Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Klau, cibiņi, vai kāds no jums ir dzēris mildronātu un jutis reālu efektu? Es šo pamēģināju, kad biju Mg darba finiša taisnē (negulētas naktis, saspringums, termiņi, u.c.) nekādu efektu nemanīju. Attiecīgi pieskaitīju šo visiem citiem sūdiem uz dabas velšu un pašiedvesmas bāzes - kā vīgriežu tējiņas, zeltsaknes smērītes, aktimeli - aflubīni utml.
Mašas Š stāsts man licis paskatīties uz medikamentu pavisam citā rakursā.
(Nedomāju, ka "Grindeks" viņai būtu spējis tik daudz samaksāt par reklāmu, kaut gan - ej nu sazini.)
  • jz Teja tipa juta efektu. bet es neticētu, jo viņa ir no tiem kas palaiž kanārijputniņus lidot pie atvērta balkona, jo 'viņi ir gudri'.
    Ingmārs viņas iespaidā izdzēra veselu paku un neko nesajuta.
    • nu labi man arī ir hiperjūtība uz teju visām zālēm. Mildronātu es pat dzeru tikai pusi no dienas devas
    • Te arī atbilde: Будь по проще, un iedarbosies jebkas)
    • :) Kanārijputniņu atdošana savvaļai taču nebija mildronāta efekts?

      No vienas puses - cilvēku nervu sistēmas ir ar atšķirīgu jutīgumu un ietekmējamību. Ir tādi, kas sajūt (vai vismaz apgalvo, ka sajūt) efektu no kaltētiem apiņiem spilvenā utml. Viena cibiņa apgalvoja, ka viņai pret panikas lēkmēm līdzējušas lecitīna kapsulas, bet es pēc vairākiem iepakojumiem biju kāda dzērusi, tāda nedzērusi.
      Es zinu, ka efekts ir nervu zālēm, kuru nosaukums beidzas ar -zepāms. Tas nozīmē, ka vakarā varēs aizmigt un nākamajā dienā - strādāt.
  • o jā!!!!! it sevišķi ietekmi uz kustētiesprieku un kustētiesvēlmi

    es pat pa kādai dienai izlaižu jo pārāk griež. nu īpaši dienās kad jūtos manic un arī kafijas daudzums jāsamazina.

    kā arī, nav labāka līdzekļa pret paģirām
  • Kā tad, Maša riskētu ar 70 miljonu(!) kontraktu ar "Nike" un vēl, un vēl!
  • Šarapova ir (bija) pelnošākā tenisiste pasaulē, reklāmas kontraktu dēļ.
  • Ā, bet no šī http://apollo.tvnet.lv/zinas/pec-mildronata-ieklausanas-dopinga-saraksta-ta-raditajs-bridina-par-bistamam-sekam/723576 es sāku domāt,, ka efekts varētu būt tam, ko injicē vēnā.
    Savukārt, kas attiecas uz tabletēm - kad mana gremošanas sistēma tikusi galā ar apvalkiem, aktīvās vielas jau sasniegušas izvadorgānus.:(
    • daži draugi arī saka ka palīdz labi pret pēcslimības nespēku

      bet man karoč ar viņu ir tā: man fiziski visu laiku ir "slēptas depresijas" fons, ķermeniska apātija, nevēlēšanās kustēties, prokrastinēšana, pašdestruktīva sēdēšana, ņemt taksi kur varētu aizbraukt ar autobusu vai riteni utt. mildronāts šo pilnīgi noņem, es eju pa garāko ceļu un pat palecos.
  • Dabas veltes ta kādēļ ir sūds, augos esošo vielu ietekme ir tāda kāda tā ir, ar pašiedvesmu vai bez, ar driģenēm saindēsies, tāpat kā citu augu sakņu, lapu, ziedu, augļu ietekme būs tāda, kādu to diktēs sastāvs.
  • Maša ir skaļais stāsts - īstais lielais kritušais ir viens jauns ātrslidotājs (pasaules rekordists utt.), kuram otrā pozitīvā un "Uzredzēšanos, Lielais Sports!"

    Pēc tā ko palasījos izskatās, ka mildronāts izmantots, lai atgūtos no slodzēm un bijis pietiekoši populārs - RU tas konstatēts 17% sportistu, pārējā pasaulē 2%, tā kā vai nu pašā mildronātā vai kādā maķenīt uzlabotā versijā kaut kam būtu jābūt, nu tur miljons lemingu un tā :-)
    • Man ir aizdomas, ka sportisti izmanto kaut kādu intravenozo versiju, kam tiešām ir reāls efekts.

      (Hmmm, varbūt tomēr vērts padzert arī tās tabletes?) :))))
      • IV lieto tikai, lai ātrāk nonāktu asinīs, bet citādi nevajadzētu būt starpībai. Kaut gan, spriežot pēc aprakstītā mehānisma, veselam cilvēkam, kurš nenoved sirdi līdz galīgam autam, nevajadzētu tur īpaši kaut ko just. Sportistiem ir citas slodzes, balansēšana uz ķermeņa izturības robežas.
        • Ej nu sazini, varbūt, ja gremošanas traktā ir kādi sīki bojājumi, uzsūkšanās nav pietiekami efektīva?
          • Tad iedzer vēl vienu tableti. Viss jau var būt, bet maz ticams, jo domājams, ka kaut kādus pētījumus jau viņi ir veikuši un ar zināmu kļūdas procentu uzsūkšanās no zarnām ir zināma.
  • Kam tieši Tu (un citi komentētāji) viņu lietoja? Sportisti lieto konkrētam mērķim - lai varētu izturēt lielākas treniņu slodzes, respektīvi, šis dopings tieši neietekmē sniegumu sacensībās, bet gan it kā ļauj labāk uztrenēties (man tagad slinkums meklēt iedarbības mehānismu, kaut kas ar enerģijas ražošanu šūnās). It kā, jo no pavirši pārlasītajiem avotiem nekur neredzēju, ka būtu veikti pietiekami labi un placebo kontrolēti pētījumi, lai identificētu reālo efektu, bet pati aizlieguma būtība ir šāda - ja sportisti lieto medikamentu (pa īstam medikamentu, nevis vitamīnus vai uztura bagātinātājus), kurš ir paredzēts konkrētu slimību ārstēšanai (un sportistiem šīs slimības nav) un tā blakus efekts ir iespējama sportisko rādītāju uzlabošanās, tad tas ir dopings.
  • Man bišķi palīdzēja.
    Bet labāk palīdzēja (Tiesa, gan recepšu zāles, bet viegli var dabūt no ārstes) - Lucetam.
  • patiesībā esmu pārsteigta, ka šo preparātu tauta lieto tik vieglu roku.
    būs jāapjautājas vienam no preparāta izstrādātājam, ko viņš par šo domā, jo kurš gan vēl labāk var zināt (draudzenes tēvs)
    • paprasi gan un mums arī pastāsti. man kādreiz bija izrakstīts, bet pat neatceros, kādā sakarā, atceros tikai, ka aizmirsu iedzert:) bet to, ka skolēni rij saujām eksāmenu laikā, par to gan ir dzirdēts.
  • ieteica daktere, lietoju, efektu nejutu, pārstāju lietot un nedomāju vēl kādreiz mēģināt.
  • pirms gadiem 10 pēc pasmagas strutojošās angīnas sirds aizgāja ļerļerļer, padzēru to mildro,pārgāja.
    vai tāpēc,ka padzēru, vai tāpēc,ka biju jauna - nezinu.
  • Uz pohām labi palīdz. Bet nu tā sevišķa efekta man no viņa nebij.
Powered by Sviesta Ciba