this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-03-01 13:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:kratu pačku
Mūzika:N.O.H.A. live at Beats for Love 2017 (BassPortal)
Entry tags:gig, prah

ekstendētā ballīte bija aizgājusi skatīties brīnišķīgo ansambli N.O.H.A.

nezinu kā man jums pastāstīt, kas tur notika. it kā jau visi gigi ir kaut kādā ziņā you had to be there, bet šis ir tāds, kur you _really_ had to be there. for realz. bet nu, mēģināšu kaut kā burtus uzrakstīt.

N.O.H.A. ir ansamblis, kura studijas ierakstus klausīties nemaz nav vērts. nu vispār nav. bet dzīvajā viņi tā kurina. tāds epic power un epic everything. viņi hujārī tā, ka apmēram pirmajās sekundēs jau tu sāc dejot un drīz vien aizej viņu astrālā. daļa dziesmu ir spāniski un, ja godīgi, tie teksti ir pārsvarā tiešām prikoļnie. (gūgltransleits gan nespēj nodot mesidžu īsti.) tas nebeidzamais enerģijas daudzums, kas tur darās, tik ļ pavelk, spēj tikai dejot un turēt līdzi. bet nav jau izvēles, ir jātur, tu, skatītāj, esi viss totāli hipnotizēts. bunģieris vispār viņiem ir nu tik jebanutijs, cik jebanutijs vispār kāds cilvēks var būt. viņa solo daļa bija piedzīvojums šī vārda labajā nozīmē. bet nu visi viņi tur totāli traki, tiešām traki un šī vārda vislabākajā nozīmē.

ja man kāds palūgtu noraksturot viņu mūzikas stilu, laikam visprecīzākā atbilde, ko spēju iedomāties, būtu, ka viņi spēlē visus mūzikas stilus un, pie iespējas, katrā dziesmā visus. nu, enerģiskos pārsvarā. un, kā jau VZ teica pēc tam, ka vispār būtu vajadzējis paņemt līdzi maiņas kreklu.

summārijā varu teikt - mind. blown. legs. hurt. pieprasu Live albumus Spoķikā, jo nu, a ko citu klausīties ta?
also, nopirku tiketus uz Žižkovas nakti, kurā viņi sola spēlēt vēlreiz.

ak jā, vēl viņiem uz Patata Puta dziesmu bija surprise guest no Kubas. tas arī bija totāli spēks un galvas sprādziens un enerģijas bumba un vispār viss, viss.

dodiet vēl.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vistu_zaglis
2019-03-01 15:18 (saite)
Es te vienkārši atstāšu šito te. Un šito arī.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]etalonfunkcija
2019-03-01 17:34 (saite)
Es kaut kā nespēju izsekot viņu dziedātāju mainībai. Tur ir tā blondā hipijdāma, bet tad tur vēl ir kaut kāda nereģistrēta spāņu ģitāriste, bet pirms tam Tu Cafe klipā vēl kaut kāda cita. Un grupas vēsturi viņi nekur nav uzrakstījuši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vistu_zaglis
2019-03-01 18:23 (saite)
Tā, kur tu vēl spāņu ģitāristi ņēmi? A zaja, kas Tu Cafe klipā – tā tur samērā permanenti tobrīd bija, es atcerējos, jā, ka es biju kāreiz uz konci ar viņu, un pēc tam biju noskumis, kad šamo atlaida un paņēma šitās te abas, kas Brno viģikā. Un labi, ka arī to blondo atlaida, uzskatu, tagad viss ir kārtībā un kā jābūt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]etalonfunkcija
2019-03-01 18:28 (saite)
Nu, viņu fb lapā var redzēt kaut kādu garmatainu a la Alanisu Morisetti. Vai tā ir tā pati, kas Tu Cafe? Neizskatās. Viņai pat vārdu nevienā komentā neuzrāda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vistu_zaglis
2019-03-01 18:39 (saite)
Stulbsvarpalikt, kaut kāda viņiem tur kadru rotācija tomēr pārāk strauja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neoplasm
2019-03-01 20:23 (saite)
nē, tas tieši kruta un achievement unlocked, ja spēj būt slavens un anonīms vienlaicīgi. /aizlavās pirkt parūkas un mākslīgo ūsu asorti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vistu_zaglis
2019-03-10 17:53 (saite)
Un obligāti šito te

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazheks
2019-03-04 13:33 (saite)
https://www.youtube.com/watch?v=eKBdGaELuUk

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?