gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-02-23 14:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tūlīt apdzīs Ukrainu, kurā vēl ar vien notiek low key karš ar Krieviju
Sweden is now the second most dangerous country in Europe


Published February 15, 2021 at 1:33 p.m.
DOMESTIC. Sweden is the second most dangerous country in Europe, according to statistics page Numbeo.
It is the statistical database Numbeo.com that lists Sweden as Europe's second most dangerous country by 2020, something that has previously attracted the attention of Samnytt.
The database is often used by various newspapers, including the British media, to show statistics in and between different countries.
In the crime index for last year, Sweden ends up second worst. Sweden is also the second worst when it comes to perceived security in the country.
Last year, only Ukraine, where there is a low-intensity war with Russia, was more dangerous than Sweden.
Sweden is the most insecure of all the Nordic countries, according to statistics. Neighboring country Finland is seen as the fourth safest country in Europe and Iceland as the fifth safest.

This is how Numbeo explains his statistics:

- "Crime index is an estimate of the total crime level in a particular city or country. We consider crime levels lower than 20 to be very low, crime levels between 20 and 40 as low, crime levels between 40 and 60 as moderate, crime levels between 60 and 80 as high and finally crime levels higher than 80 as very high. The security index, on the other hand, is the complete opposite of the crime index. If the city has a high security index, it is considered very safe. "
https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp?title=2020®ion=150


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2021-02-23 16:46 (saite)
Skandināvijā, un jo īpaši Zviedrijā izvarošana un citi seksuāla rakstura uzbrukumi un par tiem notiesāto skaits ir daudz lielāks (uz 100k iedzīvotājiem) nekā daudzās citās Eiropas valstīs.

To ietkemē arī tādi būtiski faktori kā:
- Zviedrijā atšķiras (ir daudz plašāka) izvarošanas definīcija (sekss bez piekrišanas) un prokuroram nav jāpierāda, ka tas ir noticis vardarbības vai vardarbības draudu iespaidā;
- daudz augstāks ziņošanas līmenis, jo sabiedrība vairāk uzticas policijai un mazāk vaino upurus;
- tāpat, katrs izvarošanas gadījums tiek uzskaitīts atsevišķi - piemēram, ja vīrs ir stājies dzimumsakaros ar savu sievu pret viņas gribu 10 reizes, tad tie tiek uzskaitīti kā 10 izvarošanas gadījumi nevis viens.

Arī Īrijā, Beļģijā, Grieķijā, Lielbritānijā jebkādas seksuālas darbības, kuras notikušas bez abu/visu pušu piekrišanas tiek traktētas kā izvarošana.

Savukārt Lietuva un Latvija ierindojas 1. un 2. vietā pēc slepkavību skaita uz 100k iedzīvotājiem Eiropas Savienībā pēc 2018. gada datiem.
Turklāt Latvijā un Lietuvā grūti vainot bēgļus par šo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2021-02-23 17:36 (saite)
Palūgtu pierādījumus, ka tavi sniegtie argumenti ir ticamāki, par gnidrologa pārpublicēto informāciju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-23 19:34 (saite)
Nu, te, piemēram, var redzēt cik ļoti augsts ir reģistrēto izvarošanas un seksuālu uzbrukumu gadījumu upuru skaits ES (un vēl dažās valstīs):

https://appsso.eurostat.ec.europa.eu/nui/submitViewTableAction.do

Pēc tam var pārslēgties uz slepkavībām un seksuāla rakstura uzbrukumiem un tad sašķirot 2018. gadā pēc augstākā rādītāja. Izvarošanas un seksuālu uzbrukumu (kas ir daļa no noziedzības, ne?) gadījumā Zviedrija ir topa augšgalā, bet, pārslēdzoties uz slepkavībām, pirmā ir Lietuva.

Būtu jocīgi, ja šie divi noziegumu veidi nebūtu iekļauti kopējā noziedzības līmenī?

