Apokaliptika-Freya ([info]esinja) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-04-24 14:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ir zināma kāda laba un negrūti pagatavojama šašliku recepte?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2006-04-24 14:37 (saite)
Marinēt kefīrā. T.p. kas parastajiem šašlikiem - garšvielas sabārsta un sāli, bet pārlej ar kefīru. Garša ir maigāka, nekā marinējot ar etiķi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2006-04-24 14:41 (saite)
mhm. etiķis tomēr mazliet sausina gaļu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2006-04-24 14:47 (saite)
taapeec peec iistaas receptes marinaadei vienmeer liek klaat ellju ;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]esinja
2006-04-24 15:50 (saite)
kaa vispaar var marinet ar etikji???? tas tachu ir fu, daliidzinot ar alternatiivaam.. etikjis ir taaaaada pagaatne.. lai gan zin, toreiz, mazai garshoja..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]envija
2006-04-24 15:53 (saite)
Pamēģini ar balzametiķi marinēt gaļu, ij atgriezīsies pie etiķa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]esinja
2006-04-24 15:56 (saite)
es nemaz taadu nezinaaju..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2006-04-24 19:00 (saite)
balzamiko? - itaalju eedieniem biezhi izmanto - salaatos piemeeram...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]le_minga
2006-04-24 18:59 (saite)
vispaar man shashliks negarsho... grileeta galjinja - jaa - shashliks - nee...
etikjii nekad netaisu - iisto shashliku vispaar tikai siipolos un garshvielaas un elljaa marinee... ja jau ir vajadziiba taisiit "skaabeno" shashliku - izmantoju citronus...
ellju vajag - vinja izvelkas cauri un padara galju suliigu... uz iesma shashliki /man shito visu viens turkmeenis maaciija/ jaaliek virsuu ljoti bliivi /liidziigi, kaa girosu liek/, lai viduu jams buutu suliigs, bet aarpusee smuki kraukskjiigs...
ja marineesi vistas shashliku - neliec klaat piparus - tie padara galju "glumu", toties dilles buus pashaa vietaa...
:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]maris
2006-04-24 14:41 (saite)
Var izmantot arī majonēzes un kefīra sajaukumu, kā rezultātā garša ir nedaudz savādāka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2006-04-24 14:42 (saite)
un vēl taču ir jogurti! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pink_dust
2006-04-24 15:48 (saite)
Citroni (daudz, izspaidi ar rokām) + visādas garšvielas + medus (krūzītē silta ūdens izšķīdina kādas 3-4 karotes, ali sanāk riktīgs sīrups un uzlej gaļai). Baigā ņamma.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]esinja
2006-04-24 15:49 (saite)
Cik ilgi jaanotur? Esmu dzirdeejusi par to medus buushanu, bet nekad nav taisiits! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pink_dust
2006-04-24 16:49 (saite)
Nu skaties pati - atkarībā no tā, cik stipru tu uztaisīsi. Ja vajag ātri (pāris stundās) dabūt gatavu, ņem vistas gaļu un liec visu (citronus, medu, garšvielas) vairāk, ja cūkgaļa, tad ilgāk turi (vismaz no rīta līdz vakaram, labāk diennakti) un arī būs labs. Darbojies uz izjūtu droši, tā ir pārbaudīta metodika, vienmēr sanāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]le_minga
2006-04-24 19:02 (saite)
buus vairaak saldi, kaa saldskaabi - man ne paaraak, citiem garsho... imo medus ne paaraak labi ievelkas galjaa - tad jau labaak izmantot apelsiinus - sanaak ljoti aromaatiski...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?