Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2012-01-18 22:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien totāli sapratu, ka visādas "sievišķīgas [vai kādas citas] viltības", visādi tur burkāni/pātagas nepiedien pasaulē, kurā es gribu dzīvot.

un vispār es gribu būt prasta kā divlatnieks, nē, kaut kas vēl prastāks.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nefolk2
2012-01-18 22:11 (saite)
Divlatnieks ir kkāda redundanta huiņa, nu jau automātiski cenšos no tiem tikt vaļā, jo savulaik man bija tas kabatas veco laiku kapeiku/monētu iekšāspiežamais un gove bija vienīgā, kas tur nelīda :@

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2012-01-18 22:14 (saite)
ai, es skaidru naudu vispār neturu, izņemot saņus transportam un latu ar pūces saktu [tautā saukta arī "pimpis ar ausīm"].

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]str
2012-01-18 22:14 (saite)
Prasta kā zirga dekis??

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2012-01-18 22:15 (saite)
es šo kā meitene no viltotiem laukiem īsti nespēju vizualizēt, bet kāpēc gan ne :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vilkate
2012-01-18 23:46 (saite)
Oj, zirgiem deķi šobrīd smalkāki, nekā ļaudīm, visvisādi skaisti un saskaņojami ar citu inventāru pārdošanā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nord
2012-01-18 22:27 (saite)
man ir teorija, ka visas sievišķīgās viltības darbojās tādēļ, ka objektam apnīk skatīties kā sieviete pridurivajetsa vai žēl ilgstoši vērot lēto "tjatir babi fisi" un kā šī pazemojas domadama, ka ir viltīgs manipulātors :D

Tev iespējams organiski riebjas pazemoties, tādēļ negribi lietot "desmit smukkurpīšu soļi, līdz vēlamajam" ;D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2012-01-18 22:32 (saite)
jā+es arī negribētu, lai ar mani izveic ko tādu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2012-01-18 22:36 (saite)
"kā likt Vīrietim ballītē pievērst uzmanību tikai jums: pēc iziešanas no mājas draiski iečukstiet ausī: mīļais, es aizmirsu uzvilkt biksītes!"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lenora
2012-01-18 22:45 (saite)
Alcheimers sākuma stadijā :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antikrists
2012-01-19 02:37 (saite)
Kā tas ir - draiski iečukstēt? Čukstēt un mīdīties uz vietas? Čukstēt un ik pa brīdim palekties?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lennay
2012-01-19 08:39 (saite)
Manā pasaulē savukārt nepiedien slimi, ilgstoši nelāgi klepojoši veči, un esmu ieinteresēta šausmīgi pazemoties un šādu nepiedienēšanu risināt ar akmandieniņ pozitīvi motivējošu manipulāciju, turklāt izmantojot abpusēji patīkamus līdzekļus un vienlaikus iegūstot jaunu fišku, par ko abiem ik pa laikam pasmieties un ko atcerēties, nevis, kā daži runātāji par pazemošanos iepriekš minēja, bābisku raudāšanu un šantāžu. Manā pasaulē nelāgi klepojošs mīļotais neiederas tik ļoti, ka man šādu situāciju gribas atrisināt iespējami ātri (ar klepus nevis mīļotā triekšanu ārā) nevis prātot par to, kas iederas un kas neiederas manā pasaulē, un ka visiem automātiski pašiem par sevi un no sevis jau kopš dzimšanas jādomā tāpat kā man, respektīvi, jābūt ārkārtīgi saprātīgiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2012-01-19 10:12 (saite)
manā pasalē esmu ieinteresēta panākt situāciju, kurā mīļotais nav bērns un spēj pats parūpēties par savu dzīvību un veselību. jo tas Nav Normāli, ka svešam cilvēkam viņa veselība rūp vairāk, nekā viņam pašam. šajā situācijā būtu Jāsaprot, Ka, nevis jātaisa tingeltangelis katru reizi, kad situācija atkārtojas. nav runa par to, ka gribu saņemt dāvanā brjuļikus un kažoku, kuru dēļ es izspēlēju visādus kumēdiņus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lennay
2012-01-19 10:47 (saite)
Manā pasaulē neviens nav perfekts, un manā pasaulē pāra dalībnieki rēķinās viens ar otra indevēm un dīvainībām, un atšķirībām, un vajadzības gadījumā viens otram palīdz tās apiet. Piemēram, mana vīra pasaulē (un droši vien visu citu Normālu un Saprātīgu cilvēku pasaulē) cilvēks pamostas, uzreiz izkāpj no gultas un ir gatavs cīņai, savukārt manā pasaulē iztīstīšanās process ir ilgs un smags, un var tapt ievērojami saīsināts un atvieglots tikai ar attiecīgajā situācijā saprātīgākā pāra dalībnieka palīdzību jeb, ja vēlies, manipulācijām utml. nožēlojamām rīcībām, par kurām es no sirds esmu pateicīga un vēl jo vairāk esmu pateicīga, ka cilvēks nemoralizē par to, ka man pašai būtu jāsaprot un jāspēj tāda normālam cilvēkam pašsaprotama lieta kā normāli iztīstīties no gultas un mājas, bet ņem un palīdz, un vis. Savukārt klepus situācijā es uzņemos saprātīgākā pāra dalībnieka lomu nevis prātoju (nē, nu, prātot jau var, bet huliš eskalēt situāciju un iziet uz atklātu kašķi) un moralizēju par to, kam ir un kam nav jābūt pašsaprotamam.

