Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-02-08 17:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
palasīju materiālu par sieviešu apgraizīšanas tradīciju atjaunošanu dagestānā
es vispār nesaprotu, ne to, ka tas ir noziegums pret cilvēci un tā

bet laupot sievietei seksualitāti, džeki reizē nogalina arī savu
jo starp gumijas sievietēm tava seksualitāte vairs nevienam nav nepieciešama
atliek tikai smagi strādāt vai paņemt kalašu un aiziet kalnos, lai uzaudzētu tādu testosteronu, pie kura jau būs vienalga, ar ko stāties attiecībās
tajā visā pat kaut kādas dzīvnieku loģikas nav
dzīvnieki nekopojas ar manekeniem


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2016-02-08 18:19 (saite)
kad sievietes ir tikai, lai pavairotu cilvēku dzimumu, tad vīrieši veido skaistas un spēcīgas draudzības ar vīriešiem (es nerunāju par erotiku'n'sex).

kā arī "kopošanās ar manekeniem" paģēr noteiktu kultūras kontekstu, kurā eksistē noteikta veida izpratne par savu seksualitāti, tās jā-būtību, praksēm, ekspektācijām, iespējām whatevs, lai tās ietvaros varētu veidoties izpratne par sexu X un sexu Y. "tajā tur" kultūrā vīrieši savu seksualitāti izjūt un praktizē citādāk, līdz ar ko, iespējams (es minu, nevis zinu), nekāda "manekena" problēma nemaz nerodas. Tas pats arī beibēm.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2016-02-08 18:28 (saite)
nu, čuvaks var, protams, izdvest hormonus citu vīriešu starpā, lai visi apbrīno, kāds viņš ir čempions, taču spēcīgās ģimeniskās tradīcijas pieprasa to, ka lai drakonu uzvarētāju apbrīno arī viņa bērnu radīšanas automāts, kas mehāniski mās ar galvu, ok, ok
tur jābūt spēcīgai pašiedvesmai

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2016-02-08 18:31 (saite)
apbrīnos, ja atnesīs mājās mamutu un sagādās visus tos citus blingus, kas ļaus madam pa priekšu gozēties citām ciema daiļavām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-02-08 18:36 (saite)
blingi aizvien ir aktuāli pat pie seksualitātes zuduma? es jūs, meitenes,apbrīnoju. ja man nogrieztu olas, man liekas, ka man tad jau viss būtu samērā pofig

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2016-02-08 18:39 (saite)
nu, meitukus apgriež tajā vecumā, kad vēl nav ne mazākās nojausmas par kājstarpes sniegtajiem priekiem, attiecīgi, ja nezini, ko zaudē, tad nejūti trūkumu, ne? Un blingi ir vnk ģimenes'n'sabiedrības attiecību ekonomiskā puse.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krii
2016-02-08 19:27 (saite)
Viņām jau neizgriež olnīcas vai citus hormonradošos dziedzerus. Vēlmes saglabājas, tikai orgasms kļūst praktiski neiespējams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bozena
2016-02-08 20:01 (saite)
Vēl jau ir vaginālais, bet tur vajdzīga melnā josta orgasmos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2016-02-08 20:10 (saite)
Cik noprotu, tad operācijas laikā tiek traumēti un atvienoti arī visi (vai gandrīz visi) tie nervu gali, pateicoties kuriem iespējams arī vaginālais orgasms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]helvetica
2016-02-08 21:24 (saite)
Iespraukšos ar piebildi, ka ir jābūt apjēgai par "orgasma" konceptu, lai tas kaut ko nozīmētu cilvēkam un būtu saistošs tā pašidentifikācijā. Kā arī vēl vienu abstraktāku soli atpakaļ - ir jābūt apjēgai, ka šīs noteiktās (hormonu radītās) dziņas ir 1) seksuālas (tiktālu labi), 2) ka tās var būt tīri seksuālas (tb nesaistītas ar vairošanos, pieļauju, kaut kādā talibu kultūrā pilnīgi pietiek gribēšanu sasaistīt ar gribēšanu pēc pēcnācēja, nevis abstraktas baudas, līdz ar ko te sākas problēmas) un saistītas ar orgasmu (no tā, ka dzimuorgāni ir amputēti, varam pieļaut, ka šis līmenis vispār neeksistē un "nav problēma", ja vien persona nav kkāda hipersensuāla un spēj pabeigt no kāda cita tipa pieskārieniem kaut kur citur).
es atgādināšu, ka, piemēram, puritāniskajā Amerikā "orgasms" arī bija tāda visai trikī, jo izglītība, zināšanas, sevis pazīšana un, galvenais, sevis apzināšanās kā seksuālu būtni, nevis vairošanās mašīnu ir tāda relatīvi jauna lieta arī Rietumu pasaulē. Kā nekā, piemēram, vispēdējākie atklājumi par klitora fizioloģiju vispār ir datējami ar divtūkstošpadsmitajiem gadiem..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2016-02-12 13:52 (saite)
Tas ir traģiski, bet tieši tas jau arī ir viņu mērķis – pacelties pāri dzīvnieciskai loģikai, kas aprobežojas tikai ar seksualitāti (+ ēšana utml.).

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?