extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-01-10 08:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man personīgi nav nekādu simpātiju pret sportistiem. Nav arī nekādu iebildumu. Vienkārši es neredzu viņus kā varoņus, bet tikai kā šovbiznesa darboņus. Sportā ir daudz un dažādu ierobežojumu, bet tie ir ne jau tāpēc, lai būtu labāk sportistiem, bet lai skatītājiem būtu interesantāk un attiecīgi organizatori varētu nopelnīt nedaudz lielāku skanošo.

Turklāt no Latvijas mums visiem ir pieredze, ka vīzas izsniegšana vēl negarantē tiesības ieceļošanai valstī. Gala lēmumu pieņem imigrācijas amatpersonas, un arī tam ir jēga, jo valstij ir tiesības nelaist iekšā nevēlamas personas, kā teroristus vai noziedzniekus.

Taču šis gadījums nav par pašu Džokoviču, bet to, ka Austrālija rīkojas stulbi un atriebīgi. Pirmkārt, ignorējot zinātni, ka izslimošana ir vismaz līdzvērtīga vakcinācijai. Pat tas fakts, ka Džokovičs pēc pozitīvā testa decembrī tikās ar bērniem, tikai parāda, ka iepriekšēja izslimošana strādā, jo pie otreizējā pozitīvā testa viņam pat nebija simptomu. Tāpat Austrālijā šobrīd ir pat 100 tūkstošu inficēto dienā, domājams, vairums no viņiem divreiz vakcinēti. Skaidrs, ka infekcijas izplatība jau sen ir notikusi, nav nekādas jēgas diskriminēt iebraucējus vai arī izslimojušos pretstatā vakcinētajiem.

Tāpat apstākļi, kuros viņam bija jāpavada izolācija līdz tiesai, ir nožēlojami pat priekš parastiem cilvēkiem, kas tur atrodas. Tika rādīta appelējusi maize un ēdiens ar tārpiem. Tāpat izolācijas ideja ir novērst infekcijas izplatību, bet tur bija slikta ventilācija, ka daudzi cilvēki saķēra kovidu, tieši atrodoties šajā izolācijā. Austrālija ir ļoti bagāta valsts, viņiem nebūtu nekādas problēmas nodrošināt labākus apstākļus. Tas, ka viņi to nedara, visdrīzāk ir tieši attieksme – davai paņirgāsimiem par šiem iebraucējiem.

Ir skumji, ka tam pievērš uzmanību tikai pēc tam, kad tajā ir nonācis vairāk populārs cilvēks. Un droši vien, ka tūlīt par to arī aizmirsīs, jo nu viņam tiesa tagad atļāva iebraukt, parādot, cik liels farss tas viss ir.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]xena
2022-01-10 11:04 (saite)
zenagen...vai tik tu pats nebiji tas, kas putaini kliedza par "robežu aizslēgšanas" nepieciešamību savos "pareģojumos":D, un tupīji, ka tas būtu vienīgais efektīvais veids pret izplatību...? :DDD

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-01-10 11:06 (saite)
Gluži otrādi, mani cibā nosauca par sociopātu, jo es pateicu, ka ceļošanas ierobežojumi ir bezjēdzīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]xena
2022-01-10 11:23 (saite)
piedo, ta būšu ar kādu citu "dižo patiesības redzētāju kopš 2020 sākuma" sajaukusi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-01-10 11:26 (saite)
Nav problēmu. Es vienmēr esmu uzskatījis, ka kovida izplatība un kļūšanu par endēmisku slimību ir neizbēgama. Bija jēga ierobežot izplatību starp riska grupām un veciem cilvēkiem, bet ne pārējiem. Un tagad, kad ir vakcīnas, kas lielākoties pasargā no smagas saslimšanas un nāves (par aptuveni 90%), kā arī īpaši lipīgais, bet maigāks omikrons, ierobežošanai ir vēl mazāka jēga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dunduks
2022-01-10 11:26 (saite)
Ieteiktu vairāk painteresējušies pirms nabaga Džokoviču aizstāvēt. Stāstā tur pozitīvo tēlu nav.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-01-10 11:32 (saite)
1) Es neaizstāvu Džokoviču

2) Es kritizēju Austrālijas valdību

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dooora
2022-01-10 15:21 (saite)
ieteiktu tev nomainīt kļičku uz pizģuks. dunduks just duznt cut it no more.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-01-10 15:26 (saite)
Nevajag uzbrukt komentētājiem.