Par to, kāpēc rādītāji ir tik augsti - var ieguglēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-24 00:22 (saite)
Tas ka viniem nepārtraukti notiek kaut kādi klaiņojošu cacu un bērnu gangreipi nevarētu ietekmēt kopējo statistiku? Nu vai arī tur saķer, ievelk kapsētā, vairākas stundas varo un tad aprok dzīvus. Es pieļauju, ka pirms gadiem 30-40 šāda veida parādības nebija gluži kazuālas Zviedrijā. Viņu kriminālinformā bija pamatā ziņas par neapmaksātiem nodokļiem un soda biļetēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-02-23 17:59 (saite)
Kurš tev teica, ka šī ir izvarošanu statistika? Tie ir koeficienti, kas norāda uz 1) kopējo noziedzības līmeni un 2) to kā valsts drošums tiek vērtēts no malas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-23 19:23 (saite)
Es to pieminēju kā vienu no iemesliem, kas ietekmē kopējo noziedzības līmeni.
Kas ir tavas kopējā noziedzības līmeņa statistikas pamatā? Laupīšanas, slepkavības, zādzības, izvarošanas? Kaut kas jau to līmeni veido, ne? Un tieši izvarošana un seksuāli uzbrukumi varētu būt viens no iemesliem kāpēc tas rādītājs ir tik augsts, ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-24 00:13 (saite)
Cik saprotu tad kāds koeficients nāk no visa veida noziedzības. Viens un tas pats parametrs tiek lietots visām valstīm vienādi.
Kā saprotu ar maģisko zviedru sex-noziegumu briesmīgā pārziņošana arī nez vai var būt ticama, ņemot vērā infu, kur ielāko daļu migrantu noziegumu vienkārši neziņo, jo lol nau vērc. Vietējie menti vairāk baidās no tā, ka par pārlieku migrantu noziegumu izmeklēšanu, kreisie mediji viņus sauks par "rasistiem", nevis par kaut kāda mazgadīgas cacas sapisto dzīvi.

Nun un te vēl varētu pievienot "andekdotes" no pēdējām divām nedēļām.

Record number of gang shootings in Sweden - but now Minister Damberg (Socialdemocrats) thinks it will turn around
Published February 1, 2021 at 1:18 p.m.

DOMESTIC. 2021 may be the year when the government gains control of gang crime in the country. This was suggested by the Minister of the Interior Mikael Damberg (S) during a press conference today.

On Tuesday, Minister of the Interior Mikael Damberg held a press conference regarding gang violence in Sweden.

Last year, a new record was broken in the number of shootings.

Between January 1 and December 15, no less than 349 shootings occurred in the country, an increase of ten percent.

But now maybe it will turn around, according to the government.

Among other things, a thousand more people are now detained compared to two years ago, the Minister of the Interior explained at today's press conference.

He also claims that the number of police employees is increasing.

- "My overall assessment, when I look at the whole, is that the turnaround may come this year, but it is still a difficult situation", says Mikael Damberg.

- "I believe that our power gatherings will yield results."
https://www.regeringen.se/


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-24 00:54 (saite)
Bet ko tu īsti saki?
Zviedrija ir rekordiste uz citu ES valstu fona izvarošanas gadījumu skaita ziņā uz 100k iedzīvotājiem, savukārt tu dod mājienus, ka migranti ir galvenie varotāji, lai gan par šiem neziņo? Kā izvarošanas upuris atšķir - migrants, pilsonis? Tikai pēc ādas krāsas vadās - sak, ja baltais izvaro, tad ziņo, jo to izmeklēs, bet ja citas ādas krāsas varotājs, tad par to ne? Nu tad kas ir par to augsto reğistrēto statistiku atbildīgs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-24 01:16 (saite)
Nevies galvenie, bet vienīgie. Zviedru varotāju prosta nav, tas ir visiem Zviedrijā labi zināms fakts.

Enīhov, kāpēc tu visu laiku par savu vagīnu runā. Vēlreiz parādu, arī ar anekdotiskiem datiem cik krimināli sapista šī valsts kļuvusi pēdējo 10 gadu laikā. Problēma?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-24 01:28 (saite)
Bet tu taču saki, ka migrantu izvarošanas gadījumus nereğistrē?
Kur es runāju par savu vagīnu? Vari parādīt? Vai arī proti tikai uzbrukt, kā tie tavi migranti? Varbūt tev arī jāiet kādos integrācijas kursos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-24 01:31 (saite)
Es parādīju Zviedrijas kriminalitātes dinamiku. Tu sāki runāt par vagīnām. Es vēlreiz parādīju Zviedrijas kriminalitātes dinamiku, parādot fenomenus atsevišķās ar vagīnu nesaistītās noziedzības sfērās. Tu atkal man par vagīnu. Kāpēc tu šeit insērto savu reip fetišu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-24 12:40 (saite)
Viss, ko tu vari, ir apvainot cilvēkus fetišos, pedofīlijā.

