Baklažāni
« previous entry | next entry »
Mar. 12., 2011 | 06:51 pm
posted by: freakart in pajautaa
Labas. Kāds var ieteikt recepti, kā pagatavot ceptus baklažānus (bez olas un miltiem un ne šķēlēs) un citus dārzeņus. nesen LIDO nogaršoju ceptus dārzeņus un bija ļoti gardi, gribas ko līdzīgu uzmeistarot, bet onlainā atrodu jau zināmas štelles, varbūt te ir kāds pavārs ar labu padomu.
from: dzhindzhera
date: Mar. 12., 2011 - 07:03 pm
#
Atbildēt
from: lidzhons
date: Mar. 12., 2011 - 07:07 pm
#
Atbildēt
from: auksts_entelekt
date: Mar. 12., 2011 - 07:21 pm
#
Atbildēt
from: sivns_sniegaa
date: Mar. 12., 2011 - 08:12 pm
#
ļoti elementāri un ļoti garšīgi.
Atbildēt
from: dzjazhui
date: Mar. 12., 2011 - 08:20 pm
#
Šādi baklažāns pavisma noteikto pazaudē savu sīvumu
Atbildēt | Diskusija
from: freakart
date: Mar. 13., 2011 - 11:55 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: zefiirs
date: Mar. 12., 2011 - 08:47 pm
#
kas man baklažāniem liekas svarīgākais - ķiploki, kaut kas salds, kaut kas skābs, kaut kas sāļš, pārējo visu par piekombinēt klāt
ja cep kopā dažādus dārzeņus, visgaršīgāk ir cepeškrāsnī, tad saliek pannā sagrieztus dārzeņus+ķiplokus, saber garšvielas, uzlej eļļu, aiztaisa folliju un cep, kad jau gandrīz gatavs, attaisa folliju, vēl pacep
Atbildēt | Diskusija
from: zefiirs
date: Mar. 12., 2011 - 09:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais