aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2016-05-18 10:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ikdiena, interneti, piezīme

izrādās, ka man ir snapchat - es par to biju pilnīgi aizmirsusi, jo nekad neesmu varējusi līdz galam saprast, kā šī aplikācija vispār strādā. bet acīmredzot citi saprot, un citi arī spēj nosūtīt aizdomīga rakstura attēlus nepazīstamiem cilvēkiem, tas ir, man. nu, tas ir, ap diviem naktī sāku saņemt savas pirmās snapchat dick pics - jeb drīzāk jāsaka dick videos. dick pics random sūtīšana nepazīstamiem cilvēkiem ir viena no lietām, kas pēdējos gadus mani fascinē visvairāk, jo es šo fenomenu tiešām nespēju saprast. tas gan nav nekas jauns, tiesa - atceros, pirms gadiem bija diezgan regulāra pieredze saņemt zvanus skaipā no nepazīstamiem cilvēkiem, kur viņi rāda savus dzimumlocekļus, un tas bija arī pavisam pierasts skats chatroulette un citās tādās vietnēs.
mani šis fenomens vienmēr ir ne tikai fascinējis (un, godīgi sakot, man arī liekas, ka tas, ka šie kungi var izrādīt savus dzimumlocekļus internetā, ielas padara mazliet drošākas, ne? tas ir, virinātāji pārslēdzas no ielām un pludmalēm uz vebkameru - vai arī es kļūdos, un šie ir pilnīgi nesaistīti procesi?), bet arī mulsinājis, jo es nekad nesaprotu, kā atbildēt. ko teikt vīriešiem, kuri randomā raksta sociālajos portālos un prasa, hey do you wanna have anal un tamlīdzīgas frāzes? visvieglākais, protams, ir viņus ignorēt - es pieļauju, ka tā ir arī pierastā reakcija, ar ko viņi ir gatavi dīlot un ko plāno saņemt. bet tas nav interesanti, un tas, manuprāt, tikai turpina šo fenomenu, tāpēc es jau vairākus gadus lielākoties kaut kā atbildu un iesaistos. kad tinderis bija tikko parādījies Latvijā, tur bija šausmīgi interesanti, katrs otrais match uzsāka sarunu ar aicinājumu nodrāzties, bija ļoti daudz dick pics un tamlīdzīgu izpausmju. ļoti interesanta vide. un es atceros, ka diezgan bieži random vīrieši uzreiz ķērās vērsim pie ragiem un aicināja nodarboties ar anālo seksu, un es viņiem mēdzu atbildēt ar yeah sure - galvenokārt tāpēc, ka zināju, tiešs aicinājums nodrāzties teju vienmēr noved pie tā, ka pats aicinātājs atri vien samīžas un tevi izdzēš no komunikācijas. un tā arī vienmēr bija, un tas man likās vēl jo interesantāk - kāpēc tu sūti dick pics, kāpēc tu saki, ka hey let's have anal, ja tu pats to nemaz nespēj realizēt, un, kā izrādās, nemaz negribi arī? ļ. interesants pētniecības lauks.

lai nu kā, šorīt Rūbenam stāstīju par nakts snapchat dick video un paudu savas bažas, ka nesaprotu, kā uz šādiem atbildēt - jo skaidrs, ka jāatbild, kaut kā šie vīrieši jāizfrīko, lai viņi beidz sūtīt neviena neprasītus dzimumlocekļa attēlus. Rūbens ieteica, lai es uzrakstu pateicības dzejoli, ko sūtīt katram, kurš man atsūta savu neprasīto dzimumlocekļa attēlu. man liekas, lieliska ideja. vienīgi man diez ko nesanāk rakstīt dzeju, ceru, ka jūs man palīdzēsiet.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kautskis
2016-05-18 11:31 (saite)
Ir tāds brangs joks par poručiku Rževski, kur viņš skaidro, kā iepazīstas ar sievietēm. Viņam arī bija tāds pats piegājiens, tikai nedigitāls -- gājis klāt un piedāvājis nokniebties. Kad viņam taisnīgi norādīja, bet poručik, tā tak pa seju var dabūt, viņš piekrita -- jā, var dabūt pa seju. Bet var arī nokniebties!

