pajautaa

Baklažāni

« previous entry | next entry »
Mar. 12., 2011 | 06:51 pm
posted by: freakart in pajautaa

Labas. Kāds var ieteikt recepti, kā pagatavot ceptus baklažānus (bez olas un miltiem un ne šķēlēs) un citus dārzeņus. nesen LIDO nogaršoju ceptus dārzeņus un bija ļoti gardi, gribas ko līdzīgu uzmeistarot, bet onlainā atrodu jau zināmas štelles, varbūt te ir kāds pavārs ar labu padomu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

jaz ui

from: [info]dzjazhui
date: Mar. 12., 2011 - 08:20 pm
#

Es dzīvoju Bulgārijā. Šeit baklažāni ir populāra manta. Ja ir grills baklažānus gatavo uz oglēm - vienkārši uzmet baklažānu uz oblēm, apcem abas puses. baklažāns kļūs plakans - saliek visu maisiņā un kad nedaudz atdziest (tik daudz lai var rokās paņemt) nomizo sadegušo miziņu. Pie reizes var tāpat sacept papriku (princips tas pats) sagriež maslki papriku un baklažānu + olīveļļa + p'ētersīlsi + sakapārs ķiplos. sanāks burvīgi salāti.
Šādi baklažāns pavisma noteikto pazaudē savu sīvumu

Atbildēt | Diskusija


Ervīns

from: [info]freakart
date: Mar. 13., 2011 - 11:55 am
#

sounds great

Atbildēt | Iepriekšējais