Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-12-04 15:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ņifiga nesaprotu, ja es izvārīšu katlā krabju nūjiņas kopā ar selerijām un pielikšu krējumu, vai tas būs bisks


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2013-12-04 15:33 (saite)
pat ja tas būs bisks, tas būs kaut kas nebaudāms!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2013-12-04 15:35 (saite)
nē, nu varu arī gaļinu blanku piemest, ja jau tik kategoriski

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bagdarama
2013-12-04 15:36 (saite)
izvari selerijas ar to galinu blanku, tad piemet klat krabju nujas (bet nevari!!) un tad krejumu. kas tas bus, nav zinams, bet edamaks neka ja varisi krabju nujas

(Atbildēt uz šo)


[info]pirx
2013-12-04 15:46 (saite)
Kas ir bisks?

(Atbildēt uz šo)


[info]barbala
2013-12-04 15:46 (saite)
labāk novāri lineālu, krabju nūjas vārīt, arī gludināt nevajag. īpaši nestrīdēšos, vai tās vispār vajag ēst. jo kas tas tāds vispār ir? kur krabim nūjiņas?


(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]crescendo
2013-12-04 17:27 (saite)
kaķīšiem toties garšo dikti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2013-12-04 18:20 (saite)
Komõn, nezināt, kur krabim nūjiņas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]po
2013-12-04 15:49 (saite)
nedabisks, perhaps

(Atbildēt uz šo)


[info]jeeka
2013-12-04 17:20 (saite)
labāk liec tās nūjiņas krāsnī uz lēno, kādas 5-6 stundas

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2013-12-05 08:49 (saite)
sauc to par žuljēnu

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?