Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2021-11-08 09:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
i
interesanti:

ka LV slimnīcu tīklu samazināja, pārprofilēja, centralizēja, prihvatizēja un visādi citādi likvidēja veselības ministrija ar aktīvu politiķu atbalstu, ka tieši politiķi bija tie, kas gadiem ilgi nedeva naudu medicīnai, un beidzot ir redzamas sekas, BET, tiek mēģināts iestāstīt, ka pie visa vainīgi esot nevakcionētie, un šos, lūk, tagad neārstēšot, likšot maksāt papildus utt. Labi, ka ir tādi nevakcinētie, citādi nāktos atzīt, ka pie visa ir vainīga (partija) valdība un ministrija.
tb, ja nevakcinēto nebūtu, viņus nāktos izdomāt :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2021-11-08 17:27 (saite)
Es vienkārši klausījos visu, ko teica viņa un viņas ārsti, pilnīgi neko neiebildu, pilnība piekritu visam, ko viņa teica un atbalstīju viņu. Līdz noķēru momentu un tad es vienkārši pateicu – nu tagad tev ir laiks vakcinēties. Un viņa uzreiz piekrita. Man nebija nekas jāpierāda vai jāpārliecina. Reizēm svarīgākais ir ieklausīties un saprast cilvēki, kādas ir viņa šaubas un nedrošības.

Bet par draņķīgajiem ārstiem – tā lielā mērā ir valdības politika, kas šos ārstus tādus padara. Tu vienkārši neredzi, kā sistēma strādā dziļāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]missalise
2021-11-08 18:14 (saite)
Tu nepazīsti manu mammu un mana brāļa ietekmi uz viņu. Un mūsu ģimenē ir pieredze - gan padomju laikos, gan mūsdienās, ka sastopami bija gan draņķīgi ārsti, gan Ārsti ar lielo burtu. Mani pārsteidz,ka Tu pilnībā vaino šībrīža valdību, nevis norādi, ka sava daļa vainas ir jāuzņemas visām tām valdībām un Saeimām, kas izveidojušas veselības aprūpes sistēmu tādu, kāda nu tā ir. Starp citu, es studiju laikā uzrakstīju labi novērtētu kursa darbu par ģimenes ārsta institūtu. Man jau toreiz tas likās murgaini. Es tā arī neatradu, no kurienes kājas aug tām kapitācijas naudām - normatīvajos aktos bija formulas, bet es neatradu, no kurienes ņēma tās sākotnējās vērtības- varbūt Tu zini? Ja jau Tu dziļāk saproti, kā sistēma stradā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-11-08 18:21 (saite)
Es protams nezinu tavu mammu. Es tikai pastāstu par savu formulu, kādu piemēroju uz cilvēkiem attiecībā pret vakcinēšanos, neatkarīgi no rezultātiem. Es necenšos pārliecināt cilvēkus, pirms viņi ir tam gatavi. Domāju, ka vairums no mums nespēj pārliecināt cilvēku, kas tam nav gatavs, bet ne visi to apzinās. Pat cibā man uzbrauca par to, ka es neiebilstu mapatam par viņa anti-vax retoriku. Es vienkārši vēl neko neesmu sapratis, kur ir viņa bažas vai nedrošības, tāpēc neredzu jēgu iebilst.

Es nebūtu mainījis savu taktiku arī tad, ja mana māte nebūtu vakcinējusies.

Domāju, ka vairums retorikas – VECIE CILVĒKI NAV BĒRNI – ir infantila. Tā tikai vairo antivax noskaņojumu.

Kas attiecas uz valdību, tad varbūt patiešām es esmu pārāk daudz koncentrējies uz šo valdību, nevis sistēmu kā tādu. Iebildums vietā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2021-11-08 18:52 (saite)
Vai saredzi manā cibas tēlā riska grupas dalībnieku?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-11-08 18:55 (saite)
Grūti spriest. Ja tu esi jaunāks par mani, fiziski aktīvs, ar labu diētu un ne pārāk lielu alko lietojumu, tad jau droši vien nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2021-11-08 18:57 (saite)
Tātad nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]polija
2021-11-08 19:27 (saite)
Kura ir vecuma grupa, kurā no Covid nav mirušo? Nu tā, ka vispār nav? Man šķiet neviena..
tad kad (ja) būs kādreiz pierādīts, ka kaut kāda gēnu vai tml. pietiekami viegli pārbaudāma analīzēs kombinācija izraisa to smago vai ilgstošo saslimšanas variantu (vai nu dajebkādi citi apstākļi - vnk par gēniem bija nesen kāds pētījums), tad varēs vienkārši notestēties un saprast ir vai nav riska grupa. Kamēr šādas iespējas nav, tikmēr imho nevakcinēties - tas nozīmē drošu roku spēlēt krievu ruleti. Jebkurā grupā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2021-11-08 19:51 (saite)
Tieši tas pats kas ar kōvida vakcīnām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2021-11-08 20:04 (saite)
"kids"

https://youtu.be/6OhRNGBmBZw?t=13410

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?