ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-05-13 00:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Gnidrologs:

a) visa tā zinātne ir tikai piezemētām ērtībām lielākiem ekrāniem primitīvām izklaidēm.
b) tas lielais kollaideris ir vienkāršo cilvēku naudas notrallināšana gaisā pasistu nērdu interešu apmierināšanai

Pretrunu redzam? Redzam.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjiimikjis
2018-05-13 23:37 (saite)
Tu tajā jau dzīvo. Nav nekā "pārcilvēcīga", kas tevi atturētu no nokaušanas. Tāpēc jau cilvēki ir izdomājuši likumus, kuri šito aizliedz, institūcijas, kurās iebāzt tos, kuri šiem likumiem nepakļaujas, un dažuviet pasaulē - arī atrunas, ka tos, kas nokāvuši citus, drīkst un pat vajag nokaut. Nāvessoda eksistence tā kā būtu acīmredzams apliecinājums tam, ka "nenokauj" ir ļoti, ļoti tālu no objektīvas un universālas patiesības. "Imagine pasaule" kā reiz ir tā, kurā uz šito tiek pievērtas acis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-05-14 00:21 (saite)
Mani attur no random nokaušanas zināšana, ka tā ir ļauna, bezdievīga rīcība. Tevi tikai likums. Okej, zināšu. Esi tālāk attīstīts par somāļu niggeru vtikai tik daudz, ka zini par likumu eksistenci.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-05-14 00:48 (saite)
Da labi, attīstītais eņģelītis atradies. Cik es esmu redzējis (t.i., varbūt ir vēl kādi gadījumi, kurus esmu palaidis garām), vismaz divreiz tu tiešā tekstā jebalaitungam, vai kāds nu viņam pēdējais niks, esi komentējis, ka nobeigtu viņu, ja zinātu, ka par to nekas nebūs. Tā kā nedirs te par ļaunumu un bezdievīgumu. Tu kā reiz esi vietējais analogs kaut kādam cilvēkveidīgam mēslam, kuram ja ne likuma ķēde pie kakla, tad mazums, kas notiktos. Da i savos izteikumos to esi apliecinājis ne reizi vien.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-05-14 02:26 (saite)
Es nogalinātu, vai censtos to darīt, ja indivīds tiešā veidā apdraud manu un manu tuvo eksistenci. Tas nav grēks, bet 101 survival. Diegabikši pagaidām maz spēj ietekmēt Austrumeiropu, jo tā ir nabadzīga un 'rasistiska' (negantnieki vēlas aizstāvēt savu zemi un kultūru). Tas gan nenozīmē, ka tāpēc jāpiever acis uz diegabikšu darbību. Jā, vajag turēt viņus bailēs. Lai baidās, ka viņus jebkurā brīdī var nomušīt. Lai atkāpjas no savām nodevīgajām darbībām, kamēr nav par vēlu. Un fuck off ar mēģinājumiem moralizēt, petuh garlaicīgais.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-05-14 08:38 (saite)
:D

"Nenokauj" ir absolūts un objektīvs dieva likums, izņemot gadījumus, kad gnidriotam ienāk prātā, ka tam ir attaisnojoši iemesli. Bet relatīvisms suxxx, jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-05-14 11:15 (saite)
Nu jā sanāk ka globāli unitāri likumi ir nepieciešami lai tādi kā tie muslīmi sudānā un Gnidrologs neizpildītos. Also jā, bija te nesen viens šitāds cīnītājs pret globālismu un iebraucējiem, Breiviks saucās... Arī kaut ko par dievu n šit pļerxtēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2018-05-14 15:51 (saite)
Diegabikši nodarbojas ar svešu cilvēku nokaušanu. Pašaizsardzība nekad nav bijusi verboten. Te nav nekāda relatīvisma. Tādi kā jebalaitungs un ingmars nogalina Eiropas pilsoņus, līdz ar to viņi paši ir nogalināmi, kamēr vien pašaizsardzības princips strādā. Un nē, piedrāzt, ka viņiem ir 'labi nodomi'. Stulbums neatbrīvo no atbildības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2018-05-14 17:46 (saite)
Nogalināšana ir nogalināšana, arī ja pašaizsardzības nolūkos. Līdz ar to sanāk, ka nogalināšana nav absolūti slikta, ja nogalināt pašaizsardzības nolūkos ir OK. Šis labi ilustrēt problēmu ar tupu sekošanu "absolūtām" morāles normām, kas vienkārši ir komplekss sociālā kontrakta un empātijas produkts. Tikko gribās tās pārkāpt tā tiek izvilktas citas normas, kas it kā atļauj pārkāpt pirmās, vai tām tiek piešķirts cits vārds (nevis nogalināt, bet pašaizsargāties, piemēram).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?