Pats par sevi ([info]wowow) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-06-21 16:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā iemarinēt cūkgaļu šašlikam
Pastāstiet labākās metodes un receptūru cūkgaļas šašlika pašrocīgai iemarinēšanai.
Merci!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rt
2008-06-22 13:18 (saite)
šo man mamma vakar iestāstīja, teica, ka esot ok:

tātad jaunlopiņš vai vista (es cūku neēdu) + gatavs 'šašlika garšvielu maisījums' + dillītes, sīpoli, ķiploki, sāls. to visu pārlej ar olīveļļu un pamaisa un ļauj pastāvēt kādas 15 min.
pēc tam gāž klāt kefīru un pieber nedaudz cukuru (papildus maigumam).

es šo te šodien pamēģināšu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rt
2008-06-22 13:19 (saite)
jā, bet ja tu obligāti spied uz to cūku, tad šis arī der.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?