extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-01-10 08:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man personīgi nav nekādu simpātiju pret sportistiem. Nav arī nekādu iebildumu. Vienkārši es neredzu viņus kā varoņus, bet tikai kā šovbiznesa darboņus. Sportā ir daudz un dažādu ierobežojumu, bet tie ir ne jau tāpēc, lai būtu labāk sportistiem, bet lai skatītājiem būtu interesantāk un attiecīgi organizatori varētu nopelnīt nedaudz lielāku skanošo.

Turklāt no Latvijas mums visiem ir pieredze, ka vīzas izsniegšana vēl negarantē tiesības ieceļošanai valstī. Gala lēmumu pieņem imigrācijas amatpersonas, un arī tam ir jēga, jo valstij ir tiesības nelaist iekšā nevēlamas personas, kā teroristus vai noziedzniekus.

Taču šis gadījums nav par pašu Džokoviču, bet to, ka Austrālija rīkojas stulbi un atriebīgi. Pirmkārt, ignorējot zinātni, ka izslimošana ir vismaz līdzvērtīga vakcinācijai. Pat tas fakts, ka Džokovičs pēc pozitīvā testa decembrī tikās ar bērniem, tikai parāda, ka iepriekšēja izslimošana strādā, jo pie otreizējā pozitīvā testa viņam pat nebija simptomu. Tāpat Austrālijā šobrīd ir pat 100 tūkstošu inficēto dienā, domājams, vairums no viņiem divreiz vakcinēti. Skaidrs, ka infekcijas izplatība jau sen ir notikusi, nav nekādas jēgas diskriminēt iebraucējus vai arī izslimojušos pretstatā vakcinētajiem.

Tāpat apstākļi, kuros viņam bija jāpavada izolācija līdz tiesai, ir nožēlojami pat priekš parastiem cilvēkiem, kas tur atrodas. Tika rādīta appelējusi maize un ēdiens ar tārpiem. Tāpat izolācijas ideja ir novērst infekcijas izplatību, bet tur bija slikta ventilācija, ka daudzi cilvēki saķēra kovidu, tieši atrodoties šajā izolācijā. Austrālija ir ļoti bagāta valsts, viņiem nebūtu nekādas problēmas nodrošināt labākus apstākļus. Tas, ka viņi to nedara, visdrīzāk ir tieši attieksme – davai paņirgāsimiem par šiem iebraucējiem.

Ir skumji, ka tam pievērš uzmanību tikai pēc tam, kad tajā ir nonācis vairāk populārs cilvēks. Un droši vien, ka tūlīt par to arī aizmirsīs, jo nu viņam tiesa tagad atļāva iebraukt, parādot, cik liels farss tas viss ir.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?