

Priekā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kini
2011-03-21 22:45 (saite)
welkom to the klab :D
/man tie tavi ar smailjiem un pozitīvismu pārpumpētie ieraksti jau bik sāka tracināt, nu cik var :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sursurs
2011-03-22 04:55 (saite)
skauž? :P
nez - man atkal patīk palasīt, ka kādam pārmaiņas pēc ir arī forši, citādi brīžiem šķiet, ka ciba ir tāda kā negatīvisma izgāztuve.. :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kini
2011-03-22 10:32 (saite)
ne īsti. man vnk tāds non-stop 'viss ir forši, ah, cik dzīve ir skaista' liekas feiks, muldēšana, jo dzīve ir visāda. protams, forši, ja raksta par labo un tā tālāk, kaut gan pārsvarā jau tomēr arī cibā darbojas - ja tev ir labi, tu to izbaudi un par pārējiem ir vienalga, bet raksti, kad ir ok vai nekā. un nekas ļoti slikts jau tas nav, jo visas labās lietas paliek dzīvei un baudīšanai, kur tām galvenokārt arī jābūt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sursurs
2011-03-22 18:53 (saite)
nu nez - man pašai bieži ir tā, ka ir tik forši, tik supperīgi, ka gribas to kaut tepat ieraxtīt, jo pārsvarā tomēr TIK labi, lai no sajūsmas lēkātu, jūtos, kad esmu viena.. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kini
2011-03-22 18:56 (saite)
es laikam pārsvarā jūtos labi ar kādu kopā esot, bet kad vienai uznāk tie 'murr, cik labi', tad cibojas, ja nav kāda blakus, kam to pateikt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]yulungu
2011-03-21 22:46 (saite)
viss ir relatīvs.

(Atbildēt uz šo)


[info]arc
2011-03-21 23:21 (saite)
nekjer kreñkji délj kreñkja! atceries, ka péc viesoshanás negatívajá sektorá péc káda brízha tevi atkal aizvilks atpakalj uz pozitívo, tikai nepárpumpé amplitúdu;-)

un vispár par to nevajag gruzíties, tá ir normálça smadzeñu funkcija - svárstíties, nelieto tik amplitúdas paátrinátájus pár méru (alkonarkus) un bús jau labi.

prieká!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?