this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2016-04-02 11:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:dzer, relat, travel, uk

Kas 5 no rīta ēd fortune cookies, tas visu rītu (pēc pagulēšanas) staigā saulesbrillēs. Vai ne?

Gaidu, kad [info]neoplasm iecibos kaut ko par vakardienas dzīves svinēšanu. Pati tagad sēžu vilcienā un braukšu skatīties pilis un citus dīvaiņus. Es ceru, ka hotelī sapratīs, ka latviešu ID karte arī ir dokuments, jo tajā rīta jocīgajā haze, izlēmu, ka nav vajadzīga pase līdzi.

Ak, par vakarnakti (laikam jāuzraksta pašai). Viss jau bija lieliski (ja neskaita, ka Triša bija ciet ap 2 naktī! Kas tā par jauno kārtību? Un kāpēc tur ir miegaina sieviete, kas atbild tiem, kuri zvanās pie durvēm naivās cerībās??), bet kāda velna pēc es izlēmu braukt ar busu pusceļu mājās?
Bet mēs lieliski iesildījāmies Bridžbārā, tad iekustējāmies gan Šordičā, gan izklaiņojāmies pa Soho (kas bija visai bezjēdzīgs pasākums, kā izrādījās), gan pakratījām pačkas G-A-Y Late.

Paldies par uzmanību, kur ir mans Nick Cave austiņās?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2016-04-02 14:19 (saite)
Es regulāri ceļoju pa UK un lietoju tikai ID karti (ok, pase man arī ir līdzi :-D) un nekad un nekur (nu tur autonomas, viesnīcas) nav bijušas problēmas ar tās akceptēšanu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hessin
2016-04-02 14:36 (saite)
jap, man arī nav bijušas problēmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2016-04-02 16:42 (saite)
esmu bārā vecumu pierādījusi ar lv velosipēdista apliecību (kas ir tāds smieklīgs laminēts sūdiņš, galīgi nav līdzīgs dokumentam)

bet uz trišu laikam mūsdienās jēga iet ir nedēļas sākumā deviņos vakarā, nekā citādi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2016-04-02 21:31 (saite)
Nu bāros... Es ilgus gadus braucu cauri ar expairētām lv baltajām tiesībām, uz kurām ir personas kods, bet nekur nav atsevišķs dzimšanas datums. Katru reizi bakstīju ar pirkstu, kuros ciparos jālūr. :D reizēm neticēja, ja kas, bet parasti bodēs, ne bāros. Toties šī viesnīca man beigās nekādu ID nepaprasīja. Ticēja uz godavārda, ka es esmu es.

Bet par Trišu žēl. Kaut kāda pasaules nepareizība. Noteikti kaut kas īsteni tikumīgs tur blakus stāvējis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kakjux
2016-04-02 21:33 (saite)
Es te tikai vienreiz īrēju mašīnu, un es pat nebiju pie stūres (man nav tiesību). Toreiz no manis prasīja tikai proof of address :D
Bet ej nu sazin. Esmu diezgan mazā pilsētā un kaut kā peidžaras mulsums piemetās. Bet viss nokārtojās, jo ID neprasīja vispār :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?