Pats par sevi (
wowow
) rakstīja
gardumi
kopienā,
@
2008
-
06
-
21
16:47:00
Kā iemarinēt cūkgaļu šašlikam
Pastāstiet labākās metodes un receptūru cūkgaļas šašlika pašrocīgai iemarinēšanai.
Merci!
(
Lasīt komentārus
) - (
Ierakstīt jaunu komentāru
)
ezic
2008-06-21 23:40
(
saite
)
garshvielas, kjiploks(taa pavairaak), citronu sula un leets viins vai alus vai apelsiinu sula, atstaaj vismaz uz vienu stundu ievilkties un cep. bet visa 'odzinja' ir kjiplokaa.
(
Atbildēt uz šo
)
(
Lasīt komentārus
) -
Neesi iežurnalējies.
Iežurnalēties?
Navigate:
Sveiks, Cibiņ!
Login
Bīdīt tekstus
Izveidot jaunu dienasgrāmatu
Latest posts
Meklēšana
Random!
Katalogs
Pēc Interesēm
Advanced
Pirmā palīdzība
Aizmirsu paroli!
Lapas karte
Browse Options
Contact Info
Ask a Question
FAQ
Info par Cibu...
Statistics
Download
General Info
Lietošanas noteikumi
Informācijas privātums
Juridiskā informācija
Lapas karte
Browse Options