Apokaliptika-Freya ([info]esinja) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-04-24 14:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ir zināma kāda laba un negrūti pagatavojama šašliku recepte?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pink_dust
2006-04-24 15:48 (saite)
Citroni (daudz, izspaidi ar rokām) + visādas garšvielas + medus (krūzītē silta ūdens izšķīdina kādas 3-4 karotes, ali sanāk riktīgs sīrups un uzlej gaļai). Baigā ņamma.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]esinja
2006-04-24 15:49 (saite)
Cik ilgi jaanotur? Esmu dzirdeejusi par to medus buushanu, bet nekad nav taisiits! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pink_dust
2006-04-24 16:49 (saite)
Nu skaties pati - atkarībā no tā, cik stipru tu uztaisīsi. Ja vajag ātri (pāris stundās) dabūt gatavu, ņem vistas gaļu un liec visu (citronus, medu, garšvielas) vairāk, ja cūkgaļa, tad ilgāk turi (vismaz no rīta līdz vakaram, labāk diennakti) un arī būs labs. Darbojies uz izjūtu droši, tā ir pārbaudīta metodika, vienmēr sanāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]le_minga
2006-04-24 19:02 (saite)
buus vairaak saldi, kaa saldskaabi - man ne paaraak, citiem garsho... imo medus ne paaraak labi ievelkas galjaa - tad jau labaak izmantot apelsiinus - sanaak ljoti aromaatiski...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?