Un, starp citu, es nerunāju par vagīnām, vismazāk jau savējo - runāju par izvarošanas statistiku (izvaro ne tikai sievietes, bet arī vīriešus).

Nez, par ko liecina tava apsēstība un naids pret migrantiem? Parunā par to ar psihiatru, ja vari atļauties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-24 13:47 (saite)
Kāpēc tu visu lien ar savām emocijām? Kur te naids? Kas es vainīgs, ka šī informācija tev izraisa nepatīkamas emocijas? Ja šī realitāte tev izraisa tādu grūtumu, tad nelasi par to.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-02-24 00:14 (saite)
829 hate crimes against Swedish churches - TV4 blames "right-wing extremists" although all evidence points to immigrants
Published February 4, 2021 at 12:23 p.m.

DOMESTIC. Between 2012-2018, more than 800 new so-called hate crimes against churches in Sweden were reported, TV4 Nyheterna reports. There are almost 140 applications per year. TV4 claims that it is the mentally ill and right-wing extremists who are behind the attacks.

Last year, there were a number of attacks on Christian churches in Sweden. Among other things, violent immigrants tried to set fire to the church in Ronneby.

In December, 300 graves were overturned at the Northern Cemetery in Solna.

As recently as last week, Spånga's thousand - year - old church was attacked with firebombs. The church is close to ghettos such as Rinkeby, Tensta and Kista.

- "I'm terribly pissed. This is an attack on the whole area. It is also an attack on the Swedish cultural heritage and an attack on religion and Christianity", says Socialdemocrat-Member of Parliament Anders Österberg to TV4 Nyheterna about the incident in Spånga.

Who is behind the attack is still unclear.

Between 2012-2018, 829 hate crimes against churches in Sweden were reported. This corresponds to 138 applications per year.

TV4 says that they have gone through some judgments from such incidents and from one incident found "right-wing extremist" perpetrators and perpetrators with "mental illness". But really, the crimes can be committed by "anyone", it is also alleged in the feature.
https://www.tv4.se/klipp/va/13318279/fordubbling-av-antalet-hatbrott-mot-kristna






Government's new plan: "Teach" immigrants that violence is wrong
Published February 1, 2021 at 8:31 p.m.

DOMESTIC. The government has decided that all asylum seekers who come to Sweden in the future will undergo a mandatory social introduction during the time of arrival. Among other things, they must be informed that it is forbidden with such things as honor violence, genital mutilation, child marriage and abusing wife and children.

The Government has now decided to give the Swedish Migration Agency the task of preparing for the introduction of the compulsory introduction to society by 1 October this year.

The introduction to society will, in addition to basic information about the asylum process, also contain information about Swedish legislation and "democracy, norms and values", according to the government. This includes information on the rules that apply to "honor-related violence and oppression as well as protection against discrimination and abusive discrimination".

According to the government's previous assignment to the Swedish Migration Agency, information must also be provided on what applies to "polygamy, female genital mutilation, child marriage and racism (such as anti-Semitism, afrophobia, Islamophobia) and similar forms of hostility".

- All asylum seekers staying in this country must know what rights and obligations apply and what life here looks like. The introduction to society must be part of the asylum process and it must function as a natural start to a chain of establishment-promoting initiatives given to asylum seekers in Sweden, says Minister of Justice and Migration Morgan Johansson (S) in a press release.

According to the government, the introduction must, as a starting point, be given orally on site at the Swedish Migration Agency's premises, but can be combined with, among other things, digital self-study. The starting point should be "that women and men should have equal opportunities to be able to participate".

The assignment will be presented on April 28 this year. An evaluation of the provision of the social introduction will take place in 2023.

