Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2008-06-06 12:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Daiagnousis
Mani patiesi interesē, kur atsevišķi sievišķi, kas pie tam vēl nav sevišķi glīti, ņem to bezizmēra pastāvīgo pašpārliecinatību? Iz kuras vietas tā tiek izvilkta? Ņeužeļi katru rītu, pirms uz darbu iešanas skatās spogulī un atkārto: " esmu skaista, esmu burvīga, ar manu figūru viss ir čiki-piki, esmu sasodīti seksīga un iekārojama un vispār ūber"? Vai kā? Tak nevar tā melot sev nemaz.

Man pietiek ar to, ka, uz darbu ejot uzvelku nepareizas drēbes (ir tādas dienas, kad viņas visas ir nepareizas) un tad eju gar skatlogu un skatos:"Bļā, kas par kroblību, kāda vājprāta dzīta es kaut ko tādu esmu nopirkuse? Pizdjec, noklāties kabi tagad ar neredzamības plīvuru. Akdies, ko jūs visi blenžat, es zinu, ka izskatos drausmīgi. Ļaujiet man nomirt, klusi stūrītī, savā šausmībā?!"

Un tad vispār negribas, lai kāds tevi redz, bet iet mājās, zem četrām segām ēst zefīrus pamīšus ar šokolādi un haribo lācīšiem un čipsiem un saldējumu un visu. Un uzdzert konjaku un saprast, ka nav šausmīgāka cilvēka par tevi. Un, ja tev arī kājas būtu resnas, ta tev vispār pasaulē nebūtu atbilstoša apģērba, tikai kleitas tevi pagaidām glābj. Un ta uzdzert vēl konjaku un saprast, ka īstenībā tev pofig, lai viņi visi iet dirst, neglītiem cilvēkiem arī pasaulē ir jādzīvo. Un ta iedzert vēl to konjaku un atlūzt.

Savukārt, no rīta, akal pamosties, atkašņāt kaukādu senaizmirstu brunci un saprast, ka šis izskatās sasodīti labi un ,ja vēl pievelk šito žaketīti, ta pavisam un ta tos matus mēs izlaižam un vispār izzstamiez zešebisss un uzvelkam tās špiļkas un omaigād, kakie že mi krasavici!

Un ta iet uz tramvaju un satikt kaukādu nošņurbušu latvijas pelēko, noiet viņai garām, dibenu grozot, matus pār plecu atmetot un nodomājot :"Nure, vakar man, šodien Tev! Paskat, kakaja ja affigennaja!".
Un ta es nesaprotu, no kā īsti ir atkarīga tā iekšējā sajūta. Bet skaidrs ir viens, ja tā ir, tad Tu izskaties ļoti skaista, kauč arī tev kartupeļmaiss būtu mugurā un seja sodrējos. Un es ļoti gribētu sev patikt katru dienu, bet man nesanāk, jo viss ir nepareizi.

Paldiesdievam, zinu vēl vienu meituku, kuram ir tāpat, tamdēļ nejūtos viena savā kompleksainībā.

Ze End.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2008-06-06 13:01 (saite)
Teorija, man liekas, ir akurāt kā fanija raksta http://klab.lv/users/fanija/705240.html
Prakses zaļais koks, protams, ir cita, daudz sazarotāka lieta.

(Atbildēt uz šo)

pa nopietnam, fjolka
[info]lee
2008-06-06 13:02 (saite)
Tu dari manas dienas skaistākas. Goda vārds. Reizēm tas viss, ko raksti ir tik traģikomisks, ja jāsmejas bimbājot.
Paldies, ka esi tāda kāda esi. Ja Tevis nebūtu (un whaeva ar ko mugurā), pasaule nebūtu tik skaista.