Bet negaidītajām dick pics, pieņemu, ir tāda pati motivācija kā virināšanai -- pats process sagādā sajūsmu, nekāds rezultāts netiek sagaidīts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2016-05-18 11:38 (saite)
bet viņš kādreiz arī tiešām nokniebās? jo mana līdzšinējā pieredze rāda, ka, ja atbildi, ka jā, davai, džeks tiešām samīžas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kautskis
2016-05-18 11:50 (saite)
Poručiks jā, viņš tak bij mītisks un pārspīlēti izdarīgs tēls.

Par mīzīgajiem džekiem -- tā droši vien ir audzināšanas vaina, diemžēl starp mums ir pārāk daudz cilvēku, kas neseko viedajai atziņai "pacans pateica -- pacans izdarīja". I would not know, bet pieņemu, ka tas kaut kā saistīts ar vēlmi (vispirms jau pašam savās acīs) izmālēties par varenāku, nekā esi. His bark is worse than his bite, ar muti Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē, tādā garā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klusais_okeans
2016-05-18 11:53 (saite)
man neviens nepazīstams vīrietis nekad nav sūtījis ko tādu :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2016-05-18 11:57 (saite)
nopietni? hmm

nez, varbūt es esmu iekļuvusi kaut kādā anonīmā sarakstā ar sievietēm, kam sūtīt dick pics. jo pat tad, kad ielienu FB slēpto vēstuļu sarakstā, man tur pilns ar random neķītriem piedāvājumiem, skaips agrāk mēdza teju katru mēnesi man piedāvāt apskatīt kādu krānu (līdz es uzliku, ka cilvēki ārpus mana kontaktu saraksta nevar mani sakontaktēt), un tamlīdzīgi.

ja gribi, es, protams, varu dalīties ar šīm krānu attēliem!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]klusais_okeans
2016-05-18 17:03 (saite)
Tu viņus seivo?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]penny_lane
2016-05-18 11:58 (saite)
vēl pasaki, ka tu šo skaistumu neesi redzējis:
http://www.someecards.com/love/dating-relationships/unsolicited-dick-pics-unwanted-sexts-shutdown-dick-pics/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2016-05-18 12:03 (saite)
āāā, super, lielu daļu es biju redzējusi citos kontekstos, bet konkrēti šo sarakstu nebiju redzējusi.

man liekas, ka pateicības dzejolis ir lieliska ideja! tāda noteikti šeit pietrūkst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]penny_lane
2016-05-18 12:00 (saite)
es esmu dzīvē pāris reizes tādiem drosmīgajiem pateikusi: nu, davai, te un tagad.

nomīž. bet vispār uz tiešu seksa piedāvājumu džeki parasti nomīž, varbūt domā, ka it must be a trap:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2016-05-18 12:04 (saite)
un tas vēl jo vairāk liek brīnīties par to, ka kāpēc tad tu prasi, ja beigās pats samīzies. kā jau kautskis rakstīja, ar vārdiem Rīgā, ar muti aizkrāsnē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]penny_lane
2016-05-18 12:06 (saite)
ar muti aizkrāsnē izklausās pēc saprātīgas orālā seksa metaforas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]penny_lane
2016-05-18 12:08 (saite)
man liekas, ka biedējoši daudz vīriešiem sievietes vēlme pēc casual seksa liekas labākajā gadījumā eksotiska, sliktākajā gadījumā liecinoša par kādu dziļāku kaiti. bet es jau aizbraucu prom no stāsta.

*ienirst savā galvā un svētlaimīgi prāto par kniebšanos un tās īpatnībām*

(Atbildēt uz šo)


[info]vakardiena
2016-05-18 13:05 (saite)
Es ar nekad neesmu saņēmusi dick pic no nepazīstamiem vīriešiem . Also, visas manas tinder sarunas ir bijušas bez tādiem piedāvājumiem. The fuck is wrong with me?!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2016-05-18 13:08 (saite)
tiešām? es laikam arī internetā piesaistu lielākos frīkus, ne tikai dzīvē :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]acdc
2016-05-19 11:55 (saite)
Būtu labāk sievietes sūtijušas bildes ar saviem pupiem!
Bet ne neviena

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?