interesanti |
[9. Apr 2009|09:17] |
|
|
|
Comments: |
Oi, visi šeit uzskaitītie man garšo neprātīgi, un tvaka nosaukumu nesošais kanēlis vai ela (kardamons) vispār ir ohuiķelni. Vienīgais garšaugs, ar ko man attiecības īsti nesanāk, ir kinza.
kinza ir forša indiešu ēdienos (svaigu sakapā & piemočī klāt, piemēram, karijam)
Visparastākajam pašmāju cepetim pietiek to pielikt, lai garša uzlabotos neticami:)
garšo pēc trauklupatām. (nē, es neemsu ēdusi trauklupatas, bet tā piegarša ir antisanitāra.)
Gaumes lieta. & prasme pagatavot.
neapšaubu un esmu apņēmusies iemācīties mīlēt kinzu-za-za.
Tu ar kariju vulgaris esi mēģinājusi? Tikai nesen oriģinālo variantu kādā Londonas indiešu restorānā pamēģinājām. Mājās uz urrā aizgāja :) (sacep dārzeņus, pieliek gaļu vai nepieliek gaļu, sakaisa ar parasto karija pulveri, sakapā kinzu & iemaisa iekšā, uzkarsē, pasautē, kamēr dārzeņi gatavi, pieliek krējumu & ēd ar rīsiem ) | |