Pats par sevi ([info]wowow) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-06-21 16:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā iemarinēt cūkgaļu šašlikam
Pastāstiet labākās metodes un receptūru cūkgaļas šašlika pašrocīgai iemarinēšanai.
Merci!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]5_l_medus
2008-06-21 16:59 (saite)
Ņemam "zaķīti" (muguras fileju). sagriežam, ieliekam traukā + sāli, piparus, zaļumus un citas garšvielas, pēc gaumes (etiķi nevajag - sausina gaļu). Atstāj uz pāris stundām, lai ievelkas garšvielas un ejam cepināt. Sanāk garda, mīksta un nav sausa kā gumija. Ātri, vienkārši un garšīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2008-06-21 17:28 (saite)
a saals nesausina galju? man bija licies, ka tas izsuuc visu sulinju...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]5_l_medus
2008-06-21 17:31 (saite)
sāls ir garšai, nevis konservēšanai. un pa pāris stundām tu sausu nepadarīsi. ja es taisu, tad taisu šādi. un visi ir ļoti apmierināti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?