Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2017-04-07 09:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es gan nemēdzu dzīt matus armašīnīti, esmu pārāk oldskūlīgs tādai figņai. man patīk apsēsties frizieres krēslā un drusku iesnausties, kamēr notiek brīnumainās pārvērtības. pie tam amata meistari mūsdienās ir kļuvuši daudz kulturālāki un vairs nemēģina fināla akordā aplaimot tevi ar odekolonu stratēģis. kā arī jāpiebilst, ka mana frizierīte pilnībā atbilst profesijas stereotipam; kā artificiāli inteliģentais putekļusūcējs tā uzsūc katru būtisko apkārtnes informācijas kripatiņu, lai jaunlatviešu garā pēc tam nestu to masām. priekš kam mūsu rajonam savs interneta vortāls? man viņš ir oflainā.

taču mašīnīti bija iecienījis cits geto dalībnieks, kuru nosauksim par J. pēc pāris dienām pavadītām draugu apartamentos armēņu konjaka universuma pavadībā, J. trešās dienas rītā nolēma noskūt bārdu, nodzīt haijeru un doties uz darbu. ar bārdu viss izdevās lieliski. ar pačku bija savādāk. pirmais cilvēks, kurā avangardiskā kompozīcija no asimetriskiem kušķiem un sarkaniem pleķiem radīja trauksmainu stāvokli, bija veikala mego apsargs, kurš nekavējoties pameta savu videonovērošanas kabīni, lai būtu tuvāk pie izejas durvīm gadījumā, ja būs nepieciešams bēgt ārā. no rīta garāmejošie paziņas arī bija nedaudz pārsteigti, kā cienījamas firmas solīds grāmatvedis vienas dienas laikā pēkšņi ir pārvērties par rajona amfetamīna karali. laulātā draudzene, kas no nakts maiņas atgriezās no rīta mājās, neteica neko. ieraugot, ar kādu diženu cilvēku tagad viņai nāksies dzīvot kopā, dzīvesbiedre vienkārši atvēra muti un apsēdās uz soliņa.

par laimi atradās labi cilvēki. to skaitā frizierīte vietējā salonā momentā iedeva 50% atlaidi. lūk, tāpēc es vairāk ticu frizierītēm, nekā mašīnītēm.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2017-04-07 10:33 (saite)
rajona amfetamīna karalis (gar acīm pazib attēli ar pankiem, trainspottingu un apsargu no sērijas paul bart: mall cop) :D

(Atbildēt uz šo)


[info]gnidrologs
2017-04-07 10:36 (saite)
Amatieris vienkārši.
Maksāt frizierītei par klaču, to es varu saprast. Par sarenes nodzīšanu - no wai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kautskis
2017-04-07 10:43 (saite)
Nēnu nevar jau noliegt, frizierītei smukāk sanāk nekā man. Pašam sanāk tikai viens griezums: visu nodzīt. Frizierīte tur pakāpītes taisa un aplīdzina smukāk maliņas, un uztaisa pēc cilvēka, nevis pēc jauniesauktā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]biezpientaure
2017-04-07 10:51 (saite)
cilvēki kuri paši sev dzen matus, nedzer kafiju pilsētā, šuj sev apģērbus no diviem citiem apģērba gabaliem, kurpes uzfilcē paši - viņi ir vīrusi, kas nemitīgi stimulē uzņēmējvidi.
kamēr vīrusu ir maz, no tiem nav nekādas jēgas. kad to ir daudz, tie nēsātājorganismu noliek uz lāpstiņām, ja tas nav gana stiprs un elastīgs, lai atrastu izeju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snark
2017-04-07 11:48 (saite)
Maksāt par iespēju pasnaust friziera krēslā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2017-04-07 12:25 (saite)
he, izrādās, ka ne man vienam nāk miegs pie frieziera.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2017-04-07 13:19 (saite)
pirms gadiem savākti friezieru stāstiņi, ko klienti vēlas krēslā un kā viņi to dara. vieniem vajag lai uzklausa, citiem - lai ļauj pasnaust, varētu būt diferencēta cena.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kautskis
2017-04-07 10:37 (saite)
Burvīgi.

Es no tā vienmēr vispār raustos, kad dzenu matus ar mašīnīti (jā, es savukārt dzenos pats, pie frizieŗa neeju). Kādas piecas sešas reizes atkārtoju, lai būtu puslīdz drošs, ka nebūs pleķu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2017-04-07 10:47 (saite)
tur nav kautkāda pierašana? atceros, kad pirms 20 gadiem pirmo reizi lietāju bārdas trimmeri, arī bija kautkāda ādas reakcija. vegāni teiktu- niķeļa jonu pārnese no asmeņa uz ādu, bet pirmajās reizēs ar visu mēdz būt ne kā plānots.
organisms saprot, ka tā ir jaunā realitāte un saka, nu ok, pieņemu zināšanai un vairs nedumpojas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?