kaukāds ferments (?) atradās, kas ir celiakijas slimniekiem, man tikai robeždaudzumos, bet uzskata, kas tas tā kā iezīmē miltu nepanesību :) tā kā nevis pēc asingrupas, bet asinsainas, tikai sīkākas analizes vajadzīgas
tas arī izskaidro, ka daudzi domā, ka diēta ir grauzt lapas , bet ne to ka diēta ir vienkārši JEBKURŠ ēšanas režīms, arī hamburgerēšana ir diēta, jautājums tikai par piemērotību un veselīgumu
hmm- nu tā kā man ir vienkārši tie paradumi- daudz ko stāstīt nemaz nebij. asinsgrupu neprasa, viņs taisa diagnostiku ar Folla aparātu/vai kā nu to verķi sauc
Roberts Lācītis Mediķis, beidzis Makrobiotikas institūtu Nīderlandē 1998. gadā. Makrobiotiku mācījies Bostonā (ASV) pie makrobiotikas skolotāja Mičio Kuši (Tokija). Vada savu praksi- konsultē cilvēkus pareiza uztura izvēlē dažādu slimību ārstēšanai- sastāda individuālās uztura lietošanas programmas.
Hmmm... Kad es palasu kaut ko tādu kā šeit: http://www.dieta.lv/index.php?do=3&in=158 , tad vārds "makrobiotika" manu uzticību īpaši neraisa. Drusciņ tiešām izskatās pēc jauka komposta no dažām Austrumu atziņām, aizdarītām ar pāris kvazizinātniskiem terminiem.
Nu jā, bet veselīga ēšana pati par sevi ir dikti nekonkrēta lieta. Nepārēdieties, nepārspīlējiet ar konservantus saturošiem produktiem, vairāk augļus un dārzeņus, mazāk treknu, saldu un miltainu - to jau mēs visi it kā zinam. Bet man, piemēram, ir konkrētas problēmas ar dzelzs un kalcija asimilāciju, un es gribētu dzirdēt profesionāļa padomu, kā to risināt...
labi, es neuzsplīšos ar viedokli un teorijām par to, kāpēc cilvēks kļūst resns, un stāstījumiem par to, kā es slaido līniju atguvu :) Konkrēts jautājums - konkrēta atbilde: jā, es esmu bijusi pie Roberta, un arī tagad ik pa brīdim piestaigāju, vien ar citiem jautājumiem... šodien, piemēram, biju uz masāžu.
analīzes netaisīja. Tiesa, tas bija pirms gadiem 8 vai vairāk. Noteikca individualizētu diētu, tip šonedēļ vairāk ēdīsim šo un nākamnedēļ atkal šito. un šo, šo un šo tagad nemaz. un ausī adatu dūra.
Gremošanas fermentu analīzes ņēma?
Ja mediķis izvērtē konkrētajam organismam piemērotāko ēšanas režīmu, tajā nav nekā mistiska, nedz ezotēriska.
http://www.bikernieki.lv/lv/dietas_arst
Nedomāju, ka kāds no viņiem būtu šarlatāns.
analīzes gan neņēma.
bet arī neko neaizliedza ēst.
/ lavenderai man šķiet ka gan
saucas laikam- makrobiotiķis
arī nosaka diētu un tml.
Kad pie viņa aiziet, cik sīki ir jāprot pastāstīt par saviem ēšanas ieradumiem? Un asinsgrupu arī prasa?
asinsgrupu neprasa, viņs taisa diagnostiku ar Folla aparātu/vai kā nu to verķi sauc
UN?
Mediķis, beidzis Makrobiotikas institūtu Nīderlandē 1998. gadā. Makrobiotiku mācījies Bostonā (ASV) pie makrobiotikas skolotāja Mičio Kuši (Tokija). Vada savu praksi- konsultē cilvēkus pareiza uztura izvēlē dažādu slimību ārstēšanai- sastāda individuālās uztura lietošanas programmas.
Re: UN?
Kad es palasu kaut ko tādu kā šeit: http://www.dieta.lv/index.php?do=3&in=158 ,
tad vārds "makrobiotika" manu uzticību īpaši neraisa. Drusciņ tiešām izskatās pēc jauka komposta no dažām Austrumu atziņām, aizdarītām ar pāris kvazizinātniskiem terminiem.
Bet Tev palīdzēja?
Re: UN?
Re: UN?
Bet man, piemēram, ir konkrētas problēmas ar dzelzs un kalcija asimilāciju, un es gribētu dzirdēt profesionāļa padomu, kā to risināt...
Re: UN?
Re: UN?
Klau, varbūt atmet man meilā kādu telefonu, mmm?:)
bet nu nezinu, cik tur praktiskās jēgas - svaru nometu, jā, bet tajās pieņemšanas reizēs viņa stāsta tieši to pašu, ko avīzēm un žurnāliem.
un ausī adatu dūra.