kurš tad mazgā šampinjonus? visa garša un konsistence vējā... - es nemizoju gan, bet "apgraizu" kātus un šmuces, ja lielas... pērējo nokasu, ja nepieciešams... bet nenākas bieži un zinot, kā tos audzē - neredzu vajadzību mazgāšanai vai citādai ekstrēmai iespringšanai :) /tad jau arī diezēdus graudus jāmazgā vai tml./
man tomēr tekstūra/konsistence ļoti svarīga un glumumu es nekādās nozīmēs un izpausmēs nemīlu. tu šitā priecīgi uzrakstīji, un es atcerējos, ka man vienreiz tādu iebaroja un slikti palika. iziešu izpīpāt.
elmārs tannis vienu reizi šito pigoru rādīja ka mazgāt ir draņķīgi - jo viņi sasūcas ūdeni
bet nu viņš ņēma kaut kā viņus rokās braucīja, lai tā augšējā kārtiņa nolobītos
bet manuprāt, dari ko gribi, bet tie draņķi nav ēdami - man radiniece strādāja ilgus gadus tajos šampinjonu pagrabos - no tās jiptes ar ko viņus migloja un laistīja šamais nabags vēzi dabūja un ar to arī aizgāja
es tos ēdu ja nu vienīgi restorānā kas iemaisījis, pircis neesmu un netaisos
Nu par to neriktīgumu pāragri spriest ;) Es agrāk mizoju cītīgi. Tad samācījos, ka mizot nevajag. Citreiz vienkārši ar papīra dvieli notīru un citreiz pirms tam skaloju. Bet dažreiz uznāk mizošanas kāre.
damn right!
-
es nemizoju gan, bet "apgraizu" kātus un šmuces, ja lielas...
pērējo nokasu, ja nepieciešams... bet nenākas bieži un zinot, kā tos audzē - neredzu vajadzību mazgāšanai vai citādai ekstrēmai iespringšanai :)
/tad jau arī diezēdus graudus jāmazgā vai tml./
tu šitā priecīgi uzrakstīji, un es atcerējos, ka man vienreiz tādu iebaroja un slikti palika. iziešu izpīpāt.
to es atļaujos darīt tikai sviesta bekām - to glumeklīša lielumu novilkt un viss.
ka mazgāt ir draņķīgi - jo viņi sasūcas ūdeni
bet nu viņš ņēma kaut kā viņus rokās braucīja, lai tā augšējā kārtiņa nolobītos
bet manuprāt, dari ko gribi, bet tie draņķi nav ēdami - man radiniece strādāja ilgus gadus tajos šampinjonu pagrabos - no tās jiptes ar ko viņus migloja un laistīja šamais nabags vēzi dabūja un ar to arī aizgāja
es tos ēdu ja nu vienīgi restorānā kas iemaisījis, pircis neesmu un netaisos
bet to vienu reizi, ka viņus gatavoju - noup.
Es agrāk mizoju cītīgi.
Tad samācījos, ka mizot nevajag. Citreiz vienkārši ar papīra dvieli notīru un citreiz pirms tam skaloju.
Bet dažreiz uznāk mizošanas kāre.