Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-11-17 17:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ik pa brīdim manu cilvēkus, kuri agrāk latviju cīši mīlēja, bet tagad tikpat cīši heito. es, savukārt, kā parasti esmu remdena. man nav nekādu jūtu un pārliecību (ja man būtu ahūna pārliecība, es moš nemaz nebūtu iemācījusies latviešu valodu. bet še kā re kā). maksāju nodokļus, īpašu nepārkāpju likumus un ignorēju visus salūtus (pāris reizes mūžā cilvēki man ir prasījuši ar baigo padjobku, vai es iešot uz salūtu? sak, ko krieve teiks. nē, krieve neies, krievei besī balagāni). izvēlos latvijas preci (un, ja tagad pārceltos uz ungāriju, momentā sāktu izvēlēties ungārijas preci, racionālu, ne sentimentālu iemeslu dēļ). šajā sakarā vēlos izstāstīt, kā es pagājušovasar nodevu latviju.

kad izdomāju, ka beidzot gribu guļamtīklu, lai karātos kokos, ilgi nedomājot uzmeklēju modern nomad hammocks, jo viņi ir ne tikai ražoti latvijā, bet ražoti cēsīs (like, atbalsti provinci!). bet sapratusi, ka 2 tīkli izmaksās man 120 eiras, sāku šaubīties. kaut kādā virsotnē vai gandrā pieejamie tīkli ir mazliet lētāki, bet, ja jau pērkam ķīniešu ražojumu, tas ir jāpērk no pašiem ķīniešiem un par ķīniešu cenu. iegāju bomžu veikalā banggood un pasūtīju tīklus, kuri ar visu piegādi izmaksāja man 25 eiras. turklāt tie izrādījās lieliski. karājāmies kokos kā dieva ausī. m. tādā pat nakšņoja, ejot ar kājām uz salacgrīvu. es gluži neuzticētos smaguma limitam 300 kg, bet, tā kā neviens no mums tam pat netuvojas, nestresoju par to.

un kā lai tagad aizliedz bērnu ekspluatāciju un what not? :(


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2017-11-17 17:32 (saite)
Es līdz šim esmu bijis tas, kurš ienīst Latviju. Tas, kurš nicina latviešus un viņu patriotismu. Taču man pēkšņi pieleca, cik ļoti mums ir paveicies, ka mūsu forefathers pret visām ekspektācijām nodibināja šo valsti un padarīja to par vienu no spēcīgākajām ekonomikām eiropā (savulaik). protams, trīsdesmito beigās bija ekonimiskas problēmas (lielās depresijas dēļ), par ko visi vainoja ulmani. tas arī bija cēlonis komunisma atkaluzplaukumam valstī un faktam, ka notika bloodless coup.

Uzskatu, ka mums visiem būtu jāpiesprauž pie krūts tas karodziņš šajās dienās un kopā jāparunā par to, cik ļoti mums paveicies, ka esam brīvā Latvijā un to, cik skumji ir, ka kopš VVF aiziešanas esam krituši downward spirālē oligarhu varas iznīcināšanas jomā.

(Atbildēt uz šo)


[info]unpy
2017-11-17 17:41 (saite)
Ir tādi cilvēki, kuri spēj izjust dažādas spēcīgas jūtas pret valstīm, automašīnām vai mikroviļņu krāsnīm un ir tādi, kuri nevar.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ulvs
2017-11-17 17:45 (saite)
Ir cilvēki, kur ir informēti un ir cilvēki, kuri nav informēti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2017-11-17 17:53 (saite)
Mhm. Dieviškie un pasaulīgie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sw
2017-11-17 17:54 (saite)
:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chrono
2017-11-17 18:25 (saite)
Tās love/hate attiecības ar dažādām ne-cilvēciskām entitātēm ir tāds mazais hobijs daudziem. Ir valstis kurās man patīk labāk būt/dzīvot nekā LV, ir valstis kurās mazāk, bet nu pārāk nekas cits sirdī nerodas, ja neskaita aizkaitinājumu pret pārāk lieliem patriotiem atsevišķās viņu izpausmēs, bet tas jau vairs nav par valsti, bet par cilvēkiem.

(Atbildēt uz šo)


[info]kihelkonna
2017-11-17 18:26 (saite)
iedosi linku vai vismaz kādu kīvordu no tiem tīkliem?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2017-11-17 18:31 (saite)
https://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-270x140CM-Portable-Parachute-Hammock-Nylon-Double-Swing-Bed-For-Camping-Hiking-Travel-wp-Eu-947296.html

vēsākā naktī es gan gulētu ar guļammaisu iekšā, jo tas materiāls nesilda, bet visādi citādi tas tīkls ir love.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kihelkonna
2017-11-17 18:34 (saite)
liels liels paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zan
2017-11-17 18:55 (saite)
Varbūt stulbs jautājums, bet tādos tīklos guļot nesāp mugura?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-11-17 18:56 (saite)
normāls jautājums tak. mums nesāp. bet es nezinu, kā būtu kādam ar problemātisku muguru. vai ja tā gulētu katru nakti mēnesi no vietas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krii
2017-11-17 19:54 (saite)
Cik man sanācis gulēt tīklā - tas bija Kolumbijas ceļojumā pārsvarā - man akurāt tīklā guļot pārgāja muguras sāpes, kas mani dikti sajūsmināja, tā ka gandrīz biju gatava tur nopirkt un pārvest mājās kādu tīkliņu, būtu šie bijuši mazāki un lētāki un būtu man bijis guļamistabā, kur tādu uzsiet.

Varbūt tā nav visiem, bet manai mugurai ļoti nāca par labu tas, ka muskuļi var atslābt un ķermenis "iegrimt" daudz vienmērīgāk nekā guļot uz horizontālas virsmas, kā arī tas, ka ļoti jauki tiek nodrošināts sprandas un kāju pacēlums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hauf_milk
2017-11-19 02:17 (saite)
O jā, kokaīns anestezē visas šūpuļtīkla blaknes. Es arī gribētu pagulēt šūpuļtīklā Kolumbijā, ek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2017-11-17 18:32 (saite)
un lv tīkli ir šie, ļ. skaisti un noteikti ļ. kruti, bet cena atmodināja manu 1/8 žīdu asiņu

https://www.facebook.com/pg/modernnomadlatvia

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?