Apokaliptika-Freya ([info]esinja) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-04-24 14:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ir zināma kāda laba un negrūti pagatavojama šašliku recepte?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2006-04-24 14:47 (saite)
taapeec peec iistaas receptes marinaadei vienmeer liek klaat ellju ;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]esinja
2006-04-24 15:50 (saite)
kaa vispaar var marinet ar etikji???? tas tachu ir fu, daliidzinot ar alternatiivaam.. etikjis ir taaaaada pagaatne.. lai gan zin, toreiz, mazai garshoja..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]envija
2006-04-24 15:53 (saite)
Pamēģini ar balzametiķi marinēt gaļu, ij atgriezīsies pie etiķa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]esinja
2006-04-24 15:56 (saite)
es nemaz taadu nezinaaju..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2006-04-24 19:00 (saite)
balzamiko? - itaalju eedieniem biezhi izmanto - salaatos piemeeram...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]le_minga
2006-04-24 18:59 (saite)
vispaar man shashliks negarsho... grileeta galjinja - jaa - shashliks - nee...
etikjii nekad netaisu - iisto shashliku vispaar tikai siipolos un garshvielaas un elljaa marinee... ja jau ir vajadziiba taisiit "skaabeno" shashliku - izmantoju citronus...
ellju vajag - vinja izvelkas cauri un padara galju suliigu... uz iesma shashliki /man shito visu viens turkmeenis maaciija/ jaaliek virsuu ljoti bliivi /liidziigi, kaa girosu liek/, lai viduu jams buutu suliigs, bet aarpusee smuki kraukskjiigs...
ja marineesi vistas shashliku - neliec klaat piparus - tie padara galju "glumu", toties dilles buus pashaa vietaa...
:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?