Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2010-06-22 20:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tikko nosūtīju vēstuli
Labdien, cienījamais (vai patiešām - CIENīJAMAIS?) LMT!
Savā dzīvē esmu bijusi uzticīga dažādiem kretīniem, bet nu pēdējais mēnesis ir pārliecinājies, ka vislielākais kretīns manā dzīvē ir bijis LMT.
Pamatā manu Viedokli par Jums un Jūsu attieksmi pret seniem klientiem varat izlasīt: http://klab.lv/users/kuminjsh/1025411.html#cutid1
Un tātad, par pēdējo mēnesi:
maija beigās garantijas remontā Trodex tika nodots viens no mobilajiem telefoniem (MAZCENAS telefons, kas svarīgi), par kuriem es maksāju. Nieki vien - ik pa laikam izslēdzās visas pogas. Nepilnas nedēļas laikā mobilo atdeva - nekas nekaišot. Pēc trīs dienām atkal telefons sāka "streikot". Šoreiz remontā nodevu es pati (jo acīm redzot manu dēlu, kam ir 17 gadi, tur neņēma par pilnu). Kad pēc 3 nedēļām nebija nekādas ziņas, 21.06.10. norīkoju dēlu, lai aiziet uz T/C "Doli" apjautāties, kas noticis ar telefonu. Tur Trodex darbiniece sazvanīja servisu, kur viņai tika MELOTS, ka man ir zvanījuši pēdējās nedēļas laikā, bet nav sazvanījuši. (Kas ir visnotaļ dīvaini, jo es neizslēdzu telefonu 24 stundas diennaktī, bet nekādus zvanus neesmu saņēmusi.) Tālāk tika paziņots, ka par remontu jāmaksā 10 Ls, kaut gan garantija darbojas vēl līdz decembrim. Pēc pusstundas pati piezvanīju uz servisu Mūkusalas ielā. Tur darbiniece (priekšā nestādījās, kaut gan tas būtu bijis kā minimums pieklājīgi) teica, ka telefons ticis nosūtīts uz servisu Lietuvā, kur atklājies, ka vainīgs mitrums, tādēļ garantija tiekot atsaukta. Kad pieprasīju,lai tiek sastādīts akts un telefona aparāts kopā ar šo aktu 22.06. tiek nogādāts T/S "Dole", tas man tika apsolīts. Kas, PROTAMS, netika izdarīts.
Nekādu jautājumu - tikko BEIDZOT manās rokās nonāks šis akts, es vērsīšos PTAC.
Un tālākās darbības - es atteikšos no LMT klienta statusa abiem saviem telefoniem, lai gan esmu bijusi šajā statusā vairāk kā 10 gadus un, pieņemu - ne mazums Jūsu darbinieku kafiju apmaksājusi:)
Tālākie mani soļi - publiskot šo vēstuli,lai citiem operatoriem kļūtu zināms, ka meklēju jaunu telefona sakaru nodrosinātāju. Jūsu iespējas - pārliecināt mani, ka tomēr ir vērts palikt par Jūsu klientu! Termiņš - 01.07.2010.:)

UPD nosūtīju šo vēstuli BITEi un Tele2:) Godīgi - man ir pohuj, kas mani nopērk! Ja neviens, tad varu arī uz ZZ pāriet, nesāpēs:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divi_g
2010-06-22 20:44 (saite)
Ja bojājuma iemesls tiešām nav mitrums, tad tas diemžēl ir epik feil.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2010-06-22 20:48 (saite)
Par mitrumu - tad drīzāk manu telefonu varētu būt bojājis mitrums,jo es mēdzu,ejot vannā,turēt telefonu rokas stiepien attāluma. Juniora telefons (tas kuŗš tika nodots remontā) pamatā atrodas viņa istabā uz galda - ar sīkiem izbraucieniem uz laukiem. Ne podā slīcināts, ne kokteilī mērcēts... Protams, mēs nedzīvojam tuksnesī,kur gaisa mitrums tuvojas 0, tak to tomēr vajadzētu ierēķināt, izrakstot garantiju.

Es esmu pārskaitusies - man par mēnesi nāksies samaksāt ap 10 Ls par telefonu,kas vispār nav lietots!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2010-06-22 21:12 (saite)
Nu, profesionālais kretīnisms man liek teikt "Papratini ka bik vēl Džūniōru!", kaut gan arī feils otrā galā ir visnotaļ iespējams.
Ar mitrumu jārēķinās, ka pietiek ar vienu mazu reizīti un neizžāvēšanu, lai lēnām un pakāpesniki tiktu saēsts viss, tāpat kā maza švīka ātri saēd vesleu auto spārnu vai haubi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2010-06-22 21:13 (saite)
nebaidi mani ar tām svītrām!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2010-06-22 21:15 (saite)
Ja līdz metālam, tad labāk aizzied ar kaut ko, it īpaši uz ziemu, kad pie mums sāli kaisa tā, it kā kasitītājs būtu Rōmeō.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2010-06-22 21:29 (saite)
man jamā pa ziemu garāžā stāv. bet man tā kā Tā UZ servisu jabrauc, bļē, tā kā es apjautāšos, ko tur var darīt.
paldies, tā teikt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2010-06-22 21:32 (saite)
Nu, garāža no garāžas atšķiras. Piemēram, neapkurināta & slikti ventilēta garāža ir sliktāka par klaju laiku - pūst tā, ka dzird, saku no sava pirmā auto pieredzes (šamam pēc tādiem apstākļiem bija pat piepīpētājs izrūsējis!).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kuminjsh
2010-06-22 21:21 (saite)
Nē,nu loģiski var būt gadījums "izmirku lietū", un pat 2x, bet nu atkārtoju - mēs nedzīvojam tuksnesī, bet LV, kur šādi varianti var notikties 5x mēnesī vismaz,un attiecīgi telefonu piegādātājam būtu jāierēķina riskos!