(Atbildēt uz šo)


[info]mamuts
2008-06-06 13:03 (saite)
Patiesi tā - karaliene arī maisā izskatās pēc karalienes. Ja Tev patīk Tavs kopskats, tad arī citi tam notic.
/bildi studijā! ;))

(Atbildēt uz šo)


[info]dzeina
2008-06-06 13:03 (saite)
Traki. Es kaut kādā nesaprotamā veidā no šitiem tarakāniem esmu tikusi vaļā. Bet - zārx jau nevar palikt tukšā, & ir parādījušies citi :)

(Atbildēt uz šo)


[info]krii
2008-06-06 13:04 (saite)
Da man jau liekas, ka tām, kuras sev nemitīgi to "esmu skaista, esmu afigenna skaista" mantru kladzina, pašapziņa ir vēl švakāka, nekā Tev. Un, ja Tu būtu viena no viņām, Tu nebūtu ne uz pusi tik forša.
Nu, bet tā jau tik mana gaume atkal, tā ja!

(Atbildēt uz šo)


[info]dizzy
2008-06-06 13:12 (saite)
kā es šito atpazīstu :)
Man vēl trakāk. Sabeigts ceļgals + ikgadējais ar neko neizskaidrojamais uzpampums. Kad pamosties un kajā nevari kurpi uzstivēt. Tā nu sēžu tikšanās laikā ar vienu grillētu un tjūnētu geju un jūtu , kā viņš blenž uz manām bezpapēzu tufļām. Mana rus druzhka tadas sauc par "gavnostopiem". Bļa es zinu, ka nav smukas, bet tās ir vienīgās, kuras varēju uzstīvēt kājās.Jūtos kā niecība

(Atbildēt uz šo)


[info]shvep
2008-06-06 13:36 (saite)
Ooo - tas par mani, tas par mani ! :)

(Atbildēt uz šo)


[info]after_dark
2008-06-06 13:47 (saite)
nemāku pastāstīt, kur tās citas savu pašapziņu ņem, bet par konkrēto gadījumu runājot... man jau liekas, ka tieši fjokla ir viena nenormālīgi seksīga būtne. arī tad, kad viņai pašai tā neliekas :)

(Atbildēt uz šo)


[info]jim
2008-06-06 13:56 (saite)
nu ko var muldēt, fjoklas mamzel

(Atbildēt uz šo)


[info]maruta
2008-06-06 14:51 (saite)
pa manīm liekas, ka parasti tas atkarīgs no tā, vai esmu izgulējusies un kāds kopējais gara stāvoklis. - tad kad es labi jūtos, man ļoti ļoti patīk sevi sakopt, uzcirsties, būt 'jaukiņai', tas rada 'prieciņu', ka man lūk sanāk, esmu sievišķīga,
bet vispār to sievieš' padarīšanu dažkārt uzskatu par dieva sodu jo tas viss aiņzem laiku un prasa patiesībā lielu piepūli, labprātāk vispār nekrāsotos un staigātu pidžamā.
kad ir ilgstoši nomākts garīgais [a la depresija] tad vispār riebjas uz sevi skatīties, kauns eksistēt.

(Atbildēt uz šo)


[info]maruziine
2008-06-06 14:52 (saite)
vistrakaak ir jau ar tas ka reizumis viens un tas pats bruncis speej izskatiities peec "dievs'žēligais , mani šorīt ģērba mana ļaunā otrā personība, kurai tā vien patīk par mani paņirgāties." un "oo demm guud ass ai hav .. mm un kaada iznesiiba .. "

aber pashapzinjai nepietiek ar to vien ka pati zini ka shodien peec seetas sunja a riit peec pashas spices?

(Atbildēt uz šo)


[info]cikuzitis
2008-06-06 15:42 (saite)
"Pizdjec, noklāties kabi tagad ar neredzamības plīvuru."

šo lingvistisko pērli es mudīgi pierakstu savā blociņā.

(Atbildēt uz šo)


[info]zintish
2008-06-06 18:01 (saite)
mhm un paarmainjus eest ceptas siermaizes uzdzerot alu, vai meegjinaat sevi piespiest vingrot no ritiem.
un ja vel sanaak kaadas bildes no pasaakuma, kuraa pagadijies nebuut visvisaakajai, tad vispaar iestaajas shausmu sindroms

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?