Kurvjzieža kontemplācijas

Sakāve

Krāšņais Kurvjziedis

Sakāve

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar vakarā - labi, tas gan bija pēc vakariņām un divām krūzēm tējas - uzkāpu uz svariem. Nokāpu un uzkāpu vēlreiz. Nokāpu un pārbaudīju, vai baterija nav izkritusi no ligzdiņas, tā reizēm ir gadījies, un tad viņi gļuko.
Nē, ar svariem viss bija kārtībā. Tie mierīgi un nesatricināmi rādīja TO PAŠU SKAITLI, ko pirms mēneša. Mēneša, ka vadīts no rītiem rijot prosu, ģībstot pēc atslodzes dienām, kolēģu jubilejās sēžot vientuļā kaktiņā ar savu ūdens glāzi un draugu tusiņos ēdot savus alternatīvos salātiņus ar minerālūdeni, kamēr citi štopē iekšā siera groziņus un vīnu.

Vēl tāpat savulaik jutos pirms 12 gadiem, kad biju pavadījusi 2 naktis Imannta darbavietā, pārrakstot datorā savu bakalaura darbu, bet no rīta pēc zibens spēriena pazuda elektrība, un kad tā atjaunojās, vietējais datoriķis paziņoja, ka radušies bojājumi cietajā diskā, tāpēc manu failu pilnībā atjaunot nevarēs un 70% darba ir gājuši bojā.

Pēc paraudāšanas pirmais impulss bija grābt telefonu un piezvanīt makrobiotiķim, lai nocitētu dažus viņam adresētus Kūmiņa izteikumus. (Tiem, kam nebija pieejama mūsu diskusija ar Kūmiņu, pačukstēšu, ka manas draudzenes viens no maigākajiem vērtējumiem bija: "Tas Mūdzis vienkārši ir sieviešu nīdējs un šādā veidā rafinēti ņirgājas par viņām! Labi iekārtojies, suka!;/" )

Taču, būdama un palikdama tikai ņerga un pinkšķe, ne cīnītāja, pagaidīju vēl 5 minūtes, kuru laikā dusmas noplaka, atstādamas vien rūgtenu zaudējuma un samierināšanās pēcgaršu.

Galu galā - mēnesis bez alkohola un ceptas gaļas noteikti ir nācis par labu manām aknām, nierēm un aizkuņģa dziedzerim. Protams, es to būtu varējusi izdomāt arī pati un bez kādas makrobiotikas, taču labi vien, ka kāds man pasvieda maldinošo, taču lieliski motivējošo pieņēmumu par iespēju mazināt svaru.

Fuck them all!
  • Priekā!
  • Tad var uzskatīt, ka no šodienas atgriezies dzīvē?
  • Kūmiņa teiciens ir ze best :)
    Patiesībā, pēc savas ne pārāk stingrās, bet krietni ilgākās asinsgrupu diētas es arī nekādu izmaiņu nemanīju, tāpēc tik viegli no tās atteicos. Bet uz Tavas stingrības diētu nekad mūžā neparakstītos.
  • Nu, svari nav tas uzticamākais.
    ĶMI. Turklāt, tu nezini, vai tev nav šķidrums uzkrājies (kas varētu būt ļoti ticami, atceroties sojas mērces daudzumus & to, kā tev acis pampa ciet)

    Es tavā vietā pāris dienas padzertu tējas, kas izvada lieko šķidrumu.

    & beidzot sāktu normāli, sabalansēti ēst, nevis klausītu kaut kādu šarlatānu ieteikumiem :E
  • nu, nu! Velc vien ārā to plinti no krūmiem.
    Cik zinu no pieredzes, un gudriem žurnāliem, tad-ja pareizi tievē, tad pirmais mēnesis (gadās arī, ka trīs) ir bez acīm redzama rezultāta. Bet leduss ir jau sakustējies, process notiek!
  • pirmajā mēnesī rezultāta var arī nebūt, bet noteikti ir apsveicams tavs gribasspēks un tas ka organismam noteikti nāca par labu dažu labu produktu atmešana:)
  • šito vajag iesviest acīs tam "dakterim" :) bet ja nopietni, tad kāpēc tomāti/paprika (tibi nakteņi) ir sliktie. Tas kaukāds sektantisms tomēr.
    • Tāpēc, ka XVI gs. kāds idiņš bija izdomājis, ka tomāti ir indīgi (ja nemaldos, pat pret Spānijas karali tika veikts atentāts, iebarojot viņam tomātus un gaidot, kad šis no0mirs - nācās gaidīt gadus 20). Un tā basņa palēnām klejo no gadsimta uz gadsimtu, mainot skaidrojumu, kad iepriekšējais izgāžas kā veca sēta.
  • Btw, es šorīt konstatēju, ka arī bez diētas esmu noslīdējis zem 80kg. Pie pusdienām saldo paņēmu - nevar tak šitā izdilt :))
  • tam visam ir saistība arī ar menstruālo ciklu, tā otrajā pusē notiek šķidruma uzkrāšanās organismā, līdz ar to iespējams svara pieaugums, kas, sākoties jaunam ciklaim, pazudīs. Vismaz man ir tā, ka tajās laikā pat līdz pat +3 kg sanāk, bet tas viss pazūd :)
  • es jau baidījos, ka tik neuztūc no bada! :P
  • jipii yey!
    laipni luugta atpakalj jaukajaa pasaulee!
  • welcome to hell!
  • no sirds apsveicu un patiesi apbrīnoju tevi par drosmi (publiski) atzīties sakāvē. es to nevarētu/nedarītu. /Respect
  • Apkampiens! Ja Tevi tas uzmundrinātu, es varētu pierakstīties pie tā šarlatāna uz pieņemšanu un salauzt viņam degunu!
    :)*
  • Svaru nomest principā ir vienkārši.

    No rītiem tukšā dūšā 2-3h garš zemas intensitātes treniņš (lēna skriešana, riteņbraukšana, uc), izdzerot vismaz 1l ūdens. Pēc tam 1h neko neēst, tikai dzert. Pa dienu var ēst normāli, nepārspīlējot ar ogļhidrātiem un taukiem. Vakaros neēst 4h pirms gulētiešanas.
Powered by Sviesta Ciba