Viņiem par sliktu runā arī melošana par zvanīšanu man, tātad arī citās jomās viņi varētu melot! Un ja tagad tas telefons galīgi neies (iepriekš ta gāja, ta negāja), man būs pilnīga pārliecība,ka servisā sapisa. Tā pati dura pēc parunāšanās ar mani (hoho, tā tik bija saruna, pat mani kolēģi bijīgi pieklusa!) varbūt meta to aparātu pret zemi, nemaz nebrīnīšos!:) Vai LMT nevajadzētu piedomāt, izvēloties sadarbības partnerus?
Katrā ziņā - mani DAJEBAĻI, un tur nu patiesam ir jāpacenšas!:(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2010-06-22 21:28 (saite)
Nu tehniski šitādus "ta iet, ta neiet" gļukus ir visgrūtāk atklāt (skat. manus piedzīvojumus ar iepriekšējo opeli un komutātōru), bet nu jā, iespējams, ka problēma ir taja galā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2010-06-22 21:35 (saite)
Nu ja, ārzemēs šādos gadījumos (kad vēl garantija)nomaina klusējot un vēl atvainojas, bet nu šeit...pofig - telefons vai autiņš... Katrā ziņā kārtējais pierādījums,ka LV cilvēkus par mēsliem tura. Bet nu es nepadošos!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2010-06-22 21:38 (saite)
Būs jau labi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2010-06-22 21:40 (saite)
Man - jā!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aizliegts_v
2010-06-26 23:31 (saite)
Nu, manam iepriekšējam fotoaparātam arī vilka garumā procesu līdz beidzās garantija. Un tad pēkšņi defektu atklāja - jāmaina visa plate, tobiš, varēju izmest :/ Kad lasu kā amurikāņiem šādos gadījumos uzreiz maina aparātus, pat nemēģinot remontēt, skaudība metas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2010-06-22 22:07 (saite)
Šausmīga cūcība!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2010-06-23 07:08 (saite)
Aha, tā gan.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nxn
2010-06-22 22:09 (saite)
pieņemu, ka ta nav LMT, bet attiecīga kantora attieksme, cūcīga, šaubu nav.
un vai šajā situācijā nav vienkāršāk par 1 eiro nopirkt jaunu mazcenas, ja tā var, protams?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2010-06-23 07:10 (saite)
Un tad maksāt 2 gadus pa 2 ar kapeikām, un tad tas telefons atkal atņirdzas pirms garantijas, un es atkal pērku nākamo un maksāju jau par 3 telefoniem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]puce
2010-06-22 22:27 (saite)
TELE 2 pret šādiem gadījumiem izturas vēl štruntīgāk. Kaut vai sākot ar to, ka tirgo mitrumā bijušus telefonus kā jaunus un pēc tam izliekas par beigtiem.
Par Biti un telefonu remontu man viedokļa nav.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2010-06-23 07:13 (saite)
Katram uzņēmumam tomēr vajadzētu pamatīgi izvērtēt,kādus darījumu partnerus izvēlas,jo sevišķi pakalpojumu sfērā.
Nu jebkurā gadījumā man arī LMT cenu politika nepatīk,jo mēs ar Junioru noteikti nenorunājam tos 20+ Ls, ko es ik mēnesi pārskaitu LMT!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]puce
2010-06-23 08:19 (saite)
Opciju aiziet uz LMT apkalpošanas centru un apjautāties, kāds tarifu plāns pie jūsu vidējā sarunu režīma būtu izdevīgāks - esi izmantojusi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]8
2010-06-22 23:41 (saite)
Man ari vienreiz bija gana un es aizgaaju uz ZZ, nopirku uz gadu par 30 Ls zivtinju, man sanaaca kopaa ar bonusiem gandriiz 60 Ls, tagad juulijaa buus pagaajis gads un zivtinja toch toch buus izrunaata, par cik man ir visdaargaakais variants, tad man sanaak vislielaakas atlaides, plus man ir briivais tarifs, kur uz visiem tiikliem ir viena summa sarunaam un sms, datus nelietoju, jo man telefonaa ir wifi, starpcitu telefonu te pat cibaa pa leeto dabuju! un nekaadas mazcenas, nekaadi reekjini, atlikumu var paskatiities uzspiezhot attieciigu kombinaaciju uz ekraana. Veel manu sirdi silda visas akcijas un pasaakumi, kurus nodroshina ZZ, piemeeram, tagad buus taa izloze kur varees vinneet auto! Vnk pie ZZ es juutos vajadziiga, jo regulaari vinji izdomaa visaadas atlaides un akcijas, a pie piesleeguma patstaaviigaa, gaidi gadu tas i iedos tev 5% atlaidi sarunaam tiiklaa...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2010-06-23 07:14 (saite)
Aha, tas ir variants! Es nezināju,ka var uz gadu nopirkt! Būs jāpapēta tie piedāvājumi!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bozena
2010-06-23 09:31 (saite)
Mitrums īsti nepārliecina, protams. Man pazīstami telefoni ir tapuši reanimēti pat pēc izpeldināšanas. Bet varbūt mīļi palūdzot LMT var dabūt citu telefonu vietā? Es joprojām bišku ticu labajam!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?