The introduction to society is a result of the so-called January agreement between the governing parties, the Center Party and the Liberals.
https://www.regeringen.se/pressmedd...atorisk-samhallsintroduktion-for-asylsokande/






(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-02-24 00:14 (saite)
Every second Swedish child in the cities now afraid of robbery - goes detours around immigrants they meet
Published February 12, 2021 at 2:57 p.m.

DOMESTIC. Every second young student in year nine in Swedish cities is worried about being exposed to crime and limits his life based on that, SVT reports. Girls are most worried.

The extensive crime in Sweden affects children's everyday lives, the Crime Prevention Council's new school survey shows.

Every second student in grade nine is worried about being exposed to crime and plans their lives based on this fear.

For example, they take detours around immigrants they meet or even stay home from school. Students avoid certain places, people and activities to reduce the risk of being affected themselves.

53 percent of girls are worried about being exposed to crime, and for boys the corresponding figure is 46 percent.

Among other things, the children are worried that they will be kidnapped.

- "You have to be on your guard and devise a plan before you go out and you should not have to think", says 15-year-old Jaqueline Olsén to SVT.

She also explains that both she and her friends avoid "many places" to avoid being prosecuted.

According to her friend Viggo Jansson, children in today's Sweden grow up with the realization that something dangerous can happen to them.

52 percent of the students state that they have committed a crime themselves, while 48 percent say that they have been exposed to crime.

- "It is worrying that there are so many students who feel anxious and it is problematic that you feel that you can not do certain things out of concern for being exposed to crime", says Anna Gavell Frenzel, investigator at the Crime Prevention Council, to SVT.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/...j-sDnCNH6BZTD5urBdF4_cBZ0EPOrtaZduCBardkHuhlc

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2021-02-23 23:48 (saite)
Ja tas būtu izvarošanas definīcijas dēļ, tad Zviedrijas un Dānijas vai Norvēģijas statistika būtu ļoti līdzīga, bet nav.
Varbūt tavuprāt zviedri kaut kā īpaši veiksmīgi formulējuši arī spridzināšanu vai šaudīšanos? 2020.gadā reģistrētas 105 spridzināšanas, 87 gatavošanās spridzināt, 349 apšaudes. Neveiklām pasakām, ka pelles un kalles satrakojušies un pēdējo gadu laikā pekšņi sākuši izvarot un slepkavot, neviens netic jau sen.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-24 01:09 (saite)
Bet Dānija un Norvēğija jau arī ir 2. un 3. vietā pēc izvarošanas skaita uz 100k?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2021-02-24 08:44 (saite)
Protams, ka nē, vidējais izvarošanu skaits gadā uz 100 000 iedzīvotāju 2013.-2017.g.: Zviedrijā 63, Norvēģijā 37, Dānijā 22, Somijā 20.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-24 10:31 (saite)
Mans komentārs bija par rādītājiem par 2018. gadu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2021-02-24 11:15 (saite)
No kurienes tie rādītāji ņemti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

No Eurostat
[info]mazeltov
2021-02-24 12:34 (saite)
No Eurostat:

https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/crim_hom_soff/default/table?lang=en

Homicīda vietā izvēlies rape un tad sakārto dilstošā secībā izvēloties 2018. gadu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2021-02-24 11:57 (saite)
Te par to, kas tad ir izvarotāji Zviedrijā.

https://www.bbc.com/news/world-europe-45269764
Citā žurnālistu pētījumā par izvarošanām grupā tikai 1 no 43 izvarotājiem bija zviedrs ar zviedru vecākiem, 32 bija dzimuši ārpus Zviedrijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-24 12:45 (saite)
Es runāju par statistiku kopumā un kāpēc varētu būt tā, ka Zviedrija ir pirmajā vietā ES valstu vidū.
Statistikas par izvarotāju profilu man nav, vienkārši gnidrologs nonāca pretrunās apgalvojot, ka migrantu pastrādātās izvarošanas nereģistrē, bet, ja nereģistrē, tad no kurienes tas milzīgais cipars. To viņš nepaskaidroja, bet izvēlējas sākt personiskus uzbrukumus. Ļoti nelīdzsvarots tips.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-24 13:00 (saite)
Kāpēc tu visu laiku par to savu izvarošanu runā? Tā statistika ir par visu kriminālu. Spridzināšanas, šaudīšanās, laupīšanas, auto dedzināšanas utt. Zviedrija būtu līderos arī, ja tur vispār nebūtu iekļauti seksuālie noziegumi.

