обои - interesanti [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

interesanti [9. Apr 2009|09:17]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]kalevala
Date:9. Aprīlis 2009 - 11:18
(Link)
Oi, visi šeit uzskaitītie man garšo neprātīgi, un tvaka nosaukumu nesošais kanēlis vai ela (kardamons) vispār ir ohuiķelni. Vienīgais garšaugs, ar ko man attiecības īsti nesanāk, ir kinza.
From:[info]dzeina
Date:9. Aprīlis 2009 - 11:30
(Link)
kinza ir forša indiešu ēdienos (svaigu sakapā & piemočī klāt, piemēram, karijam)
From:[info]fanija
Date:9. Aprīlis 2009 - 13:40
(Link)
Visparastākajam pašmāju cepetim pietiek to pielikt, lai garša uzlabotos neticami:)
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:9. Aprīlis 2009 - 14:46
(Link)
garšo pēc trauklupatām. (nē, es neemsu ēdusi trauklupatas, bet tā piegarša ir antisanitāra.)
From:[info]dzeina
Date:9. Aprīlis 2009 - 14:49
(Link)
Gaumes lieta. & prasme pagatavot.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:9. Aprīlis 2009 - 14:55
(Link)
neapšaubu un esmu apņēmusies iemācīties mīlēt kinzu-za-za.
From:[info]dzeina
Date:9. Aprīlis 2009 - 14:58
(Link)
Tu ar kariju vulgaris esi mēģinājusi? Tikai nesen oriģinālo variantu kādā Londonas indiešu restorānā pamēģinājām. Mājās uz urrā aizgāja :) (sacep dārzeņus, pieliek gaļu vai nepieliek gaļu, sakaisa ar parasto karija pulveri, sakapā kinzu & iemaisa iekšā, uzkarsē, pasautē, kamēr dārzeņi gatavi, pieliek krējumu & ēd ar rīsiem )