Viņš aicināja painteresēties vairāk. Ceru, ka viņš arī iedos avotus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2022-01-10 19:42 (saite)
Izlasi kaut vai pats savu ierakstu - ja nākamajā/aiznākamajā dienā pēc pozitīva PCR testa cilvēks publiski tusē ciešā kontaktā ar citiem, tad tas viņu ļoti labi raksturo. Nu un, ja pieņem, ka viņš tomēr nav vienkārši mērglis, tad stipri zūd pārslimošanas sertifikāta ticamība, it īpaši ņemot vērā Serbijas korupcijas līmeni un Džokoviča īpašo statusu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-01-10 19:50 (saite)
Pirmkārt, nav zināms, vai viņš vispār zināja par pozitīvo testu. Es pieņemu, ka viņš pat neieskatījās atsūtītājā vēstulē, jo pieņēma, ka rezultāts būs negatīvs, un uzzināja par pozitīvo rezultātu tikai vēlāk.

Otrkārt, pat ja tā nebija, tad es neredzu problēmu, jo nulles kovids ir fikcija – tas nav sasniedzams. Es stingri atbalstu Greitbaringtonas deklarāciju, kas ir par to, ka infekcijas ierobežošana bijā jāmērķē uz riska grupām un veciem cilvēkiem, bet pārējiem jāļauj darboties un ļaut infekcijai dabiski izplatīties un kļūt endēmiskai. Tas tieši tā arī ir noticis arī ir visiem ierobežojumiem, tikai ierobežojumi ir pamatīgi iedragājuši ekonomiku un garīgo veselību.

Cik saprotu, viņš apstiprināja šo infekciju arī ar antivielām. Protams, visu var viltot utt. Bet no vīrusa izvairīties nevar un gan jau ka viņš to kādreiz ir saķēris jebkurā gadījumā.

Nu jau vairākas valstis (UK un Spānija) runā par to, ka izplatīta testēšana būtu jāpārtrauc un jāsāk dzīvot ar kovidu kā ar gripu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2022-01-10 19:59 (saite)
Simtus miljonus vērts cilvēks ar lielu komandu un neviens nezināja, ka atnācis pozitīvs PCR, jā, protams. Nav runa par to, ka vakcinētie neizplata (lai arī mazāk tomēr izplata) un par to, ka agrāk vai vēlāk, bet teju visi pārslimos - stāsts ir par to, ka, ja tu esi ar lipīgu vīrusu inficēts, tad neatkarīgi no vīrusa nav jauki cieši čupoties ar citiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-01-10 20:07 (saite)
Un miljardus vērta Austrālija nevar parūpēties, lai aizturētajiem ieceļotājiem nebūtu jāēd sapelējusi maize.

Man arī vienreiz atsūtīja PCR testa rezultātus 5(!) dienas pēc testa paņemšanas un 3(!) dienas pēc rezultāta iegūšanas laboratorijā. Šodien visur bizness ir maksimāli nooptimizēts, ka nelielas pārslodzes visur rada aizkavēšanos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2022-01-10 20:11 (saite)
Inficeets ir tad, ja ir simptomi.

https://youtu.be/W4gbRHBSGk0?t=65

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-01-10 20:16 (saite)
Jā, plašai testēšanai vairs nav nozīmes. Ja ir simptomi, tad var notestēt, lai zinātu, bet pārējiem gan nevajadzētu satraukties. Visa plašā testēšana ir tikai naudas mešana vējā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]resort
2022-01-10 13:55 (saite)
https://gab.com/disclosetv/posts/107586605021294455

anesteziologs skaidro UK Veselības Pianistam ka nē

pārējās medicīnas darbinieces negrib pūst Pianista stabulē un negrib arī zaudēt darbu, tāpēc nekomentē

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]resort
2022-01-10 13:58 (saite)
sajaucu, UK nav Austrālija

galīgi formicā sagājis laikam jau esmu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lavendera
2022-01-10 14:40 (saite)
Un tagad viņš esot arestēts atkal. Jo Austrālija ielaiž tikai vakcinētos, pārslimojušie ir maitas un nelieši.

(Atbildēt uz šo)


[info]iokaste
2022-01-10 15:26 (saite)
Latvijas gadījumā robežu slēgšana palīdzētu, jo mums slimnīcās ir daudz pacientu no Krievijas, kuri noslogo slimnīcas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?