aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2009-01-21 19:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:cocorosie - honey or tar
Entry tags:diža atklāsme, ikdiena, nieki

visa diena vienos jokos, man patīk, kad saka labus vārdus, jo mēs to darām tik fuckin' reti, bet tas ir cits stāsts, un nez kāpēc cilvēki man šogad izdomāja dāvināt ēdienu, es taču vispār neizskatos pēc tādas, kura varētu izlaist garu anoreksijas dēļ, bet nu vienalga jauki taču, tikai jums man ir jāapsola, ka nāksiet ciemos pie manis uz slimnīcu arī tad, kad svēršu 200 kg un pati vairs nespēšu pakustēties, ja. (toties tad es tiešām būšu visu kukulīšu kukulītis (vispār kukulis un deminutīvs kukulītis man liekas vieni no latviešu valodas jaukākajiem vārdiem)) bet vispār - VĪĪĪĪ, MAN IR BIĻETE UZ BEIRUT, vīīīī! :) :) :) :)

un vēl man ļoti interesanta liekas šī te akcija un vispār šāda pieeja kā tāda šī brīža problēmām. mani vispār politika interesē lielos vilcienos un mazos tramvajos, kā mēdza teikt A. Puče, bet šādā pasākumā es labprāt piedalītos. sviest akmeņus man liekas stulbi, staigāt ar plakātu pie kāda politiķa mājas būtu kudi sakarīgāk, protams, neizejot ārpus miermīlīguma rāmjiem. vispār man liekas, ka viena no LV lielākajām škrobēm ir cilvēku absolūtā neieinteresētība politikā un līdz ar to arī neziņa. visiem viss ir dziļi vienalga, valdība vienmēr ir slikta, bet paši mēs mūžīgi meklējam veidus, kā kaut ko nošmaukt. un tad brīnamies, kāpēc valsts ir pilnīgā pagrīdē un kāpēc Saeimā ir tik daudz cilvēku, kuru atrašanās tur ir diezgan mulsinoša (piemēram, Viktors Ščerbatihs, Raimonds Pauls, Imants Kalniņš, Pauls Putniņš - wtf? kvadrātā) ai, ko tur daudz, vienvārdsakot, mums katram personīgi ir jāsāk interesēties par politiku un mazliet vairāk kā tikai aiziet nobalsot reizi četros gados.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fedrs
2009-01-21 20:02 (saite)
Hmm, atzīšos, ka mana atrašanās Saeimā mani mulsinātu vēl vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2009-01-21 20:18 (saite)
nu tad, Dieva dēļ, neej Saeimā! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2009-01-21 20:02 (saite)
es jūtos lepna par savu artaviņu šinī pasākumā. tiesa gan, autortiesības par saita nosaukumu, ko izdomāju es, piesavinājās mans draugs. un tā jau vienmēr.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2009-01-21 20:19 (saite)
hehe, forši :)

btw, http://blogs.krustaskola.lv/2009/01/15/ivara-godmana-man-rakstita-vestule/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kinskis
2009-01-22 02:24 (saite)
kurā vietā tā beirūta spēlēs?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2009-01-22 20:51 (saite)
Amsterdama, vīīī :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nabaga_nashkjis
2009-01-22 22:03 (saite)
mmm..kā es gribētu..dikti gribētu :)
a kad ir? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2009-01-22 22:17 (saite)
5. maijs, bet, ja pērc, tad pa fikso, jo melš, ka tajā koncertzālē Paradiso ir dikti maz vietu! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nabaga_nashkjis
2009-01-24 23:50 (saite)
a tas īstenībā jokaini,jo man draudzene nesen uz bulitiem brauca un netika,jo diži varenais koncerts notika Depoveidīgajā klubiņā...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

kaspars.d
(Anonīms)
2009-01-22 09:54 (saite)
par politiku - sakarīgi. ir tik daudz arogantu pofigistu, kas arī kaut ko vicinātu vai mestu kaut ko, taču dziļāk - ne poņas, ne īstas vēlmes iebraukt notiekošajā. kaut sākumā iebrauktu. es uz vēlēšanām neeju. ja nevar apvērst visu, tad vajadzētu vismaz to sviesta inerci noboikotēt. paskatītos, kā šie tur justos un kā justos mēs pie nekādākas pagaidu valdības. tad mož kaut kad paiešķiltos mūsu arogantajos inetl(pentium)iģentu garmatu, īsmatum, bezmatu un fizmatu globusos. kaut eksperimenta pēc.
paldies par "viss ir projām došanās mana..." īsteni jau tiešām viss. tikai ar vecā moskviča motoru. "porsche" nekāpšu (:

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

kaspars.d
(Anonīms)
2009-01-22 09:57 (saite)
ui, jā. par "beirutu". galīgi nekam (bez politikas) nesekoju ((: kur tad šie uzstāsies. jeb tu runā par kādu vecu dokumentālo filmu °)•

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?