обои - interesanti [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

interesanti [9. Apr 2009|09:17]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
manu necil'prāt, visnejēdzīgā garšviela ir kanēlis. ve!

Poll #16031
Open to: All, results viewable to: All

kura ir tava nejēdzīgākā?

Linksamēramies

Comments:
From:[info]dzeina
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:22
(Link)
Tu ko! Ābolkūka ar kanēli! Krāsnī cepti āboli ar kanēli!
From:[info]kinskis
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:25
(Link)
Vot! Tieši to es arī nevaru ciest.
[User Picture]
From:[info]f
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:24
(Link)
sojas mērce skaitās garšviela? anyway, tā visus ēdienus sabojā.
From:[info]kinskis
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:26
(Link)
der, raksti iekšā un atriebies kā nākas!
[User Picture]
From:[info]f
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:29
(Link)
yes, sir!
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:25
(Link)
rokas nost no kanēļa! :)
From:[info]kinskis
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:26
(Link)
ne kanēlis, ne vanēlis!
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:32
(Link)
nu, labi, vanēlis ir patizls.
[User Picture]
From:[info]aspirins
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:49
(Link)
kas ir vanēlis?! :o
pirmo reiz par tādu dzirdu.
From:[info]kinskis
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:50
(Link)
vaniļa! (kas manuprāt nav diez ko veiksmīgs vārds pēc sugas)
[User Picture]
From:[info]aspirins
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:53
(Link)
ā, nu tādā gadījumā skaidrs.
vaniļa tomēr ir diezgan nejēdzīga, ja tā padomā..
[User Picture]
From:[info]ttp
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:26
(Link)
aizmirstu vislaik nosaukumu, bet kkāda zaļbarība ko liek itāļu makaronu mērcēm klāt, vnk weeeeeeeh
From:[info]kinskis
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:27
(Link)
orīgano droši vien
[User Picture]
From:[info]ttp
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:28
(Link)
nu es ar visiem tā uzmanīgi gan timiānu, rozmarīnu, oregano - vispār izklausās pēc tuksnešaiņa štata.
spēcīgi spiež nāsīs.
sāls un pipari - parasti pietiek ;)
From:[info]zintish
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:28
(Link)
es uz sitiena nespēju atcerēties nosaukumu, bet ir vienz saļums ar anīsa piegaršu. arī santamrijas fasējumā atrodams.
From:[info]kinskis
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:29
(Link)
fenheļa sliktās sēklas ka'zi
From:[info]zintish
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:55
(Link)
mm nee, tas bi kaut kāds zaļums. man vish mājās plaukta malā stāv- tikšu turp vakarā iečekošu, ja atcerēšos
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:9. Aprīlis 2009 - 14:47
(Link)
o, jā pretīgais preteklis Fenhelis! vai Fehnelis, kas to dilles un anīsa nereglamentēto sakaru lai atpazīst.
From:[info]kinskis
Date:9. Aprīlis 2009 - 14:56
(Link)
s.c. nemaz tik pretīgs nav, ja kas. ir viena risoto recepte, kur rīsi ta rīsi, bet pēdējā fāzē ņem fenheli, to eļļā un ķiplokos apcep un sablenderē. jo zaļāks feņķelis, jo skaistāka krāsa visam risoto.
šito vienā rautā kvkzns ēda un slavēja, līdz brīdim, kad ōbers pastāstīja, kas tas ir, un kā gatavots.
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:30
(Link)
krustnagliņas
[User Picture]
From:[info]up
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:34
(Link)
beidz, kompotos, marinaadees! pie marineetas silkjes, pats labums.
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:39