Un es jau par to pašu. Ka ne jau kažoki un briļjanti tiek manipulēti. Bet teorētiski, ja abas puses priecīgas un apmierinātas, kāpēc ne.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2012-01-19 10:55 (saite)
nu, lūk, redzi, tu apvainojies, lai gan ne es gribēju tevi aizskart, ne man to vajag. lai katrs dara, kā labāk, bet es tomēr uzskatu, ka man ir tiesības tiekties pēc tādas pasaules, kura atbilst manām vēlmēm un vajadzībām, jo savādāk, ja godīgi, es tomēr jutīšos trakoti sūdīgi.

kašķa, stap citu, nav, jo pātagas man ir tikpat netīkami kā burkāni.

bet abi divi neko nedod situācijā, kurā problēma vienkārš tiek noliegta. pat ja es teiktu: klau, tu baisi klepo, neko neēd un nespēj pakustēties, kā būtu..., ja man pretī saka - kurš klepo? te neviens neklepo! viss čotka!

tāda šizofrēniska realitāte.

pret totālu noliegumu manipulācijas ir bezspēcīgas, un diemžēl te patiešām jāļauj aiziet līdz sliktākajam, jo bez spēriena no ārpuses [vai šajā gadījumā no iekšām :] acīmredzot nenotiek sapratne.

starp citu, vakar, kamēr es nikni drukāju visus šos palagus, briedis tika pie ārsta ars'ā un ir ar mieru iet arī pie ģim. ārstes pēc nedēļas atrādīties. tā kā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lennay
2012-01-19 10:58 (saite)
Lai veseļojas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2012-01-19 10:15 (saite)
un man patiešām šķiet, ka cilvēkiem jābūt saprātīgiem, ar citiem es dzīvot kopā nemaz negribu un nevaru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2012-01-19 10:19 (saite)
enīvei, šī un citas šobrīd figurējošas problēmas šobrīd tāpart paņem pārāk daudz laika un spēku, lai es te vēl ietu pierādīt internetam, ka neesmu kamielis. lai katrs paliek pie savas pasaules.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]puuce
2012-01-19 10:40 (saite)
Mana vīramāte ir šitādu viltību cienītāja, un reizēm man atgādina, ka tā taču būtu daudz vieglāk. Esmu viņai vairākkārt skaidrojusi, ka negrasos savu otru pusi uzskatīt par viegli manipulējamu bērnu, turklāt, tieši kā Tu raksti, uzskatu, ka ir lietas, kas vienkārši ir jādara, tad kad jādara. Un es negribētu katru reizi no jauna domāt kādu "viltībiņu", ja ir tāda situācija, kas atkārtojas.
Bet mūsu gadījumā tas neattiecas uz veselību, mana otra puse par savu veselību raizējas daudz vairāk nekā es par savējo:D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]puuce
2012-01-19 10:41 (saite)
Ā, un manas vīramātes gadījumā, visas tās manipulācijas sirmā vecumā nāk atpakaļ visai nepatīkamā veidā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?