this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2021-09-05 13:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:smaida
Mūzika:I LIKE TRAINS - Beacons
Entry tags:cz, dzer, prah, relat, travel

as I still feel a bit fucked up, parakstīs kādus burtus, vai :D es zinu, ka es tur visādus stāstus parādā pabeigt vai pat iesākt. bet ziniet? vakar bija fucking amazing diena.

ballītes orgkomiteja vakar iztaisījās kaut kā no mā ārā. aizdevās vispirms uz Novy Smichov šopingcentru pārtraukt manas attiecības ar Vōdafōnu un atdot viņiem piederošos priekšmetus. tur izstāvējāmies rindā tik ilgi, ka uznāca miegs. un tad čuvaks kādas 15 mins pildīja formas un noņēmās visādi komputātōrā. mēs tikmēr runājām par to, ka Soņkas un Āboļis ir apmēram pēdējie telepurķu ražotāji, kam ienācis prātā, ka there is a market for telepurķi, kas nav Milzu. ka ir hūmaņi, kam varētu gribēties tāda izmēra telepurķi, kas ietilpst kabatā un pie vajadzības ir operējams ar vienu roku. es zinu, visi ohujā un es atvainojos, ka tādas jocīgas vēlmītes. ā, also čuvaks tur jau pašā sākumā pajautāja viss tāds, vai mēs ekspektējam, ka šis tagad piedāvās kaut kādus special deals etc? :D nop, nē, thx.
anyway, nu, pēc 30 dienām manas un Vōdafōna attiecības beidzot būs beigušās.

pēc visa tā excitement aizgājām uz Smichov staciju un pēc departures listes apskatīšanas nolēmām aizdoties uz Dobřichovici. tur picērija, ziniet. hehe. norm. aizbraucām, pažūžojām picērijā ar gardu ēdienu un labiem pivčiem. bet nu, sametās vēsi un tas viss. brauks atpakaļ uz Prāgām, vai. izkāpjot stacijā nevar saprast, vai doties atpakaļ uz mūsu kalnu, vai uz Brāļiem. VZ paziņo, ka vispār viņam uz tualeti vajag. tiek pieņemts lēmums aiziet uz Brāļiem atrisināt steidzamos jautājumus un pie pivča izlemt tālāko plānu bez nevajadzīga urgency. izklausās norm, vane?

nu, ja neskaita to brīdi, kurā ejam gar kaut kādu jocīgu barčiku, par kura gaismām vienmēr garāmejot feispalmots un tā, a tur.. prikiņ! Jana! obļa visi ohujā. vispār visi. Jana, protams, ka mūs ievelk šajā barčikā, jo viņa tur tagad, izrādās, strādā. nēnu. ok. :D proč ne!

es nezināju, cik ļ, ļ, ļ man bija pietrūcis sēdēt tukšā barčikā un tērgāt ar VZ un Janu. es pat actually pārkāpu sev pāri un izdevu skaņas čehiski. ziniet, tas ir visgrūtākais, teikt lietas valodā, kuru sūdīgi pārvaldi un apzinies, ka tas, ko tu tagad teiksi, visticamāk būs kaut daļēji gramatiski nepareizi. tas ir drausmīgs bloks smadzenē. bet vakar nolēmu to get over my fucking pride un censties runāt ar Janu. izrādās, ka es māku vairāk čehiski nekā man likās. protams, ka kļūdu bija dahuja un reizēm bija kāds vārds jāprasa VZ, vai pat gūgltransleitam. bet pohuj. es actually patērgāju ar Janu un VZ čehiski. un it was good. yes.

also, ja jums liekas, ka tas ir jocīgi satikt uz ielas Janu during viņas smoking break un tikt ierautam jaunā barčikā, kurš par laimi šovakar ir tukšs? you ain't know shit. jo vakar neesot bijis tukšs vis! vakar barčikā bijuši dahuja cilvēki. nu un putns. un I don't mean Mike Bird, no. like actual putns. tusējis pa bāra leti un tas viss. konkrēti bijis atnācis uzballēt. Jana gan piezīmēja, ka neesot nopircis nevienu dzērienu, kas gan ir nepieklājīgi samērā imo.

life is one laughs, one cries, life changes all the time. un šodienas pohiņa man rada samērā apm emocijas, jo es zinu, cik kļova bija tas viss, kas izraisīja said pohiņu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zin
2021-09-18 22:04 (saite)
čau.
mēs te bik ekspontam rītnakt būsim prāgā :D
ja jums plāns kaut kur iedzert, ar prieku pievienotos. vai arī - kuru krogu vari ieteikt, kas tūristiem draudzīgs?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2021-09-19 16:19 (saite)
plāna šobrīd īsti nav, toties ir sapampusi potīte :D
bet ar barčikiem ir tā, ka nu - kurā pilsētas galā palikšana, vane? kas vispār skaitās "tūristiem draudzīgs"? un līdz cikiem jāstrādā barčikam :D also, šodien svētdiena un dahuja viss kas ir ciet. Vanity centros ir ok un English speaking staff, bet man nav ne jausmas, vai šosvētdien Jiržiks papūlēsies atvērt barčiku :D viņam uznāk visādi :D Orange Bar - nav ne jausmas, vai strādā svētdienās. Togruk ir forša vieta ar gardu ēdienu, totāli vaļā svētdienās. vēl jau ir Cross Club Holešovicē un Brothers Bar Andelī, kuri parasti ir vaļā svētdienās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zin
2021-09-19 16:31 (saite)
vii paldies
mums viesnīca praktiski vecpilsētā, kārļa tilts nav tālu :D
nu ja Jiržika barchiks būtu vaĺā, vispār būtu kruta
sapampusi potīte gan ir nelāgi
pagaidām doma ir, ka mēs uz 1 nakti, pa ceļam mājās izdomājām līkumu izmest. mosh paliksum vēlvienu, redzēs, kāds rīt būs noskaņojums

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2021-09-19 16:36 (saite)
centri, viņi tādi :D nu, ja Jiržiks ir ciet, tur ap stūri ir Orange Bar, kas varētu būt vaļā. un tas Togruks arī turpat netālu, bet tas ir vairāk ēdambarčiks. then again, tur dod Bernarda pivci, kas ir viens no maniem fave pivčiem ever. vecpilsētā pļurkāt tā īsti neiesaku, tur viss overpriced AF :D bet pieminētie šitie ir ok. nu un cik tālu ir interese doties, protams. jo Brother's jau arī nav tik tālu, ar kājām var aiziet :D

es jā nu, eh. traumēta un negribas neko ne solīt, ne nesolīt :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zin
2021-09-19 16:41 (saite)
nesoli :)
pachekosim šos.
man te kolēga, izrādās, nekad neesot Prāgu redzējis, jāsāk ar slaveniem objektiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2021-09-19 20:33 (saite)
Līdzjūtības :D Also, sorrz ir Tobruks nevis Togruks :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zin
2021-09-19 20:25 (saite)
kāda te vispār tagad kovidsituācija?
tip, slēgts arī kas, jeb ierobežots?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2021-09-19 20:32 (saite)
ar valid sertifikātiem un N95 maskām iekštelpās / transportā var darīt apmēram visu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?