Un es neteicu, ka nereģistrē. Reģistrē, bet varotājus vai nu vispār neliek cietumā vai ātri atlaiž vaļā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2021-02-25 09:47 (saite)
Noziegumus reģistrē, bet meklējot noziedzniekus, policija vairs pat nepaziņo meklējamo pazīmes. Sodi tiešām mēdz būt niecīgi, arī par smagiem noziegumiem piespriestais sods bieži ir tikai dažu stundu probācijas sarunas ar sociālā dienesta tantēm. Ja noziegumu daudz, pilnu sodu piespriež tikai par smagāko noziegumu, par pārējiem ir procentuālas atlaides, līdz 21 gada vecumam savukārt citas procentuālas atlaides.
Piemēram, pirms dažiem gadiem divi migranti varoja un trešais filmēja izvarošanu, vienlaikus raidot tiešraidi feisbukā. Vienam izvarotājam piesprieda 1 gadu un 4 mēnešus, otram 2 gadus un 8 mēnešus, bet filmētājam un tiešraides autoram 4 mēnešus. Filmētājam iestādes pēc tam palīdzēja nomainīt vārdu jaunas dzīves uzsākšanai, bet tas neko daudz nelīdzēja, jo viņš visai drīz izdarīja slepkavību. Utt. utpr., līdzīgu gadījumu skaits te ir bezgalīgs.
Bet par kriminalitāti kopumā - pēdējos gados tiek pastrādāti noziegumi, kādu te agrāk nebija vispār - cilvēku nolaupīšana un spīdzināšana, uzbrukumi bērniem, dzīvnieku spīdzinšana kā izklaide, noziegumi, kuru vienīgais mērķis ir pazemot upuri utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-25 12:04 (saite)
Šādi noziegumi ir ļoti drausmīgi un sodi ir nelieli. Diemžēl, arī tajā pašā Latvijā sodi par slepkavībām, izvarošanām ir salīdzinoši maigi. Un, diemžēl, arī Latvijā mēdz notikt īpaši šausminoši noziegumi. Vai arī latvieši tādus pastrādā ārzemēs.
Tomēr tu tagad izvilki dažus īpaši baigus noziegumus un centies iestāstīt, ka bez maz visi ir tādi, kā arī saki, ka līdzīgu gadījumu skaits ir BEZGALĪGS. Really, bezgalīgs?

Te ir grafiks, ko es izveidoju ņemot datus no Eurostat.
Jā, noziedzības līmenis atsevišķos gadījumos pieaug un, it īpaši seksuālajos noziegumos (un tas bija arī iemesls, kāpēc es uzsvēru, ka tieši visādas izvarošanas novelk Zviedriju uz leju) un tas notiek gan Zviedrijā, gan Norvēģijā, gan Dānijā. Vēl viens negatīvais ir tas, ka Zviedrijā un Dānijā pieaug slepkavību skaits, taču, piemēram, Zviedrijā, ar tendenci iet uz leju no augstākā punkta.

Es neiebilstu tam, ka nozieguma līmenis paaugstinās, bet es nevaru piekrist apgalvojumam, ka migranti/patvēruma meklētāji ir vainīgi pilnīgi pie visa un ka visi noziegumi ir ūberzvērīgi utt.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2021-02-25 13:18 (saite)
Neviens nesaka, ka "visi un pie visa", bet katrs konkrētais viņu upuris ir uz noziedzības importētāju sirdsapziņas. Daudzu importēto noziedznieku noziegumu virknes ir ļoti garas, mērāmas padsmitos un desmitos, un vairumā gadījumu viņiem tiek atļauts turpināt uzturēties Zviedrijā un apdraudēt apkārtējos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-25 15:26 (saite)
Starp citu, runājot par ieslodzītajiem pēc pilsonībām. Dānija sašķiro pēc ārvalsts un savas pilsonības visus ieslodzītos, kamēr Norvēģijā un, it īpaši Zviedrijā, par lielu daļu nav norādīts.
Bet, no tiem datiem, kas ir pieejami, var redzēt, ka no 2014 - 2018 gdam Zviedrijā (jo iepriekšējos vēl pilnīgi visi bija "sašķiroti" pilsonis vai ārvalsts pilsonis) var redzēt, ka cietumā esošo ārvalsts pilsoņu procents īpaši nemainās - 28-29% robežās.
Protams, var spekulēt, cik no tiem, par kuriem nav norādīts ir ārvalstu pilsoņi, bet tai pat laikā pēc 2012-2013. gadam var redzēt, ka tad tas bija 32% vs 68%. Kas, protams, var mainīties, bet tā kā nav precīzi zināms, tad spekulēt netaisos.

Tas, ko es gribu teikt - cietumos iebāzto skaits nav grandiozi pieaudzis, patiesībā, ja paskatās uz kopējiem cipariem Zviedrijā, tad no 2009 - 2012. gadam cietumā esošo skaits uz 100k iedzīvotājiem bija daudz augstāks un cietumnieku skaits ir salīdzinoši stabils no 2014-2019. gadam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2021-02-26 08:49 (saite)
Interesants apkopojums, paldies!
Pilsonība Zviedrijā neko daudz neizsaka, to iegūt ir vieglāk par vieglu, pat valoda nav jāprot, un, pilsonības pieteikumā uzrādot ienākumus, pabalsti tiek pielīdznāti paša radītiem ienākumiem. Pazaudētā darba ņēmēju elektorāta vietā importēt citu - no pabalstiem atkarīgu elektorātu - arī ir viens no zviedru valdošo sociāldemokrātu stratēģijas punktiem.
Lasu arī norvēģu un dāņu medijus, un viņu vēlme, arī valdības līmenī, veikt migrācijas (un īpaši kriminālistu migrācijas) kļūdu labojumu ir visai izteikta. Zviedrijā valdības līmenī tādas nav vispār.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-02-25 14:22 (saite)
Atkal tā bezjēdzīgā apelēšana pie emocijām. Neviens neko nenīst un nevaino VISĀ. Vienkārši ir svarīgi zināt pie kādas objektīvas situācijas valsti noved nekontrolēta masu migrācija un t.s. "multikulturālisma" atbalsts.
Pēdiņās, jo nerodas jau nekāda jauna multikulturāla rase, vienkārši haotiska teritorija, kurā vienkopus samesti cilvēki no daudzām kultūrām, jo dažiem tas sniedz tikumsignalizēšanas dopamīna fixu.
Par to ir jārunā, lai mēs un citas valstis neatkārtotu šo pašu fiasko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-25 15:29 (saite)
Kur es apelēju pie emocijām? Atkal jau murgo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-25 15:56 (saite)
Tu daudz runā par naidu un taisi salmu vīrus par to kā es vai kāds cits "visā vaino migrantus". Tie lūk ir murgi. Fakti ir fakti. Tos nedrīkst ignorēt, jo tie nesaskan ar kādu iepriekš iemīļotu utopisku nākotnes vīziju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2021-02-25 09:56 (saite)
Par migrantu noziegumu slēpšanu – policija 2015.g. ieviesa slepenu kodu - 291, kuru lietoja (lieto?), lai apzīmētu "bēgļu" mītnēs izdarītos noziegumus, un klasificēja visu informāciju par tiem kā slepenu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2021-02-23 18:56 (saite)
Piecu gadu laikaa Krievija ar Zviedriju bandjugaanu statistikaa apmainiijushaas vietaam :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-24 00:18 (saite)
Es jau sen sāku domu pieslieties putinistiem un djuginistiem. Ja skatās uz mīnusiem, ar kuriem draud šī brīža "Eiropas vērtības" un tas ar ko draud būt apskāvienos ar Krieviju, es šaubos vai pēdējie nestu negatīvākas sekas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2021-02-24 09:33 (saite)
Nestu, jo Krievijas kolonizatori labprāt apmestos Latvijā, bet ES velkomētie aiz pabalstu ķīseļu krastiem Latviju pat īsti saskatīt vēl neprot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mapats
2021-02-24 10:38 (saite)
Pieslieties nē, var veidot Identitāriešu paveida sadarbibu, ja viņi nesāk kladzināt par krievu pasauli un impērijas atjaunošanu. Man liekas, ka labāka sadarbība iespējama ar braļukām, paniem un ukraiņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?