Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ļoti ceru, ka šī visnotaļ labā ziņa neparaus vaļā publisku diskusiju maisu par vārda brīvības pārkāpumiem un neizbīdīs prožektoru gaismā alkatīgo tipiņu ar mocekļa vainagu galvā.
  • turpat kamentiņos jau aiziet pirmie spriedumi, ka varbūt tā tomēr ir vārda brīvības ierobežošana, diemžēl
  • Velti ceri.
  • Neviens jau neliedz VR paust savu viedokli. Tikai viņa profesionālā organizācija uzskata, ka šis viedoklis nav savietojams ar psihoterapeita sertifikātu. Diemžēl daudziem šī loģika nepielec (kas neizbrīna, ar loģiku un veselo saprātu apveltīti indivīdi nekļūst par VR grūpijām).
  • ja v.r. fani ir trve fani, tad v.r. bez diploma patiks viņiem jo vairāk.
  • varbūt Ingai Gailei fb taisnība: viņš ir slepens feminists, kas speciāli visus provocē.
  • pusmūža vīretis komentē feisbukā pie šārētas ziņas:

    jā vidējiem prātiem Rudzīti nesaprast! Ģēniji laikam nekad netiek cienīti.. īsti gan nesaprotu par ko Tu priecājies! izlasīju rakstu, tas ir ģeniāls.... vairāk izskatās, ka pārējiem terapeitiem vajadzētu licenzes atņemt, nevis šim izcilajam cilvēkam!
    • Apustulis, kā redzam, izcilībā neatpaliek no pravieša.:)

      Hmm, patiesi - kāpēc gan viss šis jaukais fanu klubiņš jau sen nav atklāti noformējies kā reliģiska draudze? Būtu taču pat kaut kādas nodokļu atlaides, un tā...
      • citējot to pašu ģēniju, "Tev vienkārši tā pat nāksies to visu saprast- agrāk vai vēlāk, jo tieši tāpēc Tu esi nākusi pasaulē sievietes ķermenī.... Tu venkārši nezini, es zinu- tā arī vienīgā atšķirība :))))"

    • un no TvNet.

      "Alex
      Pirms 43 min
      Izlasiju Rudzisa blogaa to beedigi slaveno rakstu.Lasot diemzeel jaiesleedz smadzenes jo uzrakstiits ir nedaudz virs videjaa liimena.Secinaajumi-nevienaa bridii Rudzitis neaicina uz vardarbiibu.Man viss."

      "iconViesturs Pumpurs (narkologs)
      Pirms 14 min
      Un kādu gan lēmumu Jūs gaidījāt no biedrības, kurā gandrīz visas "biedrenes" ir sievietes? Nācies pastrādāt gan tādās "sieviešu biedrībās", kuras sauc par iestādēm, gan arī iestādēs, kurās ir veselīgāks dzimumu līdzsvars. Neapšaubāmi iestādēs, kuras par 99% nesastāv tikai no daiļā dzimuma pārstāvēm, ir veselīgāks mikroklimats un valda mazāk tenku un intrigu un nav jāveic publiska "veļas mazgāšana.""
      • Stulbās sievietes, viņām nepatīk, ka viņas sit, tāpēc vērpj visādas intrigas pret sitēju attaisnotājiem. Ir gan nožēlojams dzimums, būtu labāk čības mācījušās pienest.
        • piedod, vairs nespamošu, tik vēl vienu reizi

          Tev varētu būt pārsteigums, ka pēd'jo 50 gadu laikā, ir ārkārtīgi palielinājies to sieviešu īpatsvars, kas spēj gūt seksuālo baudu tikai vienā veidā- caur vardarbību- saņemot to. Protams, ka audzināšana liek prātam to noliegt, bet zemapziņa dara visu iespējamo ( un tā ir nesalidzināmi spēcīgāka par prātu), lai šo vardarbību saņemtu. Patiesībā, šādā stāvoklī, dažādās gradācijās, atrodas apmēram 40- 70% sieviešu. Un jā, sievietes valda par šo pasauli, tas ir tiesa. To zināja jau senās viedās civilizācijas... es neatceros tagad, kurai no iekarotāju tautām bija zināšnas par šo, kas teica "ja gribi iznīcināt kādu tautu, sabojā tās sievietes"
          • Re: piedod, vairs nespamošu, tik vēl vienu reizi

            Mani vienmēr sajūsmina cilvēki, kas savus uzskatus mēģina pamatot ar kaut kādiem no pēcpuses izvilktiem procentiem.
          • Re: piedod, vairs nespamošu, tik vēl vienu reizi

            Saki, lūdzu, vai tev ir kādi pētījumu rezultāti pieejami, kas apstiprina šos izteikumus un procentus? Padalies!

