aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2009-11-04 22:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:radiohead - no surprises
Entry tags:manas pārdomas par dzīvi, piezīme, skola

mums te ir jātulko teksts par Helovīniem un visām tām padarīšanām, ieskaitot vampīrus, raganas un zombijus, un tā nu es aizdomājos par atšķirībām starp vampīriem un zombijiem. tīri teorētiski, manuprāt, viņi ir pār vienu kārti metami - abi var tikt saukti par living dead, un abos gadījumos vispirms ir jānomirst, lai par tādu kļūtu. zombiji vispār laikam ir tāda mūsdienu parādība, līdz ar to nekas daudz mitoloģijā par viņiem nebūtu, bet kā vispār ir iespējams kļūt par zombiju? ar vampīriem tas ir pagalam vienkārši - iekodies, izsūc asinis, iedod savējās un voila, gatavs vēl viens drakulēns gatavs. (un es jau atkal esmu aizdomājusies par visādām random lietām tikai tāpēc, lai nav jāmācās. pfff)

jūs saprotat, mani vienkārši pēdējā laikā sāka interesēt visādas mitoloģiskas figņas. un nē, manai jaunajai vampīrapsēstībai nav sakara ar krēslu, lai gan true blood daļēji varētu būt pie vainas. (starp citu, [info]forsaken - ēriks, tūkstoškārt ēriks.)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]panacea
2009-11-04 22:25 (saite)
vaita zombiji jau kopš senseniem laikiem nefigurējā iekš VooDoo? vikipēdija man pierīt: http://en.wikipedia.org/wiki/Zombies#Vodou_magic

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]panacea
2009-11-04 22:26 (saite)
*piekrīt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]deloveja_kundze
2009-11-04 22:33 (saite)
ōlraitī, tad viņi nav nemaz tik neseni. enīvej, kā par tādu var kļūt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]panacea
2009-11-04 22:54 (saite)
hvz. klau, true blood pēc pirmās sērijas paliek labāks? mēs te nolūrējām pirmo, bet visiem derdzās southern accent (ironiski, ņemot vērā, kur mēs dzīvojam) un aktierspēle ar nebija no tām labākajām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2009-11-04 22:56 (saite)
nu, man likās, ka jā. lai gan man patika jau pirmā sērija. bet pagaidi, līdz parādīsies ēriks, lai gan viņš paliek nozīmīgāks tikai 2. sezonā. es teiktu, dod otru iespēju tam seriālam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?