Pats par sevi ([info]wowow) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-06-21 16:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā iemarinēt cūkgaļu šašlikam
Pastāstiet labākās metodes un receptūru cūkgaļas šašlika pašrocīgai iemarinēšanai.
Merci!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]5_l_medus
2008-06-21 16:59 (saite)
Ņemam "zaķīti" (muguras fileju). sagriežam, ieliekam traukā + sāli, piparus, zaļumus un citas garšvielas, pēc gaumes (etiķi nevajag - sausina gaļu). Atstāj uz pāris stundām, lai ievelkas garšvielas un ejam cepināt. Sanāk garda, mīksta un nav sausa kā gumija. Ātri, vienkārši un garšīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2008-06-21 17:28 (saite)
a saals nesausina galju? man bija licies, ka tas izsuuc visu sulinju...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]5_l_medus
2008-06-21 17:31 (saite)
sāls ir garšai, nevis konservēšanai. un pa pāris stundām tu sausu nepadarīsi. ja es taisu, tad taisu šādi. un visi ir ļoti apmierināti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rudu
2008-06-21 17:42 (saite)
es mēdzu sagaršvielot ar to, kas nu konkrētā brīdī iet pie sirds un uzliet apelsīnu sulu. ņamm.

(Atbildēt uz šo)


[info]ezic
2008-06-21 23:40 (saite)
garshvielas, kjiploks(taa pavairaak), citronu sula un leets viins vai alus vai apelsiinu sula, atstaaj vismaz uz vienu stundu ievilkties un cep. bet visa 'odzinja' ir kjiplokaa.

(Atbildēt uz šo)


[info]lepele
2008-06-22 00:26 (saite)
es savlaik marinēju kefīrā un ar zaļumiem, bija labs.

(Atbildēt uz šo)


[info]rt
2008-06-22 13:18 (saite)
šo man mamma vakar iestāstīja, teica, ka esot ok:

tātad jaunlopiņš vai vista (es cūku neēdu) + gatavs 'šašlika garšvielu maisījums' + dillītes, sīpoli, ķiploki, sāls. to visu pārlej ar olīveļļu un pamaisa un ļauj pastāvēt kādas 15 min.
pēc tam gāž klāt kefīru un pieber nedaudz cukuru (papildus maigumam).

es šo te šodien pamēģināšu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rt
2008-06-22 13:19 (saite)
jā, bet ja tu obligāti spied uz to cūku, tad šis arī der.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?