interesanti |
[9. Apr 2009|09:17] |
|
|
|
Comments: |
es uz sitiena nespēju atcerēties nosaukumu, bet ir vienz saļums ar anīsa piegaršu. arī santamrijas fasējumā atrodams.
fenheļa sliktās sēklas ka'zi
mm nee, tas bi kaut kāds zaļums. man vish mājās plaukta malā stāv- tikšu turp vakarā iečekošu, ja atcerēšos
o, jā pretīgais preteklis Fenhelis! vai Fehnelis, kas to dilles un anīsa nereglamentēto sakaru lai atpazīst.
s.c. nemaz tik pretīgs nav, ja kas. ir viena risoto recepte, kur rīsi ta rīsi, bet pēdējā fāzē ņem fenheli, to eļļā un ķiplokos apcep un sablenderē. jo zaļāks feņķelis, jo skaistāka krāsa visam risoto. šito vienā rautā kvkzns ēda un slavēja, līdz brīdim, kad ōbers pastāstīja, kas tas ir, un kā gatavots.
| |