this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-02-07 11:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:kāpēc man jau gribas brokastis?
Mūzika:Amanda Palmer - The Boat Song
Entry tags:darbs, dzer, relat, studies, tehn, tv

reizēm domāju par to, cik interesanti būtu pārkvalificēties par kaut kādu servercilvēku. jo nu, šitā testēšanas huiņa sāk likties viegli neperspektīva. bet ir aizdomas, ka tas nenotiek tik ātri, cik man vajag un gribas. par developeri gan kaut kā nevelk, tas nez kāpēc liekas vienas vienīgas galvassāpes (no offence).

darbā viss tāds dīvains vispār. tagad mums tur iemācīja labāk strādāt un sataisīja teams un visu ko saplānoja un visu samainīja. tikai aizmirsa pa lielam izdomāt, ko darīt ar mums (Env Team). tā nu mēs dzīvojam vēl vecajā režīmā un daram savas huiņas uz priekšu, jo nu, jaunajā režīmā mums vietas tā īsti nav. nē nu, mums atrastos vieta, ja kāds tur augšā pie tā mazliet piedomātu. bet nu, envs tak tiek paši ar sevi galā, vai ne?

also, uzzināju, ka Garijs nekad nav redzējis Black Books. mēs ar Stīviju uzdevām viņam uzdevumu noskatīties līdz mēs iesim trijatā dzert.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scope
2018-02-08 12:22 (saite)
Ja dev testē, tad viss strādā, tas ir kā likums, jo dev iet pa savu precīzi nospraustu taciņu, bez soļa pa labi/kreisi.

Testētāji tak parasti deviem čakarē prātu ar "nospiedu šito, šiten te, nestrādā".
Pie mums arī testētāji, cik nu mēs to lietojam, strādā pie automatizēto testu veidošanas, veikšanas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2018-02-08 12:28 (saite)
protams, ka testeri arī raksta automātiskos testus un visu to. bet tur jau tā lieta, ka tagad devi visi sapurinājušies un, mol, mēs arī mākam rakstīt kōdu testiem. un tad viņi vēl noņemas ar code review un pair programming. un augšas tā nospriež, nahuj mums maksāt papildus cilvēkiem, ja devi paši tiek galā? nu tā kaut kā.

vismaz pie mums tā ir. bet es vispār neesmu tādā dev test team pasaulē. es vispār dzīvoju pa PROD environments un nodarbojos ar dažādiem procesiem way down the pipeline. un tā īsti nesaprotu, kā tas turpinās strādāt, jo devi tagad own their stuff from their machine until forever and they need to look after it in all envs for the rest of their days.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?