            Tālāk, pieķersimies mazliet loģikas vingrinājumam:
            (a) "palielinājies to sieviešu īpatsvars, kas spēj gūt seksuālo baudu tikai vienā veidā- caur vardarbību"
            (a1) bet zemapziņa dara visu iespējamo ( un tā ir nesalidzināmi spēcīgāka par prātu), lai šo vardarbību saņemtu.
            (b) "Un jā, sievietes valda par šo pasauli, tas ir tiesa."
            (c) "iekarotāju tautām bija zināšnas par šo, kas teica "ja gribi iznīcināt kādu tautu, sabojā tās sievietes""

            ir secīgi izteikumi tavā tekstā, tie šādā secībā seko viens otram, proti. Man šķistu, ka cilvēki virknē vārdus teikumos un teikumus - vienu otram iepakaļ, lai sistemātiski attīstītu savu domu. Lūdzu, pastāsti, kā (b) korelē ar (a, a1), un kāds sakars šiem trijiem ir ar (c)?

            Vai saprotu pareizi, ka tu centies pasacīt, ka sievietes valda pār šo pasauli, lai vismaz 40-70% no visām sievietēm, kas pēdējo 50 gadu laikā ir ārkātīgi augoša niša, spētu saņemt seksuālu apmierinājumu caur vardarbības aktiem, ko viņām pašām grūti atzīt "ar prātu" (bet pret zemapziņu jau nekādi nevar cīnīties), ko jau zināja senās tautas un viena tev no prāta izkritusi senā iekarotāju tauta ir postulējusi kā "sabojājiet sievietes, lai iznīcinātu tautu"?

            Kā ir? Pēdējo tieši 50 gadu laikā pieaug konkrēta grupa, ko jau zināja senās tautas, lai iznīcinātu citas tautas, bojājot sievietes, kuras pašas neapzinoties sagrābušas varu pasaulē, lai iegūtu baudu caur varmācīgiem aktiem?

            Lūdzu, palīdzi tikt skaidrībā.
            • Re: piedod, vairs nespamošu, tik vēl vienu reizi

              da nē, patiesībā jau man pašai patīk, kad man iepiš pa muti utt, tāpēc es te maskējos ar 40-70% procentiem.

              also, tieksme nelikt citātus pēdiņās iedzīs mani kaut kur ne tur. adresējiet savus jautājumus ņekijam valtam dalbinam no feisbuka.
              • Re: piedod, vairs nespamošu, tik vēl vienu reizi

                Sasodīts, kur pazīstams vārds-uzvārds! Man kaut kā šķiet, ka esmu piedalījusies vairākās episkās virtuālās kaujās ar šo personu!
              • Re: piedod, vairs nespamošu, tik vēl vienu reizi

                Ha ha, man aizdomas par to, ka tas bija citāts, radās jau tikai pēc komentāra iepostēšanas :)
  • Vai arī publisku diskusiju maiss par ārsta atbildību pacienta priekšā. Kāds pārlaidās pār totāli pārdimiterizējušā dzeguža ligzdu, un tagad lai trakais dzeguzis atklāti taisa augšā savu sektu, kur, baltā togā ietinies, var pulcēt un p un/vai s ist bezpalīdzīgas "pacientes".

    Tiešām, nu jau vairs nav smieklīgi. Es kaut kā biju palaidusi garām faktu, ka šis klauns ir arī ārsts ar pilnām tiesībām grūzt pacientes vēl dziļāk bezgalīgas vainas un nevērtības apziņas bezdibenī.
    • Viņš ir sort of psihoterapeits (vismaz līdz šodienai pavisam noteikti bija), bet ārsts gan viņš nav. Proti, viņš savā laikā ir beidzis Latveijas Medicīnas akadēmiju un ir arī praktizējis kā ārsts, tomēr šobrīd viņam ārsta sertifikāta nav un šajā nozīmē viņš nav ārsts.
  • muahaha, ko mēs šorīt izlasam j.rozes reklāmspamā? jā, jaunās grāmatas atvēršana 19. decembrī.
    • Mhm, es jau teicu, ka visa tā ālēšanās pamatā ir PR akcija.:/
      Cik nožēlojami, ka jāķeras pie šādām metodēm.
  • ;)

    http://s.pikabu.ru/post_img/2013/08/05/9/1375708213_1612411183.jpg
Powered by Sviesta Ciba