Jugita ([info]angel_girl) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2009-02-12 10:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā pagatavot fazānu?
Jautājums zinātājiem - kā vai ko pagatavot no fazāna. Uz gūgli nesūtītiet, es jau tur biju un neko prātīgu neatradu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dienasgramata
2009-02-12 10:57 (saite)
var pagatavot pūdētu fazānu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]angel_girl
2009-02-12 10:59 (saite)
nez vai būs garšīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]veed_logs
2009-02-12 11:01 (saite)
izsaku biklu minējumu, ka fazānu var pagatavot tāpat kā vistu (zosi, pīli).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zimbabve
2009-02-12 11:19 (saite)
Vienīgi noteikti vairāk taukvielu jālieto, tā gaļa ir sausāka par vistas gaļu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]angel_girl
2009-02-12 11:22 (saite)
noteikti zini, vai tie ir minējumi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zimbabve
2009-02-12 11:27 (saite)
Hmm, vispār tagad iedomājos, ja tas ir mājas lopiņš, tad varbūt nav tik traki, varbūt tādā gadījumā ir tikpat tauks, cik vista. Pirmais komentārs bija savvaļas fazānu kontekstā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]angel_girl
2009-02-12 11:32 (saite)
Vispār jau tam putnam ir krietni daudz tauku un cik zinu, tad fazāns tomēr ir delikate un kā tādu arī gribētos pagatavot - ko īpašu, nevis tā vienkārši sasautēt.
Kur tad var dabūt ne mājas fazānu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zimbabve
2009-02-12 11:34 (saite)
Štatos savulaik ēdu medītu fazānu, LV jau laikam tādu nav:). Btw, Tu pagūglēji arī angļu valodas resursos? Man tā uz aci izskatījās, ka informācijas ir diezgan daudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]angel_girl
2009-02-12 11:41 (saite)
Medītus var dabūt, bet tas notiek gaužām vienkārši - nopērc no faz. audzētāja fazānus, saliek kastē, tad laiž ārā un šauj. Retāk tiešām meklē pa mežu izlaistos putnus. Vot i medības.
Angļuvalodā receptes - tas nav man. Nav tik ideālu zināšanu. It kā esmu pāris receptes arī lv uzgājusi, pie tām būs jāapstājas, jo nekā prātīgāka nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]psihs
2009-02-12 12:14 (saite)
ceptu gaļu

(Atbildēt uz šo)


[info]bljanna
2009-02-25 15:50 (saite)
Man gan šķiet, ka varētu būt sausāks par vistu. Tītars arī ir mazāk trekns par vistu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]angel_girl
2009-02-25 15:55 (saite)
Vispār fazāns bija krietni treknāks par broileri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?