Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sieviete, kura jūtas mīlēta, nevar īdēt, zāģēt, kašķēties, nemitīgi izvirzīt pretenzijas, pārstāt krāstoties, atteikties no mīlēšanās un nozust bezcerīgos putras katlu, vešas baļļu un bērnu kaku kalnājos. Tas vienkārši nav iespējams. Nevis vecums vai sadzīve pārvērš apburošās līgavas neciešamās sievās, bet gan vīriešu nevērība.
Jā, es zinu, ka viena pagale nedeg un vispār - katrs gadījums ir individuāls.
Un - nē, es tik tiešām nerunāju no savas pieredzes, bet gan no apkārtnes vērojumiem.
  • Ta varētu gan būt:)
    Man patika kā Roga teica viena intervijā: "kad esi mīlēta, tu beidz psihot.":)
  • jājā, man tikai gan šķiet, ka sieviete, kura jūtas mīlēta, pārstāt krāsoties var pavisam viegli :)
    tas gan vairāk no savas pieredzes, lai gan es ar kosmētiku vienmēr biju tā vairāk uz "jūs".
  • domaaju, ka true tas viss. tas, ka esmu miileeta, liek man ruupeeties par sevi, neuzbaroties, uztvert kulinaariju kaa patiikamu briivaa laika kaveekli (kad to tieshaam gribas) un ik pa laikam pateikt otram ko miilju. turpretii, ja man pietruuxt uzmaniibas, tad esmu iigna, kashkjiiga un beigaas viss ir vienalga.
  • pilnīgi piekrītu!
  • vīrietis, kurš liek juties mīlētai, nekad nepametīs savas zeķes mētajamies uz grīdas, nelasīs avīzi, neskatīsies futbolu, labos santehniku, nesīs mājās vairāk un vairāk naudu, ar prieku dosies pie vai uzņems viņas māti ciemos, kopīgi apspriedīs drēbju iepirkumus, draudzeņu mazuļu gaitas, apkalpošanas īpatnības kosmētiskajos salonos, iedziļināsies aizlūzušu nagu incidentos.

    Laikam, jau viņas vēlas lai tiek uztvertas kā lietas, ja nevērība pret lietām tiek traktēta kā nevērība pret viņām
    • un nedzers alu!
    • Muļķības!
      To gan es varu teikt no savas pieredzes - tikmēr, kamēr es kādu mīlu un jūtos mīlēta, mani nespēj aizkaitināt nekādas zeķes, kaut vai tās mētātos blakus zupas šķīvim, nekāds futbols, nekāds tekošs klozetpods.

      P.S.tā nemitīgā īdēšana par merkantīlajām sučkām, kas visu laiku dzen nabaga puisieti darbos un atņem asinssviedriem pelnītos grasīšus ir absolūti garlaikojoša. Negribu atkārtoties, bet - ja no vīrieša visu laiku prasa naudu, tā ir droša zīme, ka nekā cita interesanta viņā nav.;p

      P.P.S. Nu - ja ir tieksme izvēlēties sievietes, kuru interešu loks aprobežojas ar kosmētikas saloniem un draudzeņu bērniem, to laikam var saukt par gaumes defektu.;p
      • trojas zirgs! :)
        kur palikuši laiki, kad naktīm vien varējām runāt par mūžīgo un nepārejošo, bet tagad vairs tik bituha aktuāla?

        Ja nopietni, tad interese nav tas, kas tur kopā cilvēkus. Interese nav noturama, lai kāds neizsmeļami radošs būtu. Interese un interesantums ir priekšnoteikums uzmanības piesaistīšanai, ne saglabāšanai. Tāpat kā glītums no vaiga un formām.
        • nu nu.

          labi, gan jau 4 gadi ar nezūdošu interesi un interesantumu nav nekāds radītājs, phe.
          un vai man pēc šiem pašiem 4 gadiem glītums no vaiga un formas otrā kļūst mazsvarīgāks vai nepamanāms? nē.
        • Nezinu. Ja godīgi - manās attiecībās ar vīriešiem vienmēr ir bijis ļoti daudz romantikas un ļoti maz sadzīves. Tāpēc visapkārtesošā īdēšana, jo īpaši no dažu vīriešcibiņu puses, man liekas ļoti neizprotama un mazliet smieklīga, lai ar cik sentimentālu patosu tiktu pasniegta.

          Par interesi un pieķeršanos esmu daudz domājusi. Bet skaidri izklāstāma viedokļa man pagaidām nav.
    • fufelis. pilnīgs un galīgs!
      • nu, re!
        Tā jau domāju, ka sajūta "būt mīlētai" ir ārpustāvoša no realitātes. kamēr nēsājam rozā brilles, tikmēr jūtamies. un tās brilles ir iekšā, to sajūtu grūti ilgstoši stimulēt no ārienes. Var nebūt iebildumu kopdzīvei ar nošņurkušu dzērāju, un var negandarīt apčubināšanas saņemšana.
        • e? katrs atsevišķais vārds it kā saprotams, bet kopējais konteksts - ni un ni.
        • Es arī nesapratu, kā šīs atziņas iekļaujas ieraksta kontekstā.

          P.S. Mēs ar [info]mrssanderz tā kā vairs nebūtu uzskatāmas par ģimnāzistēm, kas pirmoreiz samīlējušās un lāga nenojauš, ka Princim Baltajā Zirgā var gribēties ēst un reizēm svīst kājas.:)
          • es ticu uz beznosacījumu jūtām.
            • beznosaciijuma juutas, tieshi taapat kaa interese un interesantums ir iemesls meegjinaat, nevis garants. bet kopdziivee nevar bez 'nosaciijuma'. tu tieshaam domaa, ka ir taa, ka dzeeraajs blakus vairs neliekas forshi tikai taapeec, ka miilestiiba pati no sevis oj kaut kur pazuda - taa teikt - dievs devis, dievs njeemis? domaa, nekas nekorelee, nemaz, nemaz? paraadi man kaut vienu cilveeku, kam dzershana no blakuscilveeka liekas ok. to pieciesh, jo, iespeejams, kaut kas cits to atsver.
  • Absoluuti, pilniigi un galiigi, viennoziimiigi - JAAA!! :)
  • piekrītu. bet piebildīšu - justies mīlētai arī ir māksla, ne visiem tas padodas. ja tas, vai jūties mīlēta, būs funkcija no ārējiem faktoriem un t.s. 'uzmanības apliecinājumiem', agri vai vēlu tāpat to nepietks.

    māksla sajust, ka esi mīlēta. pat tad, kad viņš nedēļām ir noguris vai pārņemts ar darbu, prast to saredzēt viņa skatienā.
    • Ir jau, protams, arī tas. Un, jā - ir sievietes un arī vīrieši, kuriem vispār grūti likt justies mīlētiem. Jo īpaši tie, kuriem ātri vien sāk likties kā pašsaprotamas tās lietas, kas nebūt nav pašsaprotamas.
Powered by Sviesta Ciba