barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2015-06-18 12:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
teicams kultūraugs citām kultūrām
Cibas neredzamo cepienu aizsegā padalīšos ar to, ka jā – nekļūdījos pareģojot, ka hipsteris no manis nesanāks un svētā keila cepšana neglābj pašu keilu.


Piegriezu šo kultūraugu pie sešstundu vārītā buljona zupas (+2 hipsterpunkti), tomēr nesapratu pienesumu (- 2 hip punkti). Atcerējos, ka blogosfēras slavenības augstu dzied par keila čipsiem. Liku cerību zirgus uz to.

Saplūcu abu bunšu lapas, iemasēju ar pirmšķirīgu grieķu olīveļļu (+ hipsterpunkts, + snobpunkti), pārbēru ar tučtuč pirmšķirīga jūras sāls (+ hipsterpunkti - snobpunkts, sestā deklinācija), pierīvēju daiviņu svaigā ķiploka; ietūcīju cepeškrāsnī uz 7 minūtēm
un izņēmu no tās sakaltušās un skumjās lapiņas. Atdzesēju.


pagaršoju.

Nēnu, "darbs paveikts", bet tās tomēr ir žēlīgi sažuvušas lapiņas ar jūras sāls un olīveļļas garšu. Bez jelkādas raksturgaršas un makrobiotiskā pienesuma.
Ziniet par angļu brokastu kartona desiņām? Vai par soju, kas var būt gan kotlete, gan štrūdele, gan automazgāšanas sūklis? Ivetu Griguli, kura arī var būt dajebkas taču ziniet?

Domāju, ka iemasējot ar eļļu un apberot ar ķiploku par ēdamu var uzraisīt gārsu, balandu, vārpatu, bērza lapu un tumsā droši var pagatavot latvāņa čipsus (hot latvian).

Resume:
keila padarīšana par kaut ko ēdamu tomēr ir velti šķiesti kilovati
un tas kopā ar kabacīšiem vismaz manā dārzāju uztura piramīdā iegulst sadaļā "vienādiņ labs un cienījams kompostaugs ārīgai lietošanai."

Bet droši baudiet visus keilus ne vien tolerances un iecietības nedēļā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snark
2015-06-18 13:50 (saite)
nu nekas, jāatrod patvērums un jāatsēž tas pusgads līdz nākamajam superfūdam, gan jau kas garšīgāks patrāpīsies. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2015-06-18 13:59 (saite)
tika prognozētas, ka tās varētu būt bietes. ņemot vērā, ka superfūda statusa iegūšanai ir jābūt kaut kam tomēr mazliet kinky un ar tādu "ou" momentu (jo izrādās, lapu kāposts ir dzimis kā lopbarības augs, lēts un brutāls audzēšanā, neprastīgs apstākļiem), es atļautos prognozēt, ka tās būs sūnas.
superfūdam nav jābūt garšīgam, tam jābūt stilīgam. čia sēklas, teiksim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2015-06-18 14:40 (saite)
Tikai tad, ja tās būs kaut kādas svešzemju bietes ar neizrunājamu nosaukumu. Normālam hipsterim nosaukums sniedz 80% gastronomiskās baudas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vistu_zaglis
2015-06-18 15:10 (saite)
Da nu, nosauks par bītrūtiem un stūķēs iekšā gardu muti arī parastās.

Un kāļi, vēl tak ir kāļi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2015-06-18 15:13 (saite)
Nepelnīti piemirsi melnos rutkus, tos, kazi, var tā nosaukt, ka kur nu hipsteri, pat gōti aiz sajūsmas apraudāsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]crescendo
2015-06-18 17:26 (saite)
Kā Seabuckthorns mēģināja par superfūdu pataisīt pirms dažiem gadiem. Bet laikam lāga neaizgāja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vedjmah
2015-06-18 16:17 (saite)
Pagaidi, tas ir collard greens?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2015-06-18 17:24 (saite)
Nē. Radinieks (bet viņiem tur ir dikti plaša radinieku ģimene).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?