Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-01-08 15:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un, vispār, esmu ievērojis, veģetārieši viskrutāk prot gatavot ēdienu.
gaļēdājiem pofig - uzcep vistu, uzliec uz maizes šķinķi, un labi.
fantāzijas - nulle. ja nu vienīgais par ābolu vēl iedomājas :))
a veģetārietis samācīsies četrdesmit minūtēs izgatavot šedevru. pie tam tādu, ka gribēsies aprīt arī visu katlu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2007-01-08 15:29 (saite)
un šeit mēs nevilšus iedomājamies par [info]chaj :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-01-08 15:36 (saite)
starp citu, kā reizi neiedomājos, es par morru kā veģetārieti vairāk domāju
chaj gan ēst gatavo fantastiski garšīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chaj
2007-01-08 15:30 (saite)
nu kāpēc 40 minūtēs? man pēdējā laikā ir topos 15 minūšu veģetārie šedevri.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-01-08 15:38 (saite)
narežem salateg? : )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaj
2007-01-08 15:40 (saite)
http://klab.lv/users/chaj/117974.html

reku, cherbusam ar: http://klab.lv/users/cherubs/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaj
2007-01-08 15:41 (saite)
nuu.. šite: http://klab.lv/users/cherubs/43387.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-01-08 15:45 (saite)
oj, paldies!
es noteikti kaut kad pamēģināšu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeina
2007-01-08 15:34 (saite)
nu nav jau tā [es par tiem gaļēdājiem]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-01-08 15:36 (saite)
garlaicīgi kautkā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeina
2007-01-08 15:38 (saite)
neaaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-01-08 15:41 (saite)
tikai nestāsti, ka atnākusi no darba mājās, nupat veikalā nopirkto pīli rūpīgi sagatavo pēc pavārgrāmatas un ievieto cepeškrāsnī?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeina
2007-01-08 15:45 (saite)
1) pavārgrāmatas neizmantoju, paļaujos uz zināšanām & intuīciju
2) es pamazām no virtuves tieku izēsta - gatavo b_d ;), &, kas pats briesmīgākais, labāk par mani [lai arī man tas šķita mission impossible]

Teikšu godīgi,vakaros pēc darba vakariņas parasti sastāv no vīna [retāk -alus], pāris sieriem (biežākais - brī & danish blue) + nedaudz vītinātas gaļas. Tas nu būtu tas biežākais variants.
Reizēm ir kaut kādi ātrie ēdieni - brokoļi + tuncis, puķkāposti + siers, nu, kaut kas, kas ir viegls & ātri pagatavojams.

Gastronomiskās izvirtības ir tad, kad ir laix & vēlēšanās. Tb, brīvdienās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-01-08 15:58 (saite)
man nezkāpēc šķiet, ka meitenes negatavo tik garšīgi, kā puikas. lūk, tu vispār paskaties uz tām visām sab.ēdināšanas iestādēm - kas pārstāv kategoriju "šefpavārs"? vot!
bet man arī pašam šķiet, ka es gatavoju daudz krutāk, nekā visi mani paziņas, nu un tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aleja
2007-01-08 16:36 (saite)
sievietes vienkārši nereti ir konservatīvākas. toties vīrieši mēdz kļūt bezgaumīgi.

sievietes nereti gatavo tāpēc, ka viņām nav izvēles, vienkārši jāgatavo, citādi bērni, vīri un citi mazie dzīvnieciņi nomirs badā. vīrieši, kas gatavo ēst, parasti to dara, jo viņi to grib un viņiem tas patīk. sekas nav grūti iedomāties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-01-08 18:57 (saite)
tad nākamais jautājums - ja reiz sievietes gatavo daudz biežāk, nekā vīrieši, tātad tam visam procesam ir daudz vairāk laika, vispār, lūk, mājsaimnieces, utt, taču tas jau nemaina situāciju
vīriešiem un sievietēm ir kaut kāda pavisam savādāka pieeja lietai

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aleja
2007-01-08 18:59 (saite)
nesaprotu, kāds tur sakars ar laiku

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-01-08 19:08 (saite)
nu kā. lai iemācītos forši pagatavot ēst, ir jābūt zināmām iemaņām un tehnoloģiju pārzināšanai. teiksim, ja vīrietis cauru dienu ir darbā, tad nu viņš mācēs it kā tikai eļļu uzliet un omleti uzcept.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aleja
2007-01-08 19:10 (saite)
lai iemācītos gatavot ēst, nav jāstāv visu dienu pie plīts. ir jābūt interesei un patikai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aleja
2007-01-08 19:11 (saite)
turklāt parasti sievietes prot gatavot ēst vēl pirms tās kļūst par mājsaimniecēm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-01-08 19:15 (saite)
nē, nu visi kaut ko prot un visiem ir kaut kāda sajēga, ko darīt. bet jautājums jau nav - KO? jautājums ir - KĀ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aleja
2007-01-08 19:01 (saite)
sievietes lielākoties cenšas pabarot savu ģimeni, bet vīrieši, atbrīvoti no ēdiena gatavošanas pienākuma, pievēršas pavārmākslai. par to es runāju. tās arī ir dažādās pieejas. tas gan nenozīmē, ka tā ir vienmēr.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-01-08 19:14 (saite)
akdies, alej. lūk, tagad pēc tava stāstītā iznāk apmēram tā, ka sievietes gatavo ēst ar domu "še, rij, cūka", kamēr vīrietis smalki danco ap plīti ar pavārnīcu un garšvielām. nu nav tā. es, protams, tāpat negribu nolaisties līdz vispārinājumiem, bet tas jau ir vairāk par to, patīk process vai nepatīk. pirmkārt. a, otrkārt, nu par to jau te mums sākās runāšanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aleja
2007-01-08 20:25 (saite)
nu bāc, nevajag pārspīlēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2007-01-08 15:37 (saite)
nez, es joprojam ar konserviem uz tu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-01-08 15:38 (saite)
bet neinteresanti!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2007-01-08 15:40 (saite)
saki to kājām un izklaidīgajam prātam!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divi_g
2007-01-08 15:46 (saite)
Mok vaig tādu apšaubāmāku ražotāju konservus pamēģināt, tad katru reizi būs interesanti par to, kas tajos iekšā ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-01-08 15:50 (saite)
starp citu, man tas ir ienācis prātā, tikai neesmu saņēmies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2007-01-08 15:52 (saite)
Varbūt tas ir tikai labi, ka neesi saņēmies ;]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2007-01-08 17:08 (saite)
nu, nu, nu...

pie gaļas jāliek klāt apelsīni, annanāsi un medus. bez tā nekas baudāms nesanāks. un lai pagatavotu baudāmu gaļas ēdienu ir jārēķinās vismaz ar pāris stundām. uzlikt uz maizes šķiņķi pēēē...

pagatavot gaļu - tā ir māksla.

un par āboliem tiesa. reti iedomājos.

[info]ravejsledzejs

(Atbildēt uz šo)


[info]virginia_rabbit
2007-01-08 17:34 (saite)
man patiik tie, kas spiezh uz ziviim.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?