MaKo
Pūķu tusis 
2.-Jun-2003 10:19 am
Sestdienas vakarā, Vakarbuļļos, manā sētā notika pūķu tusis...
Debesīs pieci pūķi...

Piedalijās es, [info]putnelis, [info]relikts ar [info]sesks, viņu draudzene Ilze ar meitu, [info]watt ar Agnesi, [info]gorgona, [info]smejmoon ar [info]cloudysky, [info]maya, [info]honeybee ar [info]terrible_lie un Džonatanu, [info]fragile, [info]vikings ar savu mīļoto sievieti Agitu, [info]aga, [info]jb (kurš gan atpeldēja pašā vakara melnumā), [info]shikonis, mani darba kolēģi Anna ar vīru Jāni, kas īstenībā abi ir 2pig2 un mans sens čoms Šahists. Es tagad saspringti domāju, kuru vēl esu aizmirsis.... Gan jau kādu esmu, un viņš man to nepiedos un izmetīs no frendiem...
Bija Labi. Vispirms iekodām drusku, ieņammājām, tad devāmies raibā barā uz pludmali. Paštaisītie pūķi bija man (codename "siltumnīcas durvis") un [info]smejmoon - (codename "vēja maiss"). Pārējie bija sapirkušies smukus, krāsainus gatavus pūķus, kas brīnišķi lidoja debesīs. Mans milzenis cilvēka augumā no bambusa un armētās plēves negribēja celties gaisā, līdz es viņam nepagriezu auklas par 180 grādiem. Tad viņš pacēlās, BET izdomāja, ka jāuzvedas kā dzērušam - streipuļoja, mētājās, gorījās. Viņš kaut ko gribēja - tad es iesēju astē šamajam savu kreklu. Nu viņš jutās apmierināts un cēlās gaisos bez problēmām.

"siltumnīcas durvis" brīvā lidojumā
Ar saviem pūķiem , kas gaisos bija kādi astoņi - deviņi, mēs laikam izaicinājām vēju, tas sāka pūst spēcīgāk un spēcīgāk. Mazie pūķīši nespēja to izturēt, dancoja, drebinājās, plīsa... man bija drusku auksti bez krekla, bet tauku kārta un skaistais pūķa lidojums sildīja...

/me ar pūķi un lidmašīnu...

Saulei rietot, atgriezāmies. Uzstādījām ekrānu, skatījāmies multfilmas brīvā dabā, man šķiet, ka bija Labi. Tauta pakāpeniski atbira, aizbrauca, līdz divos naktī izturīgākie nedaudz nosaluši devās uz čuču muižu.

Paldies visiem, kas bija. Sāku domāt par nākošo tusu - ir aizdomas, ka Līgo vakars būtu labs Iemesls.

/me no cita rakursa (nu, exhibicionists, ko lai dara...)
Comments 
2.-Jun-2003 10:30 am
smejmoona priekshaa nestaadiitaa meitene nevareeja buut cloudysky? :)
2.-Jun-2003 10:52 am
vaiii, es jau zināju, ka man būs žēl, ka netiku. Bet nezināju, ka tik ļoti bēdāšos :(
žēl, ka netiku... žēl, ka nesatiku cilvēkus, ko ļoti labprāt būtu sastapusi... žēl, ka neredzēju pūķu dejas debesīs.
prieks, ka jums bija izdevies pasākums :))
2.-Jun-2003 10:57 am
Veel jau buus Liigo vakars :)
2.-Jun-2003 11:13 am
nja... Līgo...
ja līdz tam laikam nebūšu kļuvusi par "atkal brīvo" meiteni, droši vien nesanāks... pretējā gadījumā - noteikti :/

