interesanti |
[9. Apr 2009|09:17] |
|
|
|
Comments: |
kinza ir forša indiešu ēdienos (svaigu sakapā & piemočī klāt, piemēram, karijam)
Visparastākajam pašmāju cepetim pietiek to pielikt, lai garša uzlabotos neticami:)
garšo pēc trauklupatām. (nē, es neemsu ēdusi trauklupatas, bet tā piegarša ir antisanitāra.)
Gaumes lieta. & prasme pagatavot.
neapšaubu un esmu apņēmusies iemācīties mīlēt kinzu-za-za.
Tu ar kariju vulgaris esi mēģinājusi? Tikai nesen oriģinālo variantu kādā Londonas indiešu restorānā pamēģinājām. Mājās uz urrā aizgāja :) (sacep dārzeņus, pieliek gaļu vai nepieliek gaļu, sakaisa ar parasto karija pulveri, sakapā kinzu & iemaisa iekšā, uzkarsē, pasautē, kamēr dārzeņi gatavi, pieliek krējumu & ēd ar rīsiem ) | |