Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lūk, un tagad es zinu, kā sākas pārvēršanās. No normālas vecmeitas ar kaķi līdz apsēstai kaķvecenei ir tikai viens solis. Un es vēl mīņājos un nezinu, vai esmu gatava to spert.
Mātes pagalmā - tajā pašā, kurā es noķēru Emīliju - ir pieklīdis nepārprotami pamests kaķītis. Trīskrāsains, tātad visticamāk - kaķenīte. Vietējais kaķu bars - tātad Emīlijas ģimene & co viņu nepieņem.
Un tuvojas ziema.
Un man jau sen bija licies, ka Emīlijai vajag kādu sabiedrību garajām darbadienām un līksmajām naktīm, kad es neesmu mājās.
Ai, nezinu, tas viss ir tik sarežģīti. Prāts mežģās, sirds lūst, vai zinies!
  • manuprāt, tam nav sakara ar vecumu un gredzenu pirkstā. man ir mazliet pāri 20, ir brūtgāns, bet tāpat nāk raudiens par kaķīšiem un mēģinu iešķiebt pa bomšmincītim tiem, kuri var atļauties turēt kaķi. un ar manu mazo māsu ir vēl trakāk - viņa iet viņus barot un glābt.
    esmu kaķvecenes aizmetnis? :)
  • Es 16. novembrī:
    "- Man laikam arī sākās stadija, kad kļūst žēl, ka es nevaru parūpēties par visiem bezmāju kaķiem, kas ziemas spelgonī ar tukšu puncīti sēž uz ielas, un trīc, baidās un ir briesmīgi bēdīgi. Kāpēc mēs nevaram viņus visus savākt uz mājām?
    - Visus mēs viņus nevaram savākt uz mājām, - apcerīgi saka Dārgais. - Ja cilvēks sev mājās ievieš vairāk nekā 40 kaķus, tad pie viņa atbrauc "Bez Tabu" un uztaisa par to vienu sižetiņu. Vai pat vairākus. "
  • cita

    apsēstība stiept visus pieejamos pagalmu kaķus pie rūniķa krietni sarucinātu mazu, badainu murcīšu populāciju..
  • ja viens jau ira, ņem arī otru.
  • Varbūt labāk kādu bomzi izmitini? Tiem tagad, ziemā, ar nav īsti forši. Paliks auksts, kāliem sāks apmirt.
  • es zinu, ka man tagad vajadzētu teikt, ka visus pasaules kaķus Tu tāpat nepabarosi un nesamīļosi, bet nu. divi kaķi vēl ir ok, vairāk par divi - tā jau ir kaķvecene.
    Emīlijai būs sabiedrība, būs ar ko skraidīt un spēlēties, nepaliks ne resna, ne veca, nekā.
    ir jau visādas tur greizsirdību lietas, bet ar tām var tikt galā. mēs tikām. tagad esam laimīga divkaķu ģimenīte ;) trešo esmu sev noliegusi kategoriski.
    es balsoju par diviem kaļiem ;)
  • Arprats! Man ir tas pats! Pirms pāris nedēļām gandrīz paņemu otru kaķi. Pēc ilgas cīņas ar sevi, jau biju izlēmusi, bet tad viņam atradās ņēmējs.
    Jā, un man arī sāk likties, ka es kļūstu par kaķu veceni...
    • :)))
      Vai nākamais solis ir katru dienu iepirkt veikalā subproduktus un apstaigāt dažus tuvākos kvartālus ap savām mājām, barojot visus tos nabadziņus?
      • Nemaz nesmejies. Es regulāri izlasu visas sadaļas SAP-ā, kas attiecas uz dzīvniekiem. Un man jau ir vismaz vēl pāris kandidāti noskatīti. Vienīgais, kas mani vēl patiešām attur, ir tas, ka mana princessa varētu nepieņemt vēl kādu, izņemot mani. Bet tā baigi izolēt man viņus nav kur.
        Par laimi, manā mājas apkārtnē nav bezpajumtnieku kaķu... Daži varbūt ir, bet tos jau tantiņas baro.
        • Es speciāli cenšos sevi norobežot no šādas informācijas. Arī, kad eju garām veterinārajai klīnikai, kur logā ir uzraksts "Lūdzu, paņem mani līdzi", griežu galvu uz otru pusi, lai instinkti negūst virsroku. Bet, kad māte pastāstīja par to kaķīti...
  • mana māte man reiz teica: beidz ņemties ar tiem kaķiem! par vecmeitu kaķu veceni paliksi. mūžam neapprecēsies!
    ja?
    nekā. pa ātru apprecējos. dikten jauna. tā vienkārši ir tāda mīlestība. citiem pret suņiem, citiem pret mašīnām, bet citiem pret kaķiem.
  • Ja diēta ievelkas, labāk ņem trusīšus.
  • A kas vainas kaķu vecenēm un večiem?? Ņem tik padusē un stiep mājās. Šitiem jaunajiem, nepierdzējušajiem, izmestajiem, izdzīvošana skaitās stundās un minutēs, ne dienās. Tikai protams, vispirms pie vetārsta, lai Emilijai drošāk!! Un vēl, - ka nesanāk kā mums - kaķene ar 4 maziem pārsteigumiem vēderā, bet to arī, ja atzīst sterilizāciju, manuprāt, var atrisināt vienā piegājienā.
    • Man drusku bail arī, kā Emīlija reaģēs. Viņa tomēr ir pieradusi būt vienīgā Tuklā Nēģeru Princese ar nedalītu teritoriju, ēdienu un apkalpojošo personālu.
      Un, ja nepārvarama raksturu nesaderiba, ko tad? nu jā, tad jāmeklē jaunpienācējam atkal jaunas mājas...
      • Man liekas, ka divām jaunām kaķenēm nebūs problēmu ar sadzīvošanu.
        Mums vecā, lielā kaķene drusku sajuka prātā, pēc tam, kad mēs bijām atstiepuši 4 mazus, vēl duļķainām actiņām, kaķēnus, par kuriem viņa ilgi brīnījās (dienas 3), bet pēc tam sāka par viņiem rūpēties, mazgāt, pat piens parādījās, viņa tos izbaroja. Bet tad mazie paaugās, izdalījām pa citām mājām, lielaja sākās "kaķu laiks", bet - mēs atstiepām vēl vienu pusauga kaķu puiku - mazu melnu. To viņa nepārdzīvoja, vēl tagad ļaunojas uz visu pasauli. (Nu bet protams, sapņoja par lielu baltu runci, bet nekā - vēlviens bērns, mazs un melns. :))) )
        • :)))) Aplauziens riktīgais!
          Nu jā - ej nu sazini, kā vēl ar to tīri individuālo saderību. Es arī nezinu, kā sadzīvotu ar kaut kādu sava vecuma blondīni, kura pēkšņi ņemtu un ievāktos dzīvojamajā istabā.:)
  • man šķiet, ka divi kaķi vienās mājās ir jauki. es sev arī ņemtu otru, ja telpas nebūtu tik mazas. te vienam kaķim par šauru lai izskrietos, kur nu vēl diviem.

    ja nolemsi paņemt otru kaķīti - visticamāk jau ka sākumā Emīlija iebildīs. bet ar laiku kaķi pierod. samierinās un pat sāk izbaudīt otra kompāniju :)
Powered by Sviesta Ciba