(Link)
kompotos! krustnagliņas kompotos! buēēe
[User Picture]
From:[info]up
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:40
(Link)
pluumju kompotaa. iipashi taadaa paskaabaa. mmmmm!
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:33
(Link)
tu laikam nekad neesi ēdis kanēļbulciņas
From:[info]kinskis
Date:9. Aprīlis 2009 - 10:37
(Link)
mana nepatika pret kanēli nāk akurāt no kanēļbulciņu pādozēšanas. kad bērnībā kādu laiku vāļājos slimnīcā, tuvējā vienības gatves konditorejā vienubrīd neko citu laikam nemaz necepa, un mums ar māti arī nekādu iebildumu nebija. bet tad vienā dienā beķeri laikam bija samīlējušies un piešāvuši vismaz 4x devu kanēļa. kopš tās reizes kā nošķebināja, tā YYYYYYY - ЫЫЫЫЫЫЫЫЫ
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:9. Aprīlis 2009 - 11:00
(Link)
Nekas nespēj līdzinātie lakricai, manuprāt...
From:[info]kinskis
Date:9. Aprīlis 2009 - 11:02
(Link)
jā, lūk, lakrica man atkal tīri labi iet pie sirds.
sevišķi man patīk, ka 90% apkārtējo mani apbrīno kā kādu retu kukaini cilvēkēdāju, kad ķeros pie lakricas ripiņām.
[User Picture]
From:[info]bagdarama
Date:9. Aprīlis 2009 - 11:04
(Link)
ir jau arî garshîga
nu, varbùt iznémot tikai visrùgtàkàs&sàlàkàs
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:9. Aprīlis 2009 - 11:20
(Link)
man arii ljoti garsho
bet somijaa un zviedrijaa taas visa tauta rij siekiem vien
[User Picture]
From:[info]bagdarama
Date:9. Aprīlis 2009 - 11:04
(Link)
Parastais kanélis vé. Tà vietà idnieshu kanélis jeb tvak (ass un kodîga), tà ir îstà manta, ko uz piena putàm kafijai uzkaisît.
From:[info]kinskis
Date:9. Aprīlis 2009 - 11:06
(Link)
jāaa.. tāds manā ceļā, šķiet, vēl nav gadījies. taču ja tas garšo kaut mazliet līdzīgi, var būt, ka arī tādu nespētu iebrūķēt.
[User Picture]
From:[info]bagdarama
Date:9. Aprīlis 2009 - 11:09
(Link)
Nez, pamégini. Parasti visàdos indieshu bùcenos var atrast.
[User Picture]
From:[info]mausoons
Date:9. Aprīlis 2009 - 11:09
(Link)
un ĶIMENES!
[User Picture]
From:[info]kalevala
Date:9. Aprīlis 2009 - 11:18
(Link)
Oi, visi šeit uzskaitītie man garšo neprātīgi, un tvaka nosaukumu nesošais kanēlis vai ela (kardamons) vispār ir ohuiķelni. Vienīgais garšaugs, ar ko man attiecības īsti nesanāk, ir kinza.
From:[info]dzeina
Date:9. Aprīlis 2009 - 11:30
(Link)
kinza ir forša indiešu ēdienos (svaigu sakapā & piemočī klāt, piemēram, karijam)
From:[info]fanija
Date:9. Aprīlis 2009 - 13:40
(Link)
Visparastākajam pašmāju cepetim pietiek to pielikt, lai garša uzlabotos neticami:)
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:9. Aprīlis 2009 - 14:46
(Link)
garšo pēc trauklupatām. (nē, es neemsu ēdusi trauklupatas, bet tā piegarša ir antisanitāra.)
From:[info]dzeina
Date:9. Aprīlis 2009 - 14:49
(Link)
Gaumes lieta. & prasme pagatavot.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:9. Aprīlis 2009 - 14:55
(Link)
neapšaubu un esmu apņēmusies iemācīties mīlēt kinzu-za-za.
From:[info]dzeina
Date:9. Aprīlis 2009 - 14:58
(Link)
Tu ar kariju vulgaris esi mēģinājusi? Tikai nesen oriģinālo variantu kādā Londonas indiešu restorānā pamēģinājām. Mājās uz urrā aizgāja :) (sacep dārzeņus, pieliek gaļu vai nepieliek gaļu, sakaisa ar parasto karija pulveri, sakapā kinzu & iemaisa iekšā, uzkarsē, pasautē, kamēr dārzeņi gatavi, pieliek krējumu & ēd ar rīsiem )
[User Picture]
From:[info]citronmeetra
Date:9. Aprīlis 2009 - 12:03
(Link)
Es dažkārt pagruažu kanēļa mizu tāpat bez nekāda pamatēdiena. Ļoti asa un laba garša.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:9. Aprīlis 2009 - 14:45
(Link)
visa veida glutamināti: vegetas/santas marijas/utt; smalkā sāls; anīsss (vēēēē),