starp citu, vakar man labs pārsteigums bija - gūglējos un meklēju, ko var globālajā tīmeklī par ringlu atrast. Atradu Mako forumu, kur ringla arī bija user-listē. Bet sapratu, ka cita Ringla :)))
2.-Jun-2003 11:13 am
Jauki, jauki... ko lai citu saka. :( Bij tā, ka kaut kad vakarā biju apsolījies aizvest māmiņu uz Jūrmalu. Nu apmēram tad, kad viņa piezvanīs. Diezgan vēlā pēcpusdienā ieripoju Bolderājā, pēc tam pa gleznainu celiņu, kuru no sāniem ieskauj ambiciozas jaunbūves traucos Vakarbuļļu virzienā. Kad ceļš beidzās pie zīmes iebraukt aizliegs, tad tieši tur arī apstājos. Bija vientuļa autobusa pietura ar vīreli tajā, tieši pretīm bija jau iepriekš aprakstītā fazenda, kuras piederībo MaKo pilnīgi apliecināja Sviesta Cibā daudzkārt eksponētais, sarkanais Vikinga Fiatiņš. Nu, kāpu ārā, domāju jau uzrunas vārdus, nu un tad pieteicās mātē, maķ. Kāpu vien savā lielceļu laivā atpakļ un mātes vārdus skaitīdams devos pakaļ mātei, kura bij pieteikusies vismaz trīs stundas pa agru. Nu nekas, vismaz tagad zināšu kur meklēt SC galveno tusu vietu.
2.-Jun-2003 04:38 pm
Ij kas tev liedza atgriesties veelaak?
2.-Jun-2003 11:31 am
taa tev priekshaa nestaadiitaa meitene bija [info]cloudysky, taa kaa vies vien korekcijas aprakstaa :)
2.-Jun-2003 11:36 am
Done
2.-Jun-2003 11:52 am
:)) Un veel var piebilst, ka Cloudysky pashataisiitais sarkanais puukjis beidza savu dziivi peec iisa, bet iespaidiiga lidojuma un arii puukjis-maiss bija Cloudysky ideja :)) Nu taa-visus Smejmoonam piedeeveetos panaakumus esmu atsavinaajusies. Mana patmiila ir apmierinaata.
2.-Jun-2003 11:58 am
Un veel jaapieziimee, ka tu man Patiki :) Es domaaju - vizuaali, jo papljaapaat ta nepapljaapaajaam :)
2.-Jun-2003 12:02 pm
:) Paldies, veel labaak buutu patikt peec papljapaashanas. Gan jau veel kaadu reizi iegrieziishos veejainajos Vakarbullos :)
2.-Jun-2003 02:17 pm
droshi var arii papildintaat, ka CS njeema liidz SM nevis otraadi .. un ja nav skaidrs, kursh ir kursh, tad es esmu tas resnais, liikais spalvainais :P
2.-Jun-2003 02:22 pm
Ja TU esi resnais, tad kas tad esmu es? Behemots?
2.-Jun-2003 03:01 pm
Milzu Tēvocis Mako .. :)

Tā arī vakar nesapratu, mēs aiztināmies laikā vai nelaikā?
2.-Jun-2003 03:07 pm
Kā tu atšķir vienu no otra?
Nelaiku no laika?
2.-Jun-2003 03:10 pm
kad paarkaapj paari robezhai, tad zin, ka ir otraa pusee ..

bet nu tas, ka Tu shodien neteici, ka vajadzeeja paliktu uz pusdienaam arii ir atbilde :)

Paldies.

{traki ir ar to iepaziishanos}
2.-Jun-2003 03:13 pm
Aaa, nobijies, vai nepaliki Par Ilgi?
Relax, viss bija OK.
Reizeem viesi ciemojas azh dienas triis, ja man nekas nav jaadara, nav jaabaro vinji utt - kaapeec ne? Tikai tad viesi riskee, ka shamos pieliks mazgaat traukus, skaldiit malku vai rakt zemi :)))
2.-Jun-2003 11:58 am
[info]fragile jau aicināja, bet netiku. žēl. patiešām.
2.-Jun-2003 03:02 pm
khm.. multenes bija labas..

Alkoholiskie augļi, nedaudz pīpes dūmu, krītošs ekrāns, bērns kastē, vējš, ūdens..
2.-Jun-2003 07:41 pm
Heh, Šahists ir arī mans sens paziņa ;) pasaule ir maza.
This page was loaded Jun 15. 2024, 10:15 am GMT.