Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-01-08 15:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un, vispār, esmu ievērojis, veģetārieši viskrutāk prot gatavot ēdienu.
gaļēdājiem pofig - uzcep vistu, uzliec uz maizes šķinķi, un labi.
fantāzijas - nulle. ja nu vienīgais par ābolu vēl iedomājas :))
a veģetārietis samācīsies četrdesmit minūtēs izgatavot šedevru. pie tam tādu, ka gribēsies aprīt arī visu katlu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2007-01-08 17:08 (saite)
nu, nu, nu...

pie gaļas jāliek klāt apelsīni, annanāsi un medus. bez tā nekas baudāms nesanāks. un lai pagatavotu baudāmu gaļas ēdienu ir jārēķinās vismaz ar pāris stundām. uzlikt uz maizes šķiņķi pēēē...

pagatavot gaļu - tā ir māksla.

un par āboliem tiesa. reti iedomājos.

[info]ravejsledzejs

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?