Domuzīme ([info]pink_dust) rakstīja [info]gardumi kopienā,
Nu skaties pati - atkarībā no tā, cik stipru tu uztaisīsi. Ja vajag ātri (pāris stundās) dabūt gatavu, ņem vistas gaļu un liec visu (citronus, medu, garšvielas) vairāk, ja cūkgaļa, tad ilgāk turi (vismaz no rīta līdz vakaram, labāk diennakti) un arī būs labs. Darbojies uz izjūtu droši, tā ir pārbaudīta metodika, vienmēr sanāk.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?