Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-08-20 15:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Paši panācāt to, ka tādi trampi vispār uzpeldēja. Tagad strebiet sevis savārīto, leftardosi.", raksta gnidrologs
----------------------------------------------------------------
tagad vēl leftisti ir vainīgi pie tā, ka pēdējos divdesmit gadus republikāņu kandidāti ir drusku ne pārāk. to taču nesaku es, to saka paši republikāņu vēlētāji


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2016-08-20 15:35 (saite)
Jā, leftisti arī ir vainīgi un to paši arī atzīst -

"So yes, I do think (as Bill Maher also said, before summarily reversing himself) that the bullying wing of the social-justice left bears at least some minor, indirect responsibility for the rise of Trump. If you demonstrate enough times that even people who are trying to be decent will still get fired, jeered at, and publicly shamed over the tiniest ideological misstep, then eventually some of those who you’ve frightened might turn toward a demagogue who’s incapable of shame."

http://www.scottaaronson.com/blog/?p=2777

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-08-20 20:42 (saite)
"Leftisti" ir apmēram tikpat izplūdis jēdziens, kā "sorosīti", "liberasti" un citas birkas, kuras oponentiem mēdz kārt zināmu uzskatu cilvēki, iztēlojot tos, kā monolītu viengabalainu masu, ar vienotiem uzskatiem un mērķi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-08-20 21:30 (saite)
Par apzīmējumi "leftisti" vari vērsties pie ieraksta autora, jo es tikai viņu citēju :-) un nav jau runa par leftistiem-šmeftistiem kā homogēnu masu, bet gan par the bullying wing of the social-justice linčošanas kultūru kā tādu un tās sekām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-08-20 21:43 (saite)
Apzīmējumi "bullying wing of the social-justice" (kuru ieraksta autors lieto) un "leftist" (kurš tiek lietots komentāros, bet kuru ieraksta autors nelieto) gluži nav viens un tas pats. :)

Lai konstatētu sekas, jāpierāda cēloņsakarība. Un pat ieraksta autors nav tik kategorisks savos secinājumos rakstot par "at least some minor, indirect responsibility".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-08-20 21:53 (saite)
Es to autoru palasīju pietiekoši (ne tikai šo ierakstu) un viņš ir kreisi noskaņots un viņa komentētāji pārsvarā arī, līdz ar to izteiksmes mīkstināšana, ja tā var būt nepatīkama lielākajai daļai auditorijas, ir normāls mehānisms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-08-20 22:00 (saite)
Izteiksmes mīkstināšana ir normāls mehānisms arī kad tas ir nekas vairāk, kā paša autora subjektīvs viedoklis.

Un vispār šādi argumenti rada asociācijas ar "Likteņa ironijas" varoņa "Он бы сам нам это рассказал, но его развезло от усталости" loģiku. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-08-20 22:21 (saite)
Klau, tu izlasīji tikai manu citātu vai pašu ierakstu arī, jo ierakstā ir pietiekoši daudz informācijas, lai saprastu gan autora pozicionēšanos politiskajā spektrā, gan to, ka viņš patiešām uzskata, ka "kreiso" raganu kampaņas ir stiprinājušas Trumpa pozīcijas. Kaut vai:

Well, Trump’s campaign has attracted some noxious anti-Semites, who surely want me dead for that reason, but I see little indication that Trump himself, or most of his supporters, feel similarly. I can’t say that they’ve said or done anything to threaten me personally.

Meanwhile, many of the social-justice types who are Trump’s ideological opposites did try to destroy my life—and not because I hurt anyone, tried to hurt anyone, or said anything false, but just because I went slightly outside their Overton Window while trying to foster empathy and dialogue and articulate something true. And having spent a year and a half reading their shaming attacks, on Twitter, Tumblr, Metafilter, etc., I’m well-aware that many of them will try again to destroy me if they ever see an opportunity.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-08-20 22:47 (saite)
Tātad autora razborkas ar noteiktu uzskatu cilvēkiem dod pamatu uzskatīt, ka "ka [autora ieskatā esošās] "kreiso" raganu kampaņas ir stiprinājušas Trumpa pozīcijas"?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pinjons
2016-08-20 23:09 (saite)
Un vispār - kreisi noskaņota pilsoņa subjektīvs viedoklis par to, ka pie Trampa panākumiem vismaz daļēji ir vainīgi, citi "sliktie" kreisie (kuri autoram dara pāri), tavā interpretācijā tiek pasniegts, kā "leftisti ir vainīgi un viņi to paši atzīst".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pinjons
2016-08-20 20:57 (saite)
Es ceru, Tu markorčeg apzinies savu atbildību par Trampu?

(Atbildēt uz šo)


[info]krishjaanis
2016-08-21 04:16 (saite)
Tieši tā, Tramps tāpēc iesaistījās spēlē, lai republikāņu murgošanu lauztu, par ko arī izpelnās heitu no abu partiju elitēm.

(Atbildēt uz šo)


[info]kautskis
2016-08-21 08:54 (saite)
Mani vienmēr mulsina mēģinājumi mālēties par muļķiem. Sak, mēs tādi pastulbi, mēs neko paši nespējam izdomāt, mēs spējam tikai reaģēt uz apkārt notiekošo, lalala. Bet, ja gribas tēlot muļķi, var mierīgi apgalvot, ka tieši Tramps panāks, ka Hilarija uzvar velēšanās. Katrā ziņā pret mazāk vājprātīgu kandidātu viņai ietu daudz grūtāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-08-21 11:28 (saite)
Kāpēc muļķiem? Hilarija patiešām nesajūsmina arī lielu daļu demokrātu elektorāta un, ja republikāņi būtu nolikuši pretī "normālāku" kandidātu, tad, jā, viņai ietu daudz grūtāk, nekā pret psihu bez ideoloģijas, kurš, maigi izsakoties, izraisa pretrunīgas jūtas pašos republikāņos, piemēram:

http://www.nationalreview.com/article/432708/donald-trump-media-supporters-principles-conservatism
http://www.danielpipes.org/16834/why-i-just-quit-the-gop
http://warontherocks.com/2016/03/open-letter-on-donald-trump-from-gop-national-security-leaders/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kautskis
2016-08-21 12:21 (saite)
Nuja, to jau es arī teicu. Mani vienkārši nepārliecina apgalvojumi "redziet, līdz kādam ārprātam tie un tie noveduši". Breivīks šāva skolniekus tāpēc, ka liberasti līdz tam noveda, Putins bruka Krimā, jo fašisti galīgi aptraka, viņa pati uzprasījās, tādā garā. Oh really?! Nevajag uzskatīt cilvēkus par muļķiem, viņi līdz saviem uzskatiem ir spējīgi nonākt paši.

Un šito spēlīti var spēlēt arī otrādi. Hilarija tiešām ir ļoti nepopulāra polītiķe, tik nepopulāra, ka uzvarēt viņa var tikai Trampu. Un uzvarēs, big time, republikāņiem būs jāpiepūlas, lai saglabātu ietekmi Kongresā un Senātā. Tad jau Trampa cienītāji arī aptrakušos liberastus līdz tam būs noveduši?

Man gan šķiet, ka saiešana arvien trakākos uzskatos daudz biežāk notiek ideoloģiski pareizu domubiedru burbulī, nevis tāpēc, ka pretējo uzskatu pārstāvji pārlieku skaļi pauž savus uzskatus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2016-08-21 13:08 (saite)
"Nevajag uzskatīt cilvēkus par muļķiem, viņi līdz saviem uzskatiem ir spējīgi nonākt paši" :DDDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2016-08-21 18:43 (saite)
''Nuja, to jau es arī teicu. Mani vienkārši nepārliecina apgalvojumi "redziet, līdz kādam ārprātam tie un tie noveduši"''

Kad tu redzi tevis barotus ''tautas kalpus'', kas TEV sejā saka, ''tu un tādi kā tu mums nav svarīgi, bet mums ir svarīgi [insert kvazi-apbižoto minoritāti], tad vari gaidīt, ka tādiem poilitikāņiem daudzi gribēs izlaist zarnas. Īpaši tiem, kas attiecīgo valsti uzcēluši (nē, tie nebija nēģeri, meksikāņi, piderasi vai sievietes, bet pretīgi balti, kristīgi WASPi).

Man patīk, ka liberastu/kreiso spārns totāli ar baudu dzer koo aidu par to kā pie muslimu terorisma ir vainīgi Rietumi ar savu agresiju atsevišķās TA valstīs, bet Eiropiešu ar vien lielāka sliešanās labā spārna pusē ir kaut kāds irracionāls, ti8kai eiropiešiem piemītošs ļaunums. BALTIE IR ĻAUNI, bet ja nigga kaut ko izdara, tad seko garš pamatojums kāpēc šis nabaga ''sistēmas upuris'' tā rīkojies.
Paēdiet ka pašu zālītes tagad.

(Atbildēt uz šo)


[info]gnidrologs
2016-08-21 18:48 (saite)
''tagad vēl leftisti ir vainīgi pie tā, ka pēdējos divdesmit gadus republikāņu kandidāti ir drusku ne pārāk. to taču nesaku es, to saka paši republikāņu vēlētāji''

Tas it kā implicē, ka ''demokrātu'' kandidāti bija sakarīgi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?