Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2011-06-28 12:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
a jums ir kaut kas tāds, kas jums nepatīk, bet jūs apzināti sevi cenšaties pieradināt, lai patiktu

lūk, man tās, piemēram ir olīves
viņas vienmēr ir riebušās, bet es sev saku, kā ta soļanku var ēst bez olīves, ar laiku taču iegaršosies
nu un gadu gaitā esmu panācis, ka melnās jau tīri ciešami varu dabūt organismā

vai atkal grupas jauns mēness albums simts un viena vēlēšanās

a incanti, varbūt vispār pie absolūti VISA cilvēks var pierast, nu tā, ka nevis pieņemami, bet patīk


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2011-06-28 12:33 (saite)
Sievietes.

(Atbildēt uz šo)


[info]toadbeauty
2011-06-28 12:34 (saite)
Var, var. Pie visa pierod.
Man riebjas agri celties, braukt uz darbu un vispār strādāt. Es varētu visu dienu sēdēt kokā meža vidū vai karpeļvagā.
Tā vietā es kā muļķe sev iestāstu, ka re, cik jauka diena sākusēs un re, cik jauki, ka kaut kur ir jāiet.

(Atbildēt uz šo)


[info]kakjux
2011-06-28 12:51 (saite)
var, var. man lakrica tā iegaršojās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]misame
2011-06-28 13:41 (saite)
taisni gribēju šo pašu piemēru teikt- pie lakricas var pieradināties (ja cenšas)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]spicausis
2011-06-28 15:25 (saite)
Lakrica ok, bet izgaršot salmiaki končas ir nesasniedzams augstums, manuprāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]misame
2011-06-28 15:33 (saite)
tas laikam ir nākamais līmenis, pie kura pašiem skandināviem jāradinās jau no bērnības :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zivs
2011-06-28 18:31 (saite)
šis ir kaut kas no "ārpus mūsu prāta robežām"
ja kāda lakrica pārpratuma pēc ir gadījusies mutē, viskorektāk iziet no situācijas var to strauji aizslidinot rīklē vēl dzīvu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2011-06-28 12:54 (saite)
Sekss.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2011-06-28 14:16 (saite)
kā vecā anekdotē:

-cilvēks pie visa var pierast. redz te vienu čigānu kāra. sākumā spirinājās un raustījās, bet tad pierada pie striķa un palika pavisam mierīgs.

/rāvējslēdzējs

(Atbildēt uz šo)


[info]zefiirs
2011-06-28 17:17 (saite)
es sev esmu iegaršinājusi alu, olīvas, tomātu sulu un vēl šo to. un tā, ka no riebuma līdz mmīlestībai :D
nav izdevies - griķi - kā bija pretīgi, tā ir.

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2011-06-28 21:17 (saite)
Ir olīves (vai olīvas, kā patīk) un ir olīves (aka olīvas). Vienas stāv vidējā plauktā sālsūdenī un maksā zem lata, otras ir ūdenī ar eļļu vai sausas un maksā pāris latus. Atšķirība kā starp abibas un adidas. Kāpēc pieradināties pie lētajām, pa manam tad labāk ēst garšīgās, kaut tikai pāris reizes gadā (sāļas jau arī, no veselības leņķa) - tur neko nevajag radināties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zivs
2011-06-28 22:04 (saite)
O, paldies par info! Nodzīvojis līdz sirmam vecumam, neko tādu nezināju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krokomots
2011-06-29 00:05 (saite)
pie gāzēta minerālūdeņa pieradu.

bet olīvas, selerijas, baklažāni, paprika, ananāsu lapiņas, pētersīļi, kurma, kinza, lakrica, smiltsērkšķi, melones un Latvijas siers (u.c. pūdētie) - kā riebjas tā riebjas un es nemaz necenšos pierast, pilnīgi pajāt.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?