Roberts Lācītis Mediķis, beidzis Makrobiotikas institūtu Nīderlandē 1998. gadā. Makrobiotiku mācījies Bostonā (ASV) pie makrobiotikas skolotāja Mičio Kuši (Tokija). Vada savu praksi- konsultē cilvēkus pareiza uztura izvēlē dažādu slimību ārstēšanai- sastāda individuālās uztura lietošanas programmas.
Hmmm... Kad es palasu kaut ko tādu kā šeit: http://www.dieta.lv/index.php?do=3&in=158 , tad vārds "makrobiotika" manu uzticību īpaši neraisa. Drusciņ tiešām izskatās pēc jauka komposta no dažām Austrumu atziņām, aizdarītām ar pāris kvazizinātniskiem terminiem.
Nu jā, bet veselīga ēšana pati par sevi ir dikti nekonkrēta lieta. Nepārēdieties, nepārspīlējiet ar konservantus saturošiem produktiem, vairāk augļus un dārzeņus, mazāk treknu, saldu un miltainu - to jau mēs visi it kā zinam. Bet man, piemēram, ir konkrētas problēmas ar dzelzs un kalcija asimilāciju, un es gribētu dzirdēt profesionāļa padomu, kā to risināt...
UN?
Mediķis, beidzis Makrobiotikas institūtu Nīderlandē 1998. gadā. Makrobiotiku mācījies Bostonā (ASV) pie makrobiotikas skolotāja Mičio Kuši (Tokija). Vada savu praksi- konsultē cilvēkus pareiza uztura izvēlē dažādu slimību ārstēšanai- sastāda individuālās uztura lietošanas programmas.
Re: UN?
Kad es palasu kaut ko tādu kā šeit: http://www.dieta.lv/index.php?do=3&in=158 ,
tad vārds "makrobiotika" manu uzticību īpaši neraisa. Drusciņ tiešām izskatās pēc jauka komposta no dažām Austrumu atziņām, aizdarītām ar pāris kvazizinātniskiem terminiem.
Bet Tev palīdzēja?
Re: UN?
Re: UN?
Bet man, piemēram, ir konkrētas problēmas ar dzelzs un kalcija asimilāciju, un es gribētu dzirdēt profesionāļa padomu, kā to risināt...
Re: UN